- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.621
ar 3 kilo sonra 20 kg vermis olucammmmm ama sanirim hedefimi cekmem lazm yone 56 galan ne biliiimm 7 kilo yine ya poffff neyse bi 59u gorekteee
Gider giderr bende 4kg daha verirsem 20kg veermis olcam galibaar 3 kilo sonra 20 kg vermis olucammmmm ama sanirim hedefimi cekmem lazm yone 56 galan ne biliiimm 7 kilo yine ya poffff neyse bi 59u gorekteee
Afiyet olsun tatlimSabah
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
1 adet salatalik
1 dilim t ekmek
Öglen
1 kucuk tabak patates salatası
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 avuc kuru üzüm
Spor
10 bin adim
Su 2litre
Tesekkur ederimAfiyet olsun tatlim
canim bunlari yiyene kadar daha saglikli ve soyuruci seyler yeseydin ya aşk olsunSelam kızlar nasılsınız ben bugün kendimi iyi hissetmiyorm pek neden bilmiyorum neyse canımda hiçbirşey istemio pek iki kaşık kadar un helvası vardı onu yedim akşama karnabahar kızartması yaptım ama ben yemem cnku sevmiyorum çiğköfte yicem canım onu istedi
canim menuleein cok iyi gozumden kacmiyor maşALLAH sana hizlica gidick fazlaliklarSabah
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
1 adet salatalik
1 dilim t ekmek
Öglen
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası
Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 avuc kuru üzüm
Spor
10 bin adim
Su 2litre
agiyet olsun canimm kendinle beSabah; bir haslanmis yumurta,domates,peynir,zeytin,
bi fume ve cay
Aksam;kizarmis tavuk, ayran...
3lt su
evet canim 20 ne cok gelio kulaga dimi darisi basiniza20 kilomu supersin
afiyet olsun cnMenüm sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin haş yum yeşil çay arada az kuruyemiş akşam dışarda yedim az karışık ızgara yoğurt çok yoruldum herkese iyi geceler fıstıklar
afiyet olsun cnm keske oglen 1 tabakla kalsaydin ama doymak sonra saldirmaktan daha iyi..Kahvaltım
1tabak yumurtasız melemen
Biraz peynir,4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği,2 ç.b çay
Öğle Yemeğim
Yarım tabak tavuk sote
Yarım kase cacık
1 tabak kabak yemegi
Ara Öğün
1 kase cilek
Akşam Yemegim
1 tabak kabak yemeği,1-2 kaşık yoğurt
canim bunlari yiyene kadar daha saglikli ve soyuruci seyler yeseydin ya aşk olsun
canim menuleein cok iyi gozumden kacmiyor maşALLAH sana hizlica gidick fazlaliklar
agiyet olsun canimm kendinle be
evet canim 20 ne cok gelio kulaga dimi darisi basiniza
afiyet olsun cn
afiyet olsun cnm keske oglen 1 tabakla kalsaydin ama doymak sonra saldirmaktan daha iyi..
esmerm91 K kova01 marlin18 menuler nerde kizlarrrr @kitap_asigi sende hic ugramadinnn
Bugün çok yoruldum.2 ay sonra ev taşıyacağım onun tadilat eşya ıvır zıvır işleriyle ilgileniyoruz eşimle.bebişi de halasına bıraktık arada emzirip tekrar dışarı derken baya yoruldum.gelir gelmez yemeğimi yiyip kendimi yatağa attım.gecenin 3ünde de uykum kaçtıcanim bunlari yiyene kadar daha saglikli ve soyuruci seyler yeseydin ya aşk olsun
canim menuleein cok iyi gozumden kacmiyor maşALLAH sana hizlica gidick fazlaliklar
agiyet olsun canimm kendinle be
evet canim 20 ne cok gelio kulaga dimi darisi basiniza
afiyet olsun cn
afiyet olsun cnm keske oglen 1 tabakla kalsaydin ama doymak sonra saldirmaktan daha iyi..
esmerm91 K kova01 marlin18 menuler nerde kizlarrrr @kitap_asigi sende hic ugramadinnn
Ben dün tüm büyük beden kıyafetlerimi gönderdim.44,42 beden artık evde barındırmıyorum.eskiden hamile kalırım lazım olur diye bekletiyordum ki gerçekten kullandım. Artık bir daha kilo alırsam giyerim diye evde bulundurmayacağım çünkü bir daha geri dönmek istemiyorum.38 e düşünce 40 ları da vereceğim birilerine.ev resmen hafifledidun 38 bedn aldim die hayiflanirken kociste kalibi geniatr askim dio oldummm gulmekten.bide ustune cok sevdigim bi t-shirtum vardi onu giydim ALLAH'ım nasl bol nasl bol cok mutlu oldum ama bidaha giyemicm onu icime micime sokunca boyfriend oluo biraz idare ediiimmm
çok sevindim canım hadi inşallah 1 kg vermiş olursun cumayaSlm kızlar nabersiniz bugüne yarım kilo vermiş olarak başladım cumaya hedefim 64 ay hadi inş
keşke daha sağlıklı birşeyler yeseydin canim.haklısın insan bazen sıkılıyor ama emek vermeden hiçbir şeyin karşılığını alamıyor insan.biraz sabır gerekiyor.Selam kızlar nasılsınız ben bugün kendimi iyi hissetmiyorm pek neden bilmiyorum neyse canımda hiçbirşey istemio pek iki kaşık kadar un helvası vardı onu yedim akşama karnabahar kızartması yaptım ama ben yemem cnku sevmiyorum çiğköfte yicem canım onu istedi
patates salatası yerine başka birşey tercih etseydin keşke full karbonhidrat.ama öğlen yemişsin akşamı da hafif geçirmişsin.spor da iyi.afiyet olsunSabah
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
1 adet salatalik
1 dilim t ekmek
Öglen
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası
Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 avuc kuru üzüm
Spor
10 bin adim
Su 2litre
afiyet olsun partem.umarım daha iyisindir.akşam ki kızarmış tavuk gözümden kaçmadıSabah; bir haslanmis yumurta,domates,peynir,zeytin,
bi fume ve cay
Aksam;kizarmis tavuk, ayran...
3lt su
Valla anca gelebildim.2 ay sonra ev taşıyacağım .eşim haftasonu izinli olunca evin işleriyle ilgilendik.gelir gelmez yemeği yiyip emzirip yattım.hatta bebişi eşim uyuttu
Çok güzel canim afiyet olsunMenüm sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin haş yum yeşil çay arada az kuruyemiş akşam dışarda yedim az karışık ızgara yoğurt çok yoruldum herkese iyi geceler fıstıklar
Afiyet olsun canım gayet güzel menünKahvaltım
1tabak yumurtasız melemen
Biraz peynir,4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği,2 ç.b çay
Öğle Yemeğim
Yarım tabak tavuk sote
Yarım kase cacık
1 tabak kabak yemegi
Ara Öğün
1 kase cilek
Akşam Yemegim
1 tabak kabak yemeği,1-2 kaşık yoğurt
afiyet olsun moon cuğum.misafirlikteki birine göre iyi beslenmişsin.ikramlara dur demek gerçekten çok zorkizlar ben aksam yemegindeydim me umu yazayim cok uykum var..
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 cay kasigi labne dimates salatalik ve koy peyniri
ara 1 hurma sekersiz cay
aksam izgara kofte 2 kasik sehriye pilavi gavurdagi salata 1 kutu zero ve 2 catal pasta sekeriz turk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?