Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14 Takım iyi akşamlar. Bence pes etmeyin sizin gibi takımda olmak isteyipte olamayan o kadar çok aday varki (cuma zayıflamak isteyenler sayfasına bakın)tahmin bile edemezsiniz.Bakın ben mesela(övünmek için değil hırslandırmak için söylüyorum) misafir aday olarak(motive olmak için) takımlardan biriyle diyalog halindeyim,kendimi o takımdaymış gibi adapte ettim .Takımda olmadığım halde bütün takımların birincisi olmaktır hedefim.(elinizdekilerin kıymetini bilin,takım desteği ile zayıflamak daha zevkli ve hırslandırıcı)Sağ olsunlar onlarda benimle takımdaymışım gibi mesajlaşıyorlar. Bu benim dahada hırslanıp sağlıklı bir diyet yapmama neden oldu.Yolun neresinden dönersen kardır sözüyle yola çıkarak ve sizin yerinizde olmak isteyipte olamayanları düşünerek(mesela ben ve diğerleri gibi) tam gaz gitmenizi temenni ediyorum.cümle düşüklüğü olduysa (ki olmuştur ) kusurumu mazur görün acele yazdım.Şimdiden sizi rencide ettiysem özür diliyorumSaygılar,

Kızlar pcyi yarın tamire göndericez belki düzelir dedk ama daha kötü oldu. Bende yine son care cepten girdim şöyle rahatca bi alıntı yaparak,ifade kullanarak yazamıyorum. Kızlar ne izni sacmalamayın canlanın biraz 2 gün uğrayamadım 2 sayfa zor dolmus selmay doğru söylüyor biz hürsultanla sonradan geldik ama masallah hemen benimsedik birbirimizi bu kadar güzel,sewimli bi takımımız var azcık motive edelim birbirimizi. Ayrıca evet ramazanda kilo vermemiz lazım bayramda insanların bana ne güzel zayıflamıssın demesini istiyorum.okula da gidince az da olsa kilo verdigimi farketmelerini istiyorum. Ramazanda zaten bol bol burdayım insallah ama okul açıldıktan sonra bu kadar giremem tabi bilmiyorum o zaman nasıl yaparız takım isini neyse yani kızlar damlaya damlaya göl olur azar azar da olsa verelim. Azcık hareketlenin ya valla motive olamıyoruz. Parmaklarım aqrıdı bu arada:) neyse kızlar en gec cumaya geliyor pc muhtesem bi dönüs yaparız nesliş ablamın da mezuniyetini kutlarız organizasyon yapalım kızlar süper bi mezuniyet töreni olsun:) ay ne uzun yazmısım parmaklarım uyustu ya. Bu arada bugün bi akrabaya caya gittik orda azcık fazla kacırdım ama yarın telafi edicem.hadi kızlar öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın :)

Günaydın 14 takım çıtı pıtıları, yeter artık uyuduğunuz şimdi spor zamanı ...Bir, iki, üç, dört tempo
(bana kızmıyorsunuz değil mi?)

Hadi kızlar takım yarışması var unuttunuz mu? Şimdi hırslanma zamanı cumayı düşünün az kaldı vakit nakittir sözünden ve erken kalkan erken yol alır sözünden yola çıkın.

günaydın hanımlar valla bu ramazanda kilo verme işini nasıl yapıcaz bende hiç bilmiyorum.bizim ramazanda davetler çok olur.ya biz gideriz,yada evimize misafir alırız.çok nadirdir tek başımıza oruç açtığımız.onun için diyet yapmam çok zor.ancak dikkat etmeye çalışıcam.valla kilomu koruyabilirsem onada şükrederim.ama 100 grda olsa vermek için kendimi zorlayacağım bu ramazan.inşaallah takımdan atılmadan bayrama ulaşırız.bu arada sabah 1 elma yedim.şimdide çay içiyorum.gelirim yine öpüyorum sizi.

selmaY arkadaşım niye kızalım sana doğru söylüyorsun.canlanmamız lazım biraz.

günaydın kızlar dağılma falan söz konusu olamaz yersekte kendimize yemesekte ben bayrama yine kilo almış olarak dönmek istemiyorum hayatımda bir daha 9 lu rakam görmek istemiyorum ve bunun için size ihtiyacım var motivasyonumuzu bozmayalım lütfen selmaycım seninde katkılarını bekliyoruz sonuçta burası hepimiizn paylaşım yeri rahat olabilirsin.kızlar haftada 200-300gr farketmez ne verebiliyosak şu elma lapa ayran diyetlerinide rafa kaldırın 3 gün aç geziyoruz 4.gün saldırıyoruz metabolizmamız bozuluyor farkında değiliz eğer nesliş cumaya kadar giremezse püsküütten yardım alırız yaparız tablomuzu yeterki iletişimi koparmayalım.
SABAH KAHVALTI
1 DıLıM KEPEK EKMEĞı
2 GRıSıNı(TUZSUZ)
AZCIK PEYNıR
AÇIK ÇAY
ARADA 1 ELMA YıYECEĞıM
VE EN ÖNEMLıSı YEŞıL ÇAY VEYA ISIRGAN ÇAYI
BıTKı ÇAYLARININ KıLO VERıLıŞıNDE ÖNEMı BÜYÜK SEVMESEKTE GÜNDE 1 FıNCAN ıÇELıM KIZLAR CıLDıDE GÜZELLEŞTıRıYOR HEPıNıZı ÖPÜYORUM YOLA DEVAM....kaydirigubbakcemile5

birazdan öğle molasına çıkacağız.tavuk şiş ve salata yiyeceğim.akşamada sebze yemeğim var.
hürsultancım bencede koparmayalım bağları.inşaallah azda olsa kilo veririz.yeterki orucu açınca abartıp saldırmayalım yemeklere.

Kızlar tünaydın. Simdi tartıldım veee 78 olmusum 300 gr ama olsun. Bugünde yürùyùs yapıcam. Kızlar cumaya insallah girebilirim kilo bildirimini yaparız bi şekilde. Öncekileri ôrnek alarak ona göre yaparız dert etmeyin bak sizin için hemen girdim cepten

senin adına sevindim canım,300 gr bile olsa kilo gitmişya sen ona bak.inşaallah dahada vericez birlikte.

Kızlar dışardan yarışıyorum, üye değilim faakat 1.200 kg. verdim(cumadan buyana)Elinizden geldiği kadar hırslanmaya ve hedefe ulaşmaya çalışın (8 takımda misafir olarak dışarıdan yarışıyorum ) Dediğim gibi dışarıdanda olsa takımların birincisi olacağım.Kızlar hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsınız.

Kızlar interneti acık unutmusum sarjı bitmis yesilcayla form plus'ı karıstırdm yesilcayın tadı gelmiyo hic of bilgisayarımı özledim bi de 2 gündür dişim ağrıyo bugün doktora gidicem(

yok canım yok bu hafta bende iş yok..
haklısın allahım günah yazmasında sıcaklarda zor.............
en iyisi diskalifiye olmadan takım olarak izne ayrılalım ...
canım sıcaklarda susuz oruç tutmak zor ama allah herşeyin bir kolayını verir eminim bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyacağız bile bence izin konusunda sana katılmıyorum:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
ben ramazanda verebilirmiyim bilmiyorum almazsam iyidir..
çünkü her ramazan 3 kilom vardır benim..
eğer ipin ucunu kaçırırsak bu ramazan 3 kiloyla kalmaz canım vüvüt kaybettiklerini geri kazanmak için son gaz çalışacaktır eminim dikkat edip emeklerimiz boşa gitmesini önlemeliyiz emoşçum biraz gayret o yüzdende buraya daha fazla girip kilo verdiğimizi hatırlamamız gerekiyo bencekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
izine ayrılmıyalım canım sende fırsat buldukça gelirsin senin işin zor biliyorum ama motivasyonumuz için yarışı bırakmamak lazım bildirimi bir şekilde yaparız artık yardım alırız diğer takımlardan olmazsa kalliste veya mehalime falan sorarız artık kimi yakalayabilirsek
sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5 illaki her hafta birkilo vericez diye bişi yok zaten diğer takımlarda yavaşlıyacaklardır ramazanda herkez bizim gibi yani rölantide geçireceğiz artık ramazanı yeterki kilo almıyalımlmaz: bu arada destinamı unutmuşsun ama oda pek girmiyo nedenki :uhm:diyetisyenede gitmişti ama bir haber vermedi :umursamaz:eylülce ve sibelde izinli ama takımda boşluk var galiba neslişe bir soralım gelince başka izinli varmı yoksa takıma bir kişi falan alalım bence biraz hareketlenmek için yeni kan yani:lepi::lepi:
kız ben senin bu dönemlerinden hesaplarından bişi anlamadım ne diyon sen delikafaduldendelikafadulden
tebrikler güzelim olsun 300 300 gidiyo bunlar olsun yani negüzel vermişsin :1hug::1hug:
sen bitanesin zaten ceptenmepten götürüyosun işi bravo valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok haklısın canım iftarda yemeklere saldırmadan geçiştirirsek bu iş olur ben dün pazardan 10 kilo patlıcanla 10 kiloda kırmızı biber aldım onları bu akşam arkadaşların bahçesinde odun közünde közlüyeceğim yarısını kışlık yarısınıda ramazanlık yapıcam iftarları közlenmiş patlıcan ve biber salatasıyla geçiricem benim bir tanıdığım közleme patlıcanla çok fazla kilo vermişti salata veya yoğurtlayarak iftarları onunla yapmayı düşünüyorum bide çorba zemuszemuszemuszemus tek problem davetler onlarıda en az hasarla atlatıcaz artık başka çaresi yok bunun:umursamaz::umursamaz:
BENİM BİR BAYRAMI DAHA BALİNA GİBİ GEÇİRMEYE HİÇ NİYETİM YOK KIZLAR lmaz:lmaz:SİZDE BAYRAMDA ŞİŞKO GEZMEK İSTEMİYORSANIZ BURAYA DAHA ÇOK GELİP BİRBİRİMİZE DESTEK OLUCAZ BAŞKA ÇARESİ YOOOOOOOOOOKkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:enbuyukkk:

kızlar ben bu sabah kahvaltı yapamadımsositososito eve elektrikçiler gelicekti çok işim vardı oyüzden sositosositoaz önce hem kahvaltı hemde öğlen yemeği niyetine simit peynir ve haşlanmış yumurta yedim karnım tıka basa doyducokacimcoook o yüzden bugün artık pek bişi yemeyi düşünmüyorum lmaz:acıkınca karpuz salatalık leblebi falan geçiştiricem artık bu arada eski kiloma geri döndüm nihayet bakalım bugünyarın bişiler verebilecekmiyim zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…