Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya hanimlar burda cogunuzun cocugu var. Bir sey sormak istiyorum. Ilk hamilelik belirtiniz neydi? Ne zaman oldu? Mesela regl gecikmesiyle mi anladiniz yoksa gecikmeden once baska isaretler de var miydi?
Canim reglden önce belirti vardi bende sürekli uyyasım geliyordu eve bi makine bile tutsam felaket yoruluyordum bide kasıklarıma adet sancısına benzer ama biraz değişik böyle kasılma gibi ağrılar giriyordu sonra adetimi 6 gün geçti test yaptim hamilelik şüphen mi var kuzummm

Kiz jillian super bi sporr müthiş bir değişim sağliyorr ben 2 hafta yaptim benim bileklerim çok güçsüz o yuzden sakatladim dikkatli yap olur muu
Bende daha önce başlamistim ama kilo fazlası cok olunca hoplayıp zıplamalar dizlerimi kötü etkilemişti. Bende bırakmıştım. Şimdi kilo verince tekrar başladım allaha şükür şimdilik bir sorun yok

Insallah bende hedefimi gitgide yukselttigim gunleri görürüm

Bugun güne çarpı beş motivasyonla basliyorum kızlar bana cok iyi geldiniz heee bide bahar temizligi dediniz canim.bahar temizligi çekti bugün komple mutgagi indireyim diyorum kahvaltida 1 bardak süt ve corn fleks yedimm oncesinde 2 kayisi be 2 bardakk su

Kizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
Canm jillian baya zor diye duydum kac gün oldu baslayali zorlaniyormusun?

Tatlisim niye hergün tartiliyosun sadece cumalari tartilsan daha heycanli olmaz mi
Bu arada 80.5den düşmüşsün ya sen ne kadat sürede verdin kuzucum

Partemmm tabiki görüceksin hatta beraber görücez inşallah şımarmak yok artik son gaz yola devam bak hedefledigimiz tarihlere az kaldi beybi 6 li rakamlari bir görelim devami gelicek hatta 5 li rakamlari bile görcez insallah yeterki istikrarla devam edelm kuzum

@ParteMoralll nolsun kuzum bi kac gündür hastaneye gidip geliyorum iste adet olamadm diye karnim şiş adet olamadm diyemidir nedir umarm ilaclar bi ise yarar bende seni özledm partem sen nasil oldun tamamiyle iyilestin mi
Ondan sissindir zaten insani rahatsiz ediyoo...insallah ilac yarar yaaa.
Ben iyiyim ama her sabah bi hafif bogaz agrisi var.. iyilestm sayilir yani.. kurtlu gibi evde durmadm ki disarlardaydm ondan

Nazardan bahsediyosunuz tam ustune geldim.

Insanin kendine bile nazari deger kotu niyet isi degil yani nazar. Onun icin kendinize aynada falan bakarken masallah diyin bol bol.
Kizlar bu nazar konusunda en cok ben muzdaribim sanırım yani biri görsün beni aaa nasil kilo vermissin aaa nasil dayaniyosun yememeye desin ertesi gün bütün motivasyon hoop gidiyo yedikce yiyesm geliyo asla doymuyorum felan @kitap_asigi cok dogru demissin insanin kendine aynadan baktiginda bile masallah demesi sart gerçekten

GoruceZde ne zamannnnnnnn bu ayin sonuna kadsr gormezseeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…