Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltım
1 kk beyaz peynir,adet zeytin
1 domates,1 salata,1 tutam dereotu

Öğle Yemeğim
1 tabak kabak yemeği
2-3 kasık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün
1 fincan kahve
1 avuç kuru üzümlü leblebi

Akşam Yemeğim
1 tabak kuru fasülye
1 kase cacık

Cok tesekkur ederim canimmm sozlerin beni motive etti INŞALLAH bende 20 kilo veririm
verirsin tabiki canim karar ve istikrar hepsi buuuu
K kova01 canim tasinma telasi zordur kolay gelsin ama dikkat et yeni ev yeni bedennnnn
@SekerPancari71 ay ne kotu bizim buzdolabida uzay mekihi gibi sesler cikario hayrlisiii artikkkk
Neyden canım kabaktan mı
canimm hem sote hem kabak yemegi yemişsin ya ondan dedim..1ni tercih etseydin die..bu hafta daha ozenli olalim hepimizzzz
canim afiyet olsun gercktn cok iyi bu hafta guzl bi -bekliorum sendennnn
Selam kızlar iki gündür pek ugrayamiyorim buraya neyse menume geleyim sabah domates salatalık çay peynir sucuklu yumurta bi iki kasik birazda salça kavurmasi baya iyi yaniakşam ise ızgara köfte durum kızlar
haftasonuna ozelse salca kavurmasi ve sucuklu yumurta iyi canim afiyet olsun
Afiyet olsunnn canimm gayet iyi
Afieyttt olsun canimmmmm ama kilo vermeni hizlandirmak istiyorsan bakliyat ve kuruyemisten biraz uzak durmalisin yada aksam yemeklerinde degilde ogle yemeklerinde tercih edebilirsin canimm

Slm kızlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtalı lor peynirli yağsız omlet 2 zeytin 1 dilim tam tahıllı ekmek arada yeşil çay muz öğlen kuruyemiş akşam bol limonlu avokado salatası yoğurt arada rezene çayı

Destegin icin cok tesekkur ederim bende cok mutluyum motivasyonum tekrardan geldi 14.takim bana ugurlu geldiiii bide takima giriyim ozaman super olucak

Canım elimden geleni yapıyorum haklısın aslında akşam yerken bende onu düşümdüm

Ayy kizlarrr ancak girebildim cok yorgunummm. Aksam nikah vardi sonunda eglenceye gittik suan bacaklrim agriiiiiyyo :)

Sabah; biraz peynir, domates,zeytin, azda kavurmali yumurtada yedim..

Aksam; iki kasik etli kurufasulye, salata evde degildim ancaak :)
Birde eglencede kuruyemissden attim agzima o bu icecek yani yanlis bisey yok bugunluk :)
Bugunnnn kg vermenin tadina vardimmm eski halime bakinca soguyorm resmen yaaaa

az bile yemişsin canim...kilo vermek incelmek nede guzel dimiii...istedigin seyleri giyebilmek guvenle yurumek..bende gecen aksam ayni seyleri hissettim sosyal nedayaya resim yukleyince kuzenlerim ve bikac arkadasim arayip inanamadklari i soylediler..Çok şükürrrr

bebde aksam birkac findik yedim yatmadn once yemiyeydim iyiydi ama cok canm cekti esime hazirlarkn 10 tane yemisimidr ilk 5ti bi 5 tanede toplarken yidimmm

Hafta sonu benim diyet yalan oldu moon cugum.zaten kilo veremiyorum artık iyice moralim bozuldu. Hiç buraya uğramak içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim.motıve olamıyorum bir türlü
canimmm kacamak yapinca motivasyon alt ust oluyor tabi..haftasonunu ke dine odul gibi dusun p.tesi dikkat etmeye başla..buraya ugramadikca diyette unutuluyor ama sonucta hicbirimiz omur boyu burda kalmicaz ama yediklerimize hep dikkat etmeliyiz yoksa kilolar hemn geliyor..Lütfen kendini topla sen cok iradeliysin marlin niguzel sunun surasinda 3-4 kilo kaldi hedefine..bende bazn senin gibi oluorum ama toparlanmaya calisiorumki gitsin fazlaliklar..aksam yemk yiyip sofrada kendini iyi hissetmekmi yoksa fazlaliklardan kurtulup hep kendini iyi hissetmekmi..Ben 36 beden 2 pantolon aldm suanda sıkıolar mesela onlarin icine tahat rahat girebildimmi nasl mutlu olucam..boyle biseyler yap ve motive et kendini tatlimm tamm mi..bugun harika bi gun olsun ALLAH'ın izniyle

bugun kilom 63.1 -300 kizlar ama dun 63.0 dım nerden geldi o 1 anlamadim ama olsun bi hafta 62 garanti olsunnn banaaa ayyy ne guzell 59a adim adimmmmm icim kipir kipor oldu yaz gelio ben inceliyorummm beyaz bodyler gunes kum ve mayokiniii(caylaklarimdan dolayiiiisii)tiril tirill elbiselerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…