- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.921
Kızlar tünaydın. Simdi tartıldım veee 78 olmusum300 gr ama olsun. Bugünde yürùyùs yapıcam. Kızlar cumaya insallah girebilirim kilo bildirimini yaparız bi şekilde. Öncekileri ôrnek alarak ona göre yaparız dert etmeyin bak sizin için hemen girdim cepten
senin adına sevindim canım,300 gr bile olsa kilo gitmişya sen ona bak.inşaallah dahada vericez birlikte.
canım sıcaklarda susuz oruç tutmak zor ama allah herşeyin bir kolayını verir eminim bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyacağız bile bence izin konusunda sana katılmıyorum:umursamaz:kaydirigubbakcemile3yok canım yok bu hafta bende iş yok..
haklısın allahım günah yazmasında sıcaklarda zor.............
en iyisi diskalifiye olmadan takım olarak izne ayrılalım ...
eğer ipin ucunu kaçırırsak bu ramazan 3 kiloyla kalmaz canım vüvüt kaybettiklerini geri kazanmak için son gaz çalışacaktır eminim dikkat edip emeklerimiz boşa gitmesini önlemeliyiz emoşçum biraz gayret o yüzdende buraya daha fazla girip kilo verdiğimizi hatırlamamız gerekiyo bencekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ben ramazanda verebilirmiyim bilmiyorum almazsam iyidir..
çünkü her ramazan 3 kilom vardır benim..
izine ayrılmıyalım canım sende fırsat buldukça gelirsin senin işin zor biliyorum ama motivasyonumuz için yarışı bırakmamak lazım bildirimi bir şekilde yaparız artık yardım alırız diğer takımlardan olmazsa kalliste veya mehalime falan sorarız artık kimi yakalayabilirsekslm kızlar nasılsınız
bu cuma bildirimi nasıl yapcaz biz neslinin işi varmış biz bu pazar taşınıyoz gelip gelmeyecem belli değil üstelik ben geri dönmek üzere ayrıldı yazdırıyorum işler karıştı. emoşumun dediği gibi takım olarak izne ayrılalım bayramdan sonra tekrar başlarız ne dersiniz benim işlerde yoluna girer bu arada.
sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5 illaki her hafta birkilo vericez diye bişi yok zaten diğer takımlarda yavaşlıyacaklardır ramazanda herkez bizim gibi yani rölantide geçireceğiz artık ramazanı yeterki kilo almıyalımkızlar kaç kişi olacağız ramazanda
ben
emoş
domination
usarem
nazco
nesliş ve aynalar giremeyecek sanırım
KIZLAR YA BU TAKIM AYAKTA KALIR YADA DAĞILIR İZİN İŞİNDEN VAZGEÇTİM BEN
KENDİMİZİ SIKMAYALIM 200-300 GR DA OLSA VERELİM HER HAFTA
BAYRAM İÇİN ALIŞVERISE CIKINCA COOOK PİŞMAN OLURUZ:çok üzgünüm:
kız ben senin bu dönemlerinden hesaplarından bişi anlamadım ne diyon sen delikafaduldendelikafaduldenneyse bakam ilk hafta denerim ..........
zaten 3-4 gibi dönem başlıycak eh tam 10gün sürüyo......o 2 hafta yaparım...
son 10gün idare ederim herhal..
allahım saglık versin olur herhalde kız..
ölüm yok ya sonunda...
ya diskalifiye olurum ya kilo veririm..................................
tebrikler güzelim olsun 300 300 gidiyo bunlar olsun yani negüzel vermişsin :1hug::1hug:Kızlar tünaydın. Simdi tartıldım veee 78 olmusum300 gr ama olsun. Bugünde yürùyùs yapıcam. Kızlar cumaya insallah girebilirim kilo bildirimini yaparız bi şekilde. Öncekileri ôrnek alarak ona göre yaparız dert etmeyin bak sizin için hemen girdim cepten
birazdan öğle molasına çıkacağız.tavuk şiş ve salata yiyeceğim.akşamada sebze yemeğim var.
hürsultancım bencede koparmayalım bağları.inşaallah azda olsa kilo veririz.yeterki orucu açınca abartıp saldırmayalım yemeklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?