- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.061
Canim reglden önce belirti vardi bende sürekli uyyasım geliyordu eve bi makine bile tutsam felaket yoruluyordum bide kasıklarıma adet sancısına benzer ama biraz değişik böyle kasılma gibi ağrılar giriyordu sonra adetimi 6 gün geçti test yaptimYa hanimlar burda cogunuzun cocugu var. Bir sey sormak istiyorum. Ilk hamilelik belirtiniz neydi? Ne zaman oldu? Mesela regl gecikmesiyle mi anladiniz yoksa gecikmeden once baska isaretler de var miydi?
Bende daha önce başlamistim ama kilo fazlası cok olunca hoplayıp zıplamalar dizlerimi kötü etkilemişti. Bende bırakmıştım. Şimdi kilo verince tekrar başladım allaha şükür şimdilik bir sorun yokKiz jillian super bi sporrmüthiş bir değişim sağliyorr ben 2 hafta yaptim benim bileklerim çok güçsüz o yuzden sakatladim dikkatli yap olur muu
Sanada gunaydin canım.Günaydın canlar
Bak şimdi selincim bu olmadi .grubun yaşlı teyzesi olarak benden başlamanız lazım.Ayy ne iyi olur partem benden başlicaz ama temizliğe
Insallah bende hedefimi gitgide yukselttigim gunleri görürümtubi_klc tabii bahsediim cnm 28 yasindayim bnde 29 olucam haziranda kismetse zayif biri olaraktannnnn inşALLAH 4 yillik evliyim 1 kizim var 10 aylik henuz..uzun zaman hep 75li kilolardaydim hep kilo vermk istiodum surekli diyetler deniyodum ama nafile p.tesi baslar carsamba vazgecer ve deli gibi yerdim..oylede guzl olduguma inandirmistim kendimi..sonra kizima hamile kaldim bende dahil herkes 100 kilo olucagima inaniodu neyseki 90 kiloda kizimi dunyaya getirdim..dogumdn hemn sonra dikkat etmeye basladim ancak 77ye dusebildim sonra nasl olduysa 3.5 kilo daha aldim ve 80.5 oldum..sonra zayiflama yontemlerini ararken takima rastladim benim hayatimin donum noktasi yoksa mutsuzdum kilolarimdn dolayi kendimden nefrt eder olmustum alisveris yapmiyor insan icine cikmak istemiyordum sadece zayiflamk istiyodum en kolay sekliyle..ama baslayinca kolay olmicak dedim sonra Cuma'lar birbirini kovaladi her Cuma buraz daha hafifledim..Nasil yaptim cok saglikli oldugunu soyleyemesemde gunde 2 ogun beslendim.Kahvaltida genelde 2 yumurta bol salata ve koy peyniri yedim aksama dogruda saat en gec 16.30 da aksam yemegimi yedim ekmek pilav makarna vs.olmadan et agirlikli oldu aksam yemeklerim meyvede cok tuketmedim kacamak olarak aralarda badem veya cevi yedim..aksam 2si1 arada icerek acligimi bastirdim..derkej gitti 17,5 kilo..benimde ilk hedefim 75 ti sonra 69 sonra 65 simdide 59...Yani kardes ccooookkk uzun lafin kisasi bogazini tutucan ozamn tek tek gidio kilolar..
İnşallah50 leri hayal bile etmiyorm ben simdi:) 7 leri bi görsem
memnun oldum canim seninlede kilolar yakin hedefine bir an once ulasirsin insallah:))
senin spor azmine hayranim durmak yok yoladevamm
Insallahh
Bende ilgilenicem bu konuyla
Tekrar hosbulduk canim
Ne teyzesi kiizz gencecik hatunsunBak şimdi selincim bu olmadi .grubun yaşlı teyzesi olarak benden başlamanız lazım.
Hoop ben senden buuyugm sonra benNe teyzesi kiizz gencecik hatunsuntammm taamm ama 2. benim ev
Saol canmGeçmiş olsun canim
Canm jillian baya zor diye duydum kac gün oldu baslayali zorlaniyormusun?Kizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
Tatlisim niye hergün tartiliyosun sadece cumalari tartilsan daha heycanli olmaz micok sukur carsambayida atlattik geriye kaldi persembeee..kizlar bn buhun tartilmadm.normlde hergun tartiliorum dun bjraz fazla yedigimden ayagim tartiya gitmedi ama bugun toparladim..hatta garkettimki artik eskisindn biraz daha fazla yiyorum o yuzdn az veriorum ama olsun az olsun oz olsun..artik vücutta odemde kalmadi pek umarim gidwn kilolar yagdandir:)))
İnşallah canm son bi kac haftadir baya motivasyonun düşüktü tam gaz böyle devam edersen hooop gidecek kilolar inşallahEvet canım çok şükür böylr dvm inş
Partemmm tabiki görüceksin hatta beraber görücez inşallah şımarmak yok artik son gaz yola devam bak hedefledigimiz tarihlere az kaldi beybi 6 li rakamlari bir görelim devami gelicek hatta 5 li rakamlari bile görcez insallah yeterki istikrarla devam edelm kuzumtubi_klc hosgeldin cnm..
7leri gorursun insallaah..
Bende ocakta basladim 88ile...
71dim gecen arti gordum 72lerdeyim.. bende 6lari gorucekmiyim bilemiyorm. Bu aralar biraz simardim bosladim gecen hastayken yapmadim normalde genel sartim saglikli beslenmektir o sekilde kg verdimmm..
Insallah sende bu yolda bizimle birlikte istedigin kiloya ulasacaksin..
Ondan sissindir zaten insani rahatsiz ediyoo...insallah ilac yarar yaaa.@ParteMoralll nolsun kuzum bi kac gündür hastaneye gidip geliyorum iste adet olamadm diye karnim şiş adet olamadm diyemidir nedir umarm ilaclar bi ise yarar bende seni özledm partem sen nasil oldun tamamiyle iyilestin mi
parte tabiki goruceksinnn....yanliz ben su nazar isine inaniorum arkadaşşş banada ayni okuo bu aralar ayy nasl olsa kalan 3-5 deyip bazn boşluyor gibi oluyorum ALLAH'tan ertesi gun toparliyorum..Yapmamak lazm oyle ya sonra sonu hüsrannn sonu pişmanlikkkk
Kizlar bu nazar konusunda en cok ben muzdaribim sanırım yani biri görsün beni aaa nasil kilo vermissin aaa nasil dayaniyosun yememeye desin ertesi gün bütün motivasyon hoop gidiyo yedikce yiyesm geliyo asla doymuyorum felan @kitap_asigi cok dogru demissin insanin kendine aynadan baktiginda bile masallah demesi sart gerçektenNazardan bahsediyosunuz tam ustune geldim.
Insanin kendine bile nazari deger kotu niyet isi degil yani nazar. Onun icin kendinize aynada falan bakarken masallah diyin bol bol.
GoruceZde ne zamannnnnnnn bu ayin sonuna kadsr gormezseeeemPartemmm tabiki görüceksin hatta beraber görücez inşallah şımarmak yok artik son gaz yola devam bak hedefledigimiz tarihlere az kaldi beybi 6 li rakamlari bir görelim devami gelicek hatta 5 li rakamlari bile görcez insallah yeterki istikrarla devam edelm kuzum
Kuzum tabiki olursun ama asla kacamak yapmazsan olursunay sonu kuzenimin kizlarinin doomgunusu var oraya gidicem 60 llurmuyumkiiii
Aaaa niyeymis niye ayriliyomussun bakalmBen gruptan ayrılmak istiyorum tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?