- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.961
kızlar pcden yazıyorum hihoyyyt ama azcık yavaş :bbo: neyse düzeltirim artık kaydirigubbakcemile3 kız hürsultan çizelgen güzel olmuş bu arada sengözlerimebaksanab nesliş ablaa çağırdığın arkadaşın adı hiray mı miray mı öyle bişey mi :uhm:
aa bende mi öyle yapsaydım :uhm: bu arada ticker7910da küsürlü olmuyo ama profilinden değiştirebilirsin onu bilmeyen varsa ipucu vereyim yerimseniben noktayla ayırın ama kaydirigubbakcemile3he kız benim yerime o spor yapıyor artık :icecream:
aynalar üzülme tatlım önce hayatını bi düzene sokmalısın sonrası kendiliğinden gelecek zate hadi bakalım bayrama kadar kaç kg yada gr vereceğiz yerimseniben
kızlar pcden yazıyorum hihoyyyt ama azcık yavaş :bbo: neyse düzeltirim artık kaydirigubbakcemile3 kız hürsultan çizelgen güzel olmuş bu arada sengözlerimebaksanab nesliş ablaa çağırdığın arkadaşın adı hiray mı miray mı öyle bişey mi :uhm:
iyi geceler kızlarr
umarım doğru gelmişimdir CADIARZU bi heyacanla girdim neslihanın mesajını okuyunca:teytey:
bende zayıflamak istiyorum kendime bir takım arıyordum sağolsun neslihan beni buraya davet ettiŞeniz
4 senedir kilolarımla başım dertte
çok güzel kilo verebiliyorum ama istediğim kiloya gelince tekrar kilo almaya başlıyorum bir türlü zayıflığımı kontrol edemedimÇok üzgünüm çoook
38 yaşında ev hanımıyım 1 kızım bir oğlum var oğlanı dünyaya getirdikten sonra bu kilolar bende kaldı zaten
şimdilik bu kadar kızlar bende önceki mesajları okuyup sizi tanımaya çalışayım
neslihancım görüşürüz canımvereliniortak
hoşgeldinnn a.s. bende yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne baktım diyorum hiray mıydı miray mıydı kaydirigubbakcemile3benim bennn:teytey::teytey: hiray ay neslihancım notta bırakmış benim için
bir gaza geldim sormayın ama birazda korktum açıkçası çünki iştahım çok iyi bu aralar inşallah boğazımı tutarım
tutmak zorundayım ama sizinle beraber inşallah daha kolay olucak
domination verdiğin bilgiler için sağol canım
bendee delikafadulden kız çizelgen güzel olmuş kaydirigubbakcemile5günaydın hanımlar kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği ve biraz peynir yedim.ve bir tanede elma.yeni gelen hiray arkadaşım hoşgeldin aramıza.inşaallah hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan
dominationcum verdiğin bilgiler için teşekkürler.ayrıca hareketlerde çok güzel.mutlaka deniyeceğim evde.
DOMİNOŞ AFERİN KIZ ARAŞTIRMACI YÖNÜNÜ SEVİYORUM ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR:1ninca:
neden kimsecikler uğramıyor buraya,iyice düştü motivasyonunuz kızlar.hoş benimkide pek yerinde değil ama
öğlen tavuk şiş yedim,bir iki parça ekmekle yanında salata.yolda yürürken tatlıcının önünden geçiyorduk.vitrinde fıstıklı sarmaları gördüm.arkadaşıma bak şunların güzelliğine dedim.ama hadi yürü selma boşver dedi.şimdi işyerindeyiz ama benim aklım o fıstıklı sarmalarda kaldı.ne olurdu bir tane yeseydik.zaten yarın boğazımız kapalı duracak dedim.ama sağolsun arkadaş şeytana uymadı.benide uydurmadı.vitrinde kaldı güzelim tatlılar.ahhh yurduşum ahhh şişecem senin yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?