Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canim gayet guzellllll
ben diyetisyene giderken nohut pilav patates vs. yersen ekmek yeme demisti zaten bu yemekler icinde olcusu 3 yk canim..yesem.nolur yemesem nolur diye yememistim ama hamileydim ozamanlar cok dikkat ettim ve sadece 8 kilo aldim hamileligimde..

Bizde esimle sahur yaptik simdi...yatinda iftara hafif seyler dusunuyorum..bu sene ramazanda iftar yine gec saatlerde dikkat etmk lazm cunku ben dahur yapmamama tagmen ramazanda hep kilo alirimmm

Chia tohumu neye yariyorms canm cok duyar oldm bu ara ? Birde tadi nasıl
Tadı yok.içinde çok kaliteli bitkisel proteinler mineraller Demir ve omega 3 var.salatalara çorbalara yulaf lapasına herşeye ekleyebilirsin. Su çekip şişme özelliğinden dolayı sütün içine konduğunda puding gibi bir Kıvam alıyor.çeşitli tarifler var chia puding diye

Afiyet olsun canım çok güzel menün ve sporun

Aynen canm pilav makarna patates icin ölçü 3 kasik oda 1 dilim ekmek ediyo gerci hos ben pilavda yemiyorum kuru baklagillerin yaninda niye ekmek vermedi gidince soraym bakalm

Hmm anladm canm tsk ederim cevap icin bi denemek istedm bak simdi hele ki pudingini

Kizlar kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..ben bugün orucum yarinda olmayi düşünüyorum Rabbim izin verirse..bu arada 3 gündür wc ye cikamiyorum çok afedersiniz yarin + cikarsam hiiiiiic şaşırmam zaten bu ay adette olamadm

Iyi yapmışsın kuzum az ve dengeli yiyerek çok daha güzel kilo verebilirsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun marlincim
kizlar bende yaptim yuruyusumu 1.5 saat alosveris modunda ama hareket harekettir dimi:)

kizlar bugun hiccc kacamak yapmadim aksamda salatam cok hafifti light bikac oarca ton baligiyla

Kizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAH Bende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle

canim reglin geciktiyse odem olmus olabilir yarin panik yapma o yuzden..yemene icmene dikkat et bol su ve istersen yesilcay ic aksam iftardan sonra..bende orucluyum yarinda 3 aylar baslangici icin tutma niyetindeyim..İftarda saldirmyalim tmm mi cnm hafif gecirelim mutlaka corbayla baslayalim..ben corba ve kofte yapicam esim sevio die pilav falan yapmicam birde salata ohh misss..atkasindanda bi turk kahvesi mmmmm şahane..ALLAH kabul etsin canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…