- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.321
Yok vaktim olmadı ne yapsam ne yaosam saglıksız bişe yemiyim dedimbazn oluyor boyle kolayina geldi dimii
Senin de kandilin mübarek olsun canım..ne güzel niyetli olacaksın..regl olmasam ben de tutacaktım..Kizlar simdiden heoinizin kandili i kutluyorum..Yarin ALLAH nasip ederse oruc tutmak niyetindeyim..biraz gec yemis olucam ama yarin icin oyle olucak..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşALLAH
Hiiic begenmedimSelam kizcelerben ısveç diyetine devam ettirmiyorum artık yapamicam zorr bugünkü menüm sabah türk kahvesi öğlen canım hiçbirşey istemedi form kepekli bisküvi akşamda menemen çorba bugün spora gidemedim dışarda işlerim vardı 1 buçuk litre şu simdilik
Chia tohumu neye yariyorms canm cok duyar oldm bu ara ? Birde tadi nasılBugünkü menüm
Sabah: çilek,chia tohumu,yulaf ve sütten oluşan lapa
Ara:2 günkurusu arasına 2 ceviz
Öğle: bezelye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara:greyfurt, 1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Akşam: yeşil mercimek,pırasa ve yumurtalı böreğimsi bir yemek, siyah dut
45 dk aerobik.böreğimsi yemeğin tarifini instagramdan karataycı birinden aldım denedim , yedim ama çok lezzetli gelmedi bana
Aferin sana moon bu ara zaten cok motive görüyorum seni masallahkizlar bugun hiccc kacamak yapmadim aksamda salatam cok hafifti light bikac oarca ton baligiyla
Hiic sağlıklı degil feraceli nicin güzel bir sekilde beslenmiyorsun yahuKahvaltım
Kepekli tost
1 kupa yeşil çay
Ara Öğün
yarım paket altın başak
(üzerin avakado)
Öğle Yemeğim
1 paket altınbaşak
1 kupa sütlü kahve
Akşam Yemeğim
Avakadolu Salata
1 lase mercimek çorbası
Salatanın tarifi sayfamda .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...acelinin-degisik-mutfagi-ve-tarifleri.915496/
Cok iyi canm sporda gayet güzel olmuşSabah
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
1 cay kasigi böğürtlen rejeli
1 bardak cay(sekersiz)
Öğlen
1 tabak yesil fasulye
1 kase salata
1 dilim t ekmek
Akşam
1.5 kase mercimek corbasi
2 adet salatalık
Ara öğün
Sekersiz nescafe
2 ceviz
Spor
10 bin adim atildi
Su 2litre
Chia tohumu neye yariyorms canm cok duyar oldm bu ara ? Birde tadi nasıl
Tesekkur ederim tatlimCok iyi canm sporda gayet güzel olmuş
Allah kabul etsin canm nasipse bende tutacagmKizlar simdiden heoinizin kandili i kutluyorum..Yarin ALLAH nasip ederse oruc tutmak niyetindeyim..biraz gec yemis olucam ama yarin icin oyle olucak..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşALLAH
Hmm hic bilmiyodm acaba tadi nasilCanim diyestyen demisti migdede sisiyomus tokluk hissi veriyomus
Hmm hic bilmiyodm acaba tadi nasil
Tamda tahmin ettigm cevabi aldmBendede varda yogurtla yicem tatlım cokta guzel sayilmaz
Şu bi kaç gündür yoğun yirucu stresliyim sanırım onun etkisiHiic sağlıklı degil feraceli nicin güzel bir sekilde beslenmiyorsun yahu
Zaten yararlı ne varsa acı zararli ne varsa tatlıTamda tahmin ettigm cevabi aldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?