Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, maydonozlu çökelek, üç günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak keşkek, yoğurt..
Sabah iki saat yürüyüş..

Kizlar simdiden heoinizin kandili i kutluyorum..Yarin ALLAH nasip ederse oruc tutmak niyetindeyim..biraz gec yemis olucam ama yarin icin oyle olucak..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşALLAH
Senin de kandilin mübarek olsun canım..ne güzel niyetli olacaksın..regl olmasam ben de tutacaktım..

Hiiic begenmedim

Chia tohumu neye yariyorms canm cok duyar oldm bu ara ? Birde tadi nasıl

Cok iyi canm sporda gayet güzel olmuş

Bu arada A Ayferelif msjini gördüm de alintiliyamadm ya..
Niye böyle oldun canm bi toparlan artik ya kendin icin yap yani bunu.sonra bak cookkk pisman olursun..
Yarisma kurallarını tam bilmiyorum ama sanirim 2 hfta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor.lütfen dikkat et lütfen

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 2 kask yogurt 1 kasik sebze yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 12 çilek 1 sade türk kahvesi
Aksam 8 yemek kaşığı nohut 1 kase yoğurt (ekmek yememem gerekiyorms ya dün siz hakliymissiniz diyetisyen dedi diye resmen sallamisim kagit yanimda olmayinca öyle zannettim bir an)
Ara 1 yeşil cay 12 çilek (minik)
Spor 7 km yürüyüş su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…