- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.101
katiliyorm canm sana bende onlarin masum oldunu dusunmuorum ama ogun yerine yenirse kabul edebilirim ben onlari tatli atistirmalik niyetine yedigim icin onceden obez okdugumdan pek severim kendilerini ama simdi hic almiorumOoo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallah
Yanlis anlamazsan sana nacizane bir tavsiyem sabahlari daha güzel beslen tatlim yumurta ye mesela peynir felan ye onlar hem daha tok tutup hemde protein ihtiyacıni karsilar o corn fleksleri bende pek cok severim ama bi kere yedim diyetisyenim nasil kizdi 2 kasik=1 dilim ekmek ediyo dedi yanlis hatrlamiyosam yada 1.5 dilim ekmek ettigini söylemisti o yüzden hic masum degil yanikine o müsliler corn fleksler
Ohh ohh demekki iyisin disarilarda gezdigine göreOndan sissindir zaten insani rahatsiz ediyoo...insallah ilac yarar yaaa.
Ben iyiyim ama her sabah bi hafif bogaz agrisi var.. iyilestm sayilir yani.. kurtlu gibi evde durmadm ki disarlardaydm ondan
Aynen yaa ama kolaaymi yaaaa ocaktan bu yana 16kgggg insan biraz simariyomu yoruluyormu bilmiyormmm.. bide cok az kaldi 6 ya puffff
Cnm tamamen saglikli beslenerek.. hele ilk ayy cok onemli cok guzel kg verebilirsin.. saglikli beslenirsen kglar kalici gider... Butun zararli seylerden uzak dur en azindan 75-70kadar..
Vericeksin merak etme cnm
valla cnm olabilir sosyal hesaplarima boydan foto falan koydum ozguven patlamasindanmillet zayiflamami konusuyo annemn komsusu falan bile parteye ne olmus vs diyolarmiss nazara geldmmmmm beee allahim bizi kem gozlerden koruuu
Cnm benim acik yazayim korunmayi tam yumrtalamada birakmstm adetime iki hafta vardi.. bir hafta sonrasidan kalkarken kasigima bicak giriyodu sanki belim inanilmazzz agriyodu dik oturamiyodm ben hemen anladim hamile oldugumu.. testede zTen gunu gecince cikti :) hayurdir insallaaah
valla sana okadar laf ettim agzini acmadinn senin kiymetini anladm kuzum :)
Canim ben düşük yaptim ama hamile kaldgmda adet gibi iki gun kanamam olmuştu yani adet gordum ama hamileymisim ve hep agliyodum kuzu ve en sevdgm seylerin kokusu bile beni mahvediyodu ama bebegimi kucagima almak nasip olmadiama bu belirtiler olmustu
Canim reglden önce belirti vardi bende sürekli uyyasım geliyordu eve bi makine bile tutsam felaket yoruluyordum bide kasıklarıma adet sancısına benzer ama biraz değişik böyle kasılma gibi ağrılar giriyordu sonra adetimi 6 gün geçti test yaptimhamilelik şüphen mi var kuzummm
Kizlar bu nazar konusunda en cok ben muzdaribim sanırım yani biri görsün beni aaa nasil kilo vermissin aaa nasil dayaniyosun yememeye desin ertesi gün bütün motivasyon hoop gidiyo yedikce yiyesm geliyo asla doymuyorum felan @kitap_asigi cok dogru demissin insanin kendine aynadan baktiginda bile masallah demesi sart gerçekten
Kizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm
Bende aksine beni yoran ama kisa süreli olan sporlari seviyorum bi bak bence karni falan acayip topluyo popi falan harika oluyoo 25 dk ydi heralde ama dikkatli yapmak lazimya bende bi bakam gerci ben hic sevmem beni yoran seyleriiiiibefore afterlara bakamda bari belki bi cilginlik yaparimmm
kızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım sizemerhaba bayanlar aranıza katılmak istiyorum bende tubi gibi marlin 18 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim kuralları okudum çok aktif olamayabilirim ama elimden geleni yaparım eğer kabul ederseniz
Mecbur görcez parte ikimizinde mayis basi planlari var mecbur görmek zorundayizzzzzzGoruceZde ne zamannnnnnnn bu ayin sonuna kadsr gormezseeeem
tamm bee amma agladinizz bi temizlik icinnnnnnTakimin en küçük ev hanim beeenimmm(yilmaz Morgül temsilii ) o yüzden oncelik bende banane kii
Ben soylucektm ama dunden sonraOoo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallah
Yanlis anlamazsan sana nacizane bir tavsiyem sabahlari daha güzel beslen tatlim yumurta ye mesela peynir felan ye onlar hem daha tok tutup hemde protein ihtiyacıni karsilar o corn fleksleri bende pek cok severim ama bi kere yedim diyetisyenim nasil kizdi 2 kasik=1 dilim ekmek ediyo dedi yanlis hatrlamiyosam yada 1.5 dilim ekmek ettigini söylemisti o yüzden hic masum degil yanikine o müsliler corn fleksler
canim merhaba herzaman kapimiz acik yeterki kilo vermek olsun amacimiz.. takim kurallari var canim hergun menu yazmali ve bildirim yapmalisin tatlimkızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size
Hosgeldin canmmerhaba bayanlar aranıza katılmak istiyorum bende tubi gibi marlin 18 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim kuralları okudum çok aktif olamayabilirim ama elimden geleni yaparım eğer kabul ederseniz
Süper fikirrKizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm
Kiz sen hamiş msn kineeeGunaydin kizlarr
Nasilsiniz?
Ben cok kotuyum ya bi enerkisizlik bikmislik var uzerimde.
Haftasonu da sinavim var. Hic calismadim napcam bilmiyorum
Daha mikemmel olurrrr kaptannnSüper fikirrbence bide karbonhidrat sıfır olsun perşembe akşam yemeklerinde ne dersin kaptan
Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyormcanimmm sende cok iyi ilerliosun maşALLAH sana evet 65 olsun hedefin zaten vücuduna 65 falan olunca inanamicaksinnninsanin tipi evrim gecirio gorenler inanamioo..Bana yakinmışsin sende bak simdi ben 5li rakamlari bekliorum ALLAH'in izniyle
hmmmm tam hamilelik belirtileri enerjisizlik falan hayr olsun canim...sinavina calis bealenmene dikkat et
Hahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmamOhh ohh demekki iyisin disarilarda gezdigine göregün icinde icebilirsen ihlamur ic tatlm iyi gelir bogazina.
Tahriş olmustur bogazin ondan agriyodur
off sus susMecbur görcez parte ikimizinde mayis basi planlari var mecbur görmek zorundayizzzzzz
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrrtamm bee amma agladinizz bi temizlik icinnnnnn
Sana ders olmus iste demekki neymisssss hedefe ulaşmadan takimdan ayrilmak izne cikmak yokmusssesmerm91 canim 5 ay oldu bnm tam anlamiyla bukdr kiloyu vereli ama takima gireli 7-8 ay oldu bi ara gittim geldim ben falan kilo aldimda geldim hemde 73e dusmustum izne ayrildim sonra 76.8 ile geldim gitmesem simdi cookktaannn 5lilerin tozunu atiodumm
@ParteMoralll kiz gecen hafta yarismadn benle yaris yok dedin noldu gaza mi geldin bu haftaa haydi ozamannn eşleşsin butun takimmmmmmmmSaol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyormhele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah
Ohooo benim daha onları yapmadan önce biraz daha kilo vermem lazim sonra vücut toparlamaya girismem lazmAma çok keyifli kan ter içinde birakiyoove vücudu acayip topluyor
HahahahhahaUzun surmuss kimbilir ne kacamaklar yaptnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?