- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.941
Kızlar interneti acık unutmusum sarjı bitmisyesilcayla form plus'ı karıstırdm yesilcayın tadı gelmiyo hic of bilgisayarımı özledim bi de 2 gündür dişim ağrıyo bugün doktora gidicem (
canım sıcaklarda susuz oruç tutmak zor ama allah herşeyin bir kolayını verir eminim bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyacağız bile bence izin konusunda sana katılmıyorum:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
eğer ipin ucunu kaçırırsak bu ramazan 3 kiloyla kalmaz canım vüvüt kaybettiklerini geri kazanmak için son gaz çalışacaktır eminim dikkat edip emeklerimiz boşa gitmesini önlemeliyiz emoşçum biraz gayret o yüzdende buraya daha fazla girip kilo verdiğimizi hatırlamamız gerekiyo bencekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
izine ayrılmıyalım canım sende fırsat buldukça gelirsin senin işin zor biliyorum ama motivasyonumuz için yarışı bırakmamak lazım bildirimi bir şekilde yaparız artık yardım alırız diğer takımlardan olmazsa kalliste veya mehalime falan sorarız artık kimi yakalayabilirsek
sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5 illaki her hafta birkilo vericez diye bişi yok zaten diğer takımlarda yavaşlıyacaklardır ramazanda herkez bizim gibi yani rölantide geçireceğiz artık ramazanı yeterki kilo almıyalımlmaz: bu arada destinamı unutmuşsun ama oda pek girmiyo nedenki :uhm:diyetisyenede gitmişti ama bir haber vermedi :umursamaz:eylülce ve sibelde izinli ama takımda boşluk var galiba neslişe bir soralım gelince başka izinli varmı yoksa takıma bir kişi falan alalım bence biraz hareketlenmek için yeni kan yani:lepi::lepi:
kız ben senin bu dönemlerinden hesaplarından bişi anlamadım ne diyon sen delikafaduldendelikafadulden
tebrikler güzelim olsun 300 300 gidiyo bunlar olsun yani negüzel vermişsin :1hug::1hug:
sen bitanesin zaten ceptenmepten götürüyosun işi bravo valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya geçmiş olsun:1hug: bende aynı durumdayım dolgum düştü ağrıyo ama ben diş doktoruna gitmekten nefret ediyorumkötükedihüso erteleyip duruyorum ağrıyo deyip geziyorum bide bu form çayın içinde zaten yeşil çay var be canım niye bidaha karıştırdınki ben anlamadım delikafaduldendelikafadulden
canım sıcaklarda susuz oruç tutmak zor ama allah herşeyin bir kolayını verir eminim bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyacağız bile bence izin konusunda sana katılmıyorum:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
eğer ipin ucunu kaçırırsak bu ramazan 3 kiloyla kalmaz canım vüvüt kaybettiklerini geri kazanmak için son gaz çalışacaktır eminim dikkat edip emeklerimiz boşa gitmesini önlemeliyiz emoşçum biraz gayret o yüzdende buraya daha fazla girip kilo verdiğimizi hatırlamamız gerekiyo bencekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
izine ayrılmıyalım canım sende fırsat buldukça gelirsin senin işin zor biliyorum ama motivasyonumuz için yarışı bırakmamak lazım bildirimi bir şekilde yaparız artık yardım alırız diğer takımlardan olmazsa kalliste veya mehalime falan sorarız artık kimi yakalayabilirsek
sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5 illaki her hafta birkilo vericez diye bişi yok zaten diğer takımlarda yavaşlıyacaklardır ramazanda herkez bizim gibi yani rölantide geçireceğiz artık ramazanı yeterki kilo almıyalımlmaz: bu arada destinamı unutmuşsun ama oda pek girmiyo nedenki :uhm:diyetisyenede gitmişti ama bir haber vermedi :umursamaz:eylülce ve sibelde izinli ama takımda boşluk var galiba neslişe bir soralım gelince başka izinli varmı yoksa takıma bir kişi falan alalım bence biraz hareketlenmek için yeni kan yani:lepi::lepi:
kız ben senin bu dönemlerinden hesaplarından bişi anlamadım ne diyon sen delikafaduldendelikafadulden
tebrikler güzelim olsun 300 300 gidiyo bunlar olsun yani negüzel vermişsin :1hug::1hug:
sen bitanesin zaten ceptenmepten götürüyosun işi bravo valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ne agilmasi neoluyoruz ooo iki gun gelmedik takimin dagilmasindan bahsediyorsunuz valla ben bilmem bu takimi birsekilde ayakta tutacaksiniz benim ciin bunu yapin artik birsekilde uye alimi yapin ne bilim iste yapin birseyler ben bu takimi kurabilmek icin ne yollardan gectik ne ugraslar verdik bu kadra kolaymi ramazan girdi diye pes etmek soke oldum okuyunca sizlerikızlar kaç kişi olacağız ramazanda
ben
emoş
domination
usarem
nazco
nesliş ve aynalar giremeyecek sanırım
KIZLAR YA BU TAKIM AYAKTA KALIR YADA DAĞILIR İZİN İŞİNDEN VAZGEÇTİM BEN
KENDİMİZİ SIKMAYALIM 200-300 GR DA OLSA VERELİM HER HAFTA
BAYRAM İÇİN ALIŞVERISE CIKINCA COOOK PİŞMAN OLURUZ:çok üzgünüm:
canim okullar acildigindada derslerini ihmal etmemk sartiyla gelirsin bir saat mola verirsin birsaattede birsuru paylasim olur degilmi eminim seni idare ederler arkadaslarKızlar pcyi yarın tamire göndericez belki düzelir dedk ama daha kötü oldu. Bende yine son care cepten girdim şöyle rahatca bi alıntı yaparak,ifade kullanarak yazamıyorum. Kızlar ne izni sacmalamayın canlanın biraz 2 gün uğrayamadım 2 sayfa zor dolmus selmay doğru söylüyor biz hürsultanla sonradan geldik ama masallah hemen benimsedik birbirimizi bu kadar güzel,sewimli bi takımımız var azcık motive edelim birbirimizi. Ayrıca evet ramazanda kilo vermemiz lazım bayramda insanların bana ne güzel zayıflamıssın demesini istiyorum.okula da gidince az da olsa kilo verdigimi farketmelerini istiyorum. Ramazanda zaten bol bol burdayım insallah ama okul açıldıktan sonra bu kadar giremem tabi bilmiyorum o zaman nasıl yaparız takım isinineyse yani kızlar damlaya damlaya göl olur azar azar da olsa verelim. Azcık hareketlenin ya valla motive olamıyoruz. Parmaklarım aqrıdı bu arada:) neyse kızlar en gec cumaya geliyor pc muhtesem bi dönüs yaparız nesliş ablamın da mezuniyetini kutlarız organizasyon yapalım kızlar süper bi mezuniyet töreni olsun:) ay ne uzun yazmısım parmaklarım uyustu ya. Bu arada bugün bi akrabaya caya gittik orda azcık fazla kacırdım ama yarın telafi edicem.hadi kızlar öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın :)
canim cok sagol bugunlerde morele ve motivasyona ihtiyaci var takimin oyuzden hizir gibi yetismissin canim sagol hic birsakincasida yok ayrica belirteyimNot : Takımınızda değilim sadece sizi hırslandırmak için yazıyorum.Eğer sizin için bir sakıncası yoksa...
kiz tuh nasil yakalandim boyle bende kacacaktim mafoldumbenNeslihan ablaa yakaladım seni :jeyyar:
ya ne agilmasi neoluyoruz ooo iki gun gelmedik takimin dagilmasindan bahsediyorsunuz valla ben bilmem bu takimi birsekilde ayakta tutacaksiniz benim ciin bunu yapin artik birsekilde uye alimi yapin ne bilim iste yapin birseyler ben bu takimi kurabilmek icin ne yollardan gectik ne ugraslar verdik bu kadra kolaymi ramazan girdi diye pes etmek soke oldum okuyunca sizleri
hursultan lafim sadece senin icin degil hepinize
hem geri donecek olanlar var ramazandan sonra birayda idare ederiz bende burdayim pc bugun biraz toparlandi gibi ama heran hersey olabilir
canim okullar acildigindada derslerini ihmal etmemk sartiyla gelirsin bir saat mola verirsin birsaattede birsuru paylasim olur degilmi eminim seni idare ederler arkadaslar
canim cok sagol bugunlerde morele ve motivasyona ihtiyaci var takimin oyuzden hizir gibi yetismissin canim sagol hic birsakincasida yok ayrica belirteyim
kiz tuh nasil yakalandim boyle bende kacacaktim mafoldumben
bu arada ben sizi hic yuzustu birakirmiyim aklinizdan gecirmeniz bile yanlis cuma gunu ben gelmassem bile ayarladim bildirimi yapmayi hem puskuut artik buralarda degil oyuzden ondan yardim almayin zaten isleri basindan askin ayrica ben size kime giteniz gerektigini yazmistim okumadinizmiu herneyse
ben olmazsam sibel yani s2000 gelip yardimci olacak
oda ramazandan sonra gelecek kaptanliga yada yardimciliga devam eder artik bilmiyenler olabilr sibel izine gitmeden once benim yardimcimdi simdide geldikten sonra devam eder artik birde iste su oylama olayina gecelim artik hersey belirginlik kazansin
ama su kapanma olayina ben cok fena takildim kizlar cok canim sikildi bu konuyu bir dahjah dile getirmeyin bile cunku sadcee morel bozup motivasyon dusurur kendinizi nasil gaza getirisiniz bunun yollarini arayip bulun birde dedigim gibi tatilde olan arkadaslar gelecek insallah dahada cok motive saglarsiniz
sizden istedigim tek sey kaptanliktan ayrilirken bu takimi ayakta tutmaniz cunku gercekten cok degerli takimimiz heracindan hem sizler hemde gecmsite olan arkadaslarimiz hepsi birbirinden degerli benim gozumde oyuzden bunu devam ettirmek siizin isiniz ozelliklede aynalar kaptanligin asil gorevi bu takimi ayakta tutmak sana guveniyorum arkadasim
ah guzelim eskilerden biri olsada sana anlatsa neler cektik biliyonmu kisileri tamamlayana kadar su zamana geldikOf abla haftada 1 saat bile giremem belki bilmiyorum bu seneden itibaren 2 yıl boyunca o kadar yoğun olucam ki okul-dersane-ev arasında mekik dokuycam :çok üzgünüm:
Bende bunlara dün yazdım baya kızdim 1 takım kurmak o kadar kolaymı izne ayrılırsak eminim herkes boslar diyeti verdiklerimizi de geri alırız ben yinede cok yazamıyorum cepten anca bu kadar ama pc bi gelsin ben onlara yapıcagımı bilirim kötükedihüso
valla oyle insallah kalmaz guzelimAblacım gözün arkada kalmasın ben gerekirse okul acılınca yine ceptende girerim döverim bunları motivasyonumu düsürecekler aaaklava:
ah guzelim eskilerden biri olsada sana anlatsa neler cektik biliyonmu kisileri tamamlayana kadar su zamana geldik
27-10-2008,tahinde kuruldu nerdeyse bir sene olacak dusun simdi oturup takimi dagitmaktan bahsettiginizi gorunce icim ciz etti inanki yok eger oyle bir dusunceniz varsa ben ayrilmadan yeni ueyler bulayim tatilden dondugumde ben nereye gelecem geri motivasyon olmaya
valla oyle insallah kalmaz guzelim
sen ne yap ne et gir yine cepten baksana motive olacaklari yok bu kizlarin
Ah ablacım tahmin edebiliyorum takım kurmak basit gibi görùnebilr ama kolay degil.
1-2 hafta önce bana nasihat verenlere bak takımı kapatacaklar
tamam guzelim sorun yok ben suanda katilmak isteyenler topigine not biraktim birisini cagirdim insallah gelirse ben olmazsam karsilarsiniz oldumu kapatmak konusunuda birdaha dile getirmek bile istemiyorum olurmu sizlerde bu konuda duyarli olup dile gitirmeyin opuldunuz hepiniz ben cikim yemek felan yapacam misafirim var
ya ben çok üzülüyorum biliyor musunuz işler yüzünden gelemiyom ya sanki takımdan soyutlanmış gibi hissediyorum kendimi mafoldumben
bayramdan sonra görün siz beni
inş bayramdan sonraya kalmadan dönerim aranıza :Saruboceq:
ramazanda en çok kim kilo verecek yarışması yapalım:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?