- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.381
Sizin de kandiliniz mübarek olsunGünaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
senin de kandilin mübarek olsun canım Allah kabul etsinKizlar kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..ben bugün orucum yarinda olmayi düşünüyorum Rabbim izin verirse..bu arada 3 gündür wc ye cikamiyorum çok afedersiniz yarin + cikarsam hiiiiiic şaşırmam zaten bu ay adette olamadm
senin de kandilin mübarek olsun canımKızlar herkesin kandili mübarek olsunn
YoksaKiz olamamak daha kötü bak 2.aya girdm hala gelen giden yok sen en azından agri cekiyosn ama adette oluyosun ben agri cekiyorm ama adet olamıyorum
Kac saattir artık aglıyorum ağrıdanKiz olamamak daha kötü bak 2.aya girdm hala gelen giden yok sen en azından agri cekiyosn ama adette oluyosun ben agri cekiyorm ama adet olamıyorum
Canım ağrı kesici niye içmiyorsun?Kac saattir artık aglıyorum ağrıdanbetim benzim kalmadı felaket ağrı ve asırı oluyorum kahve falan içiyorum ama hiç azalma yok off cok moralim bozuk
Canım içmiyorum ikaça karşı fobim var resmen ben agrı kesiciler,antibiyotikler yüzünde kilo aldm zatenCanım ağrı kesici niye içmiyorsun?
canim zaten birkac kez direndinmi ve tartida -yi gordunmu devami geliyor inan bana...Canım benim bugünde eşimin doğum günü ayy yememem lazım hiç bişi kızlar söz yemicem motive olmam lazım
Hayirli Kandilerrrrrr8.takımdan sevgiler
Sıcak su torbası ve bitki çayı iyi gelyorFeraceli canim kiyamam ya ben hic olmadigim icin oyle agir sancili falan bilemiorum..sicak sut iç canim iyi gelir bence diyette olmasan kakaolu sut derdim ama
canim zar zor wc cikiorum 2 dilim ekmktn baska karbonhidratta yok sanirim neden oldu anlamadim bende...bide dun cok su ictim fazla suda odem yapiyor bende gunde 2 lt gecmemeliyim..yarin ola hayrola artiki nn ciddi bi kilo kaybi beklemiorum bu hafta 1 gün disinda cok cok dikkat ettim en azindan ben kendimi biliyorum..-100 -200 neyse ne hepsi baş tacıKabızlık varsa ondan olabilir veya dün tuzlu karbonhidratlı besinler yediysen ödem olabilir
Allah kabul etsin canım.ben öğün atlayınca migrenim tuttuğu için oruç tutamıyorum
Civanperçemi ve aslanpençesi iyi geliyor canımSıcak su torbası ve bitki çayı iyi gelyor
Amin canimBu güzel mübarek gün hürmetine RABBIM tüm hastalara acil şifalar versin,dertlilere deva borçlulara ödeme kolayligi versin inşALLAH..Tüm kaygilarimizdan emin eylesin bizi hayirli kapilar açsin..Evlatlarimiza eşlerimize ailemize tüm sevdiklerimize 7 cihanda merhamet etsin..İman saglik huzur nasip eylesin..Amin Kizlar hadi 1 er El-Fatiha okuyalim ALLAH rizasi icin Peygamber efendimiz (s.a)ve onun tum al ve ashabi icin ölmüslerimizin ruhlari ve babacigimin ruhu icin..
Alırım canm sağolsnCivanperçemi ve aslanpençesi iyi geliyor canım
Ama ben artıda olcamAyy yarın cuma çok heyecanlı.cısslardan uzak duralım aman
Ohhh misssİçine bal ve çilek ekle oldu mu sana çilekli puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?