Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

katiliyorm canm sana bende onlarin masum oldunu dusunmuorum ama ogun yerine yenirse kabul edebilirim ben onlari tatli atistirmalik niyetine yedigim icin onceden obez okdugumdan pek severim kendilerini ama simdi hic almiorum

Ondan sissindir zaten insani rahatsiz ediyoo...insallah ilac yarar yaaa.
Ben iyiyim ama her sabah bi hafif bogaz agrisi var.. iyilestm sayilir yani.. kurtlu gibi evde durmadm ki disarlardaydm ondan
Ohh ohh demekki iyisin disarilarda gezdigine göre gün icinde icebilirsen ihlamur ic tatlm iyi gelir bogazina.
Tahriş olmustur bogazin ondan agriyodur

Valla ben cok korkarim nazardan. Ay ne guzelmis dedi mi biri bi seye allahim nolur nazari degmesin diye icten icten yerim kendimi.

Anladim canim tesekkurler belirtileri yazdigin icin. Valla hayir mi bilmiyorum. Esim tarafindan katakulliye getirildim. Tedirginim

Yaa cok uzuldum canim yarani destiysem ozur dilerim kusura bakma. Insallah saglikli minnak minnak bebeklerin olur.

Nasi bekledin 6 Gun

Katakulliye geldim kuzum ya. Adetime de 6 Gun var daha catlicam

Nas ve felak sureleri de cok iyi nazar icin.

Kizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm

Bence guzel olur.

ya bende bi bakam gerci ben hic sevmem beni yoran seyleriiiiibefore afterlara bakamda bari belki bi cilginlik yaparimmm
Bende aksine beni yoran ama kisa süreli olan sporlari seviyorum bi bak bence karni falan acayip topluyo popi falan harika oluyoo 25 dk ydi heralde ama dikkatli yapmak lazim

merhaba bayanlar aranıza katılmak istiyorum bende tubi gibi marlin 18 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim kuralları okudum çok aktif olamayabilirim ama elimden geleni yaparım eğer kabul ederseniz
kızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size

Ben soylucektm ama dunden sonra

kızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size
canim merhaba herzaman kapimiz acik yeterki kilo vermek olsun amacimiz.. takim kurallari var canim hergun menu yazmali ve bildirim yapmalisin tatlim

Kizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm
Süper fikirr bence bide karbonhidrat sıfır olsun perşembe akşam yemeklerindene dersin kaptan

Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyorm hele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah

Ohh ohh demekki iyisin disarilarda gezdigine göre gün icinde icebilirsen ihlamur ic tatlm iyi gelir bogazina.
Tahriş olmustur bogazin ondan agriyodur
Hahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmam
Mecbur görcez parte ikimizinde mayis basi planlari var mecbur görmek zorundayizzzzzz
off sus sus
tamm bee amma agladinizz bi temizlik icinnnnnn
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrr

Sana ders olmus iste demekki neymisssss hedefe ulaşmadan takimdan ayrilmak izne cikmak yokmusss
Yinede tebrikler tatlm harika kilo vermissin masallah

Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyorm hele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah
@ParteMoralll kiz gecen hafta yarismadn benle yaris yok dedin noldu gaza mi geldin bu haftaa haydi ozamannn eşleşsin butun takimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…