- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.341
HmmŞu bi kaç gündür yoğun yirucu stresliyim sanırım onun etkisi
Evet ya üffffffZaten yararlı ne varsa acı zararli ne varsa tatlı
4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…
Amin.sizlerinde kandili mübarek olsun bu ince hareketinizden kaynakli teşekkür ederz
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
saol canisimmmmAferin sana moon bu ara zaten cok motive görüyorum seni masallah
afiyet olsun canim gayet guzellllllBugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 2 kask yogurt 1 kasik sebze yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 12 çilek 1 sade türk kahvesi
Aksam 8 yemek kaşığı nohut 1 kase yoğurt (ekmek yememem gerekiyorms ya dün siz hakliymissiniz diyetisyen dedi diye resmen sallamisim kagit yanimda olmayinca öyle zannettim bir an)
Ara 1 yeşil cay 12 çilek (minik)
Spor 7 km yürüyüş su 2.5 litre
Çok güzel canim afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, maydonozlu çökelek, üç günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak keşkek, yoğurt..
Sabah iki saat yürüyüş..
Tadı yok.içinde çok kaliteli bitkisel proteinler mineraller Demir ve omega 3 var.salatalara çorbalara yulaf lapasına herşeye ekleyebilirsin. Su çekip şişme özelliğinden dolayı sütün içine konduğunda puding gibi bir Kıvam alıyor.çeşitli tarifler var chia puding diyeChia tohumu neye yariyorms canm cok duyar oldm bu ara ? Birde tadi nasıl
Afiyet olsun canım çok güzel menün ve sporunBugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 2 kask yogurt 1 kasik sebze yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 12 çilek 1 sade türk kahvesi
Aksam 8 yemek kaşığı nohut 1 kase yoğurt (ekmek yememem gerekiyorms ya dün siz hakliymissiniz diyetisyen dedi diye resmen sallamisim kagit yanimda olmayinca öyle zannettim bir an)
Ara 1 yeşil cay 12 çilek (minik)
Spor 7 km yürüyüş su 2.5 litre
Aynen canm pilav makarna patates icin ölçü 3 kasik oda 1 dilim ekmek ediyo gerci hos ben pilavda yemiyorum kuru baklagillerin yaninda niye ekmek vermedi gidince soraym bakalmafiyet olsun canim gayet guzellllll
ben diyetisyene giderken nohut pilav patates vs. yersen ekmek yeme demisti zaten bu yemekler icinde olcusu 3 yk canim..yesem.nolur yemesem nolur diye yememistim ama hamileydim ozamanlar cok dikkat ettim ve sadece 8 kilo aldim hamileligimde..
Hmm anladm canm tsk ederim cevap icinTadı yok.içinde çok kaliteli bitkisel proteinler mineraller Demir ve omega 3 var.salatalara çorbalara yulaf lapasına herşeye ekleyebilirsin. Su çekip şişme özelliğinden dolayı sütün içine konduğunda puding gibi bir Kıvam alıyor.çeşitli tarifler var chia puding diye
Seninde kandilin mübarek olsun canmHepinize günaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
Iyi yapmışsın kuzum az ve dengeli yiyerek çok daha güzel kilo verebilirsinSelam kizcelerben ısveç diyetine devam ettirmiyorum artık yapamicam zorr bugünkü menüm sabah türk kahvesi öğlen canım hiçbirşey istemedi form kepekli bisküvi akşamda menemen çorba bugün spora gidemedim dışarda işlerim vardı 1 buçuk litre şu simdilik
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah: çilek,chia tohumu,yulaf ve sütten oluşan lapa
Ara:2 günkurusu arasına 2 ceviz
Öğle: bezelye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara:greyfurt, 1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Akşam: yeşil mercimek,pırasa ve yumurtalı böreğimsi bir yemek, siyah dut
45 dk aerobik.böreğimsi yemeğin tarifini instagramdan karataycı birinden aldım denedim , yedim ama çok lezzetli gelmedi bana
Afiyet olsun marlincimKahvaltıM, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp , bir avuç badem ceviz
Ara;2 gün kurusu, 2 kuru erik, bir hurma, bir avuç fındık
Aksam, bir tabak kuru börülce yemeği, 1 dilim ekmek, salata, yogurt
Spor 2 buçuk saat yürüdum
kizlar bende yaptim yuruyusumu 1.5 saat alosveris modunda ama hareket harekettir dimi:)
kizlar bugun hiccc kacamak yapmadim aksamda salatam cok hafifti light bikac oarca ton baligiyla
Hayirliii Kandillerrr canimmmGünaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
canim reglin geciktiyse odem olmus olabilir yarin panik yapma o yuzden..yemene icmene dikkat et bol su ve istersen yesilcay ic aksam iftardan sonra..bende orucluyum yarinda 3 aylar baslangici icin tutma niyetindeyim..İftarda saldirmyalim tmm mi cnm hafif gecirelim mutlaka corbayla baslayalim..ben corba ve kofte yapicam esim sevio die pilav falan yapmicam birde salata ohh misss..atkasindanda bi turk kahvesi mmmmm şahane..ALLAH kabul etsin canimmmmKizlar kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..ben bugün orucum yarinda olmayi düşünüyorum Rabbim izin verirse..bu arada 3 gündür wc ye cikamiyorum çok afedersiniz yarin + cikarsam hiiiiiic şaşırmam zaten bu ay adette olamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?