- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.021
kiz sen nerdesinnnnn neden duzenli gelmiosun cnmmm
Ya bu gerçek demekki ben sjmdi 83 kiloyum 75 kilo olmanin hayalini kuruyorum eğer ben bunu basarirsam sonra 60 li kilolara düşmek mi istiycemkiz sen nerdesinnnnn neden duzenli gelmiosun cnmmm
ay sonu kuzenimin kizlarinin doomgunusu var oraya gidicem 60 llurmuyumkiiii
Ben de kendimi tanitayim canim 22bucuk yasindayim. 6 7 aylik evliyim. Ankaradayim. 168 boyum. Kilom 71. Hedefim 55. Bence burayi birakmazsan kiloyu gayet guzel verirsin.Hoş bulduk canimm :)) @kitap_asigi
Ayrilma canim bence. Hepimiz birbirimizin menusunu yorumluyoruz. Bu bizim faydamiza. Dengeli beslenerek kalici kilo verebilirsin. Parte onun icin oyle demis. Yanlis anlamaBen gruptan ayrılmak istiyorum tamam
Sana beni elestirmesin demedim elestir buda benim beslenme şeklim o yüzden gruptan ayrılmak istiyorum dhaka fazla dengesiz menulerle ve motivasyon düşüklüğüyle ugrasmayinGenel olarak kotu besleniyosun saglikli degil..
Neyini anlamadinda pardoooon diyosun???
Bilmiyosan hatirlatayim grup icinde menuleri elestirmemiz lazim benim icinde gozume batti soyledim okadar!
Benimde beslenmem bu yapabileceğim bişey yok o yüzden istemiyorum artik60 olmasan bile sporla 60 gibi gorunuyo olursun bencee
Ben de kendimi tanitayim canim 22bucuk yasindayim. 6 7 aylik evliyim. Ankaradayim. 168 boyum. Kilom 71. Hedefim 55. Bence burayi birakmazsan kiloyu gayet guzel verirsin.
Ayrilma canim bence. Hepimiz birbirimizin menusunu yorumluyoruz. Bu bizim faydamiza. Dengeli beslenerek kalici kilo verebilirsin. Parte onun icin oyle demis. Yanlis anlama
bak oldumu simdi boyle..hemn daha ilk yanlis anlamada grubumu birakip gidiceksin canimSana beni elestirmesin demedim elestir buda benim beslenme şeklim o yüzden gruptan ayrılmak istiyorum dhaka fazla dengesiz menulerle ve motivasyon düşüklüğüyle ugrasmayin
tubi_klc canimm hic merak etme motivasyon irade ve karatlilikla olmicak sey degil kilo vermek..ben okdr uzuluyodumki veremicm diye hep bu kaygiyla yedimde yedim 80.5 oldugumda aklim basima geldi ve takima rastladim..Herkesten ALLAH razi olsun hep motive ettiler beni dogru yanlis bildiklerimizi paylastik yol gosterdik destek olduk..Dost olduk... @SekerPancari71 @marlin18 @ParteMoralll @miyav_su @esmerm91 @Ayferelif @kova01 @Feraceli S seydarella @masalperisi_ @SEVTAL87 @sarraf hepinizi etiketlemk geldi icimden kizlar hemde yeni arkadasimiz kimler var gormus olur die...
Simdi 63 kiloyum benim icin micize gibi 42 bedenden 38 bedene geldim hatta zorlasam 36:) insana en iyi motivasyon taryida gorulen -ler..giden kilolar..yarinin en buyuk motivasyonu ise kaçamaksiz gecen bugün..eger kacamak olursa motivasyon kiriliyor ve yarina kaygiyla uyanioruz o yuzden en az kacamakla en dogru sekilde beslenerek vermeliyiz kilolarimizi..Simdiden basarilar canimmm iyki geldin
aynen oyle canimmmYa bu gerçek demekki ben sjmdi 83 kiloyum 75 kilo olmanin hayalini kuruyorum eğer ben bunu basarirsam sonra 60 li kilolara düşmek mi istiycem
Kızlar 9 gibi başım çok ağrıdı agrı kesici içip uyumuşum yeni bakabildim
oyle oluo canimmm heleki giyiyosun eski kiyafetlwri i icinde ciroi gibi oluosunnnnBunlari duymak iste en guzel mptive kuzum tebrikenderimmm ben suan 44 giyiyorum INŞALLAH once 40 sonra 38 oh mis
ay sonu kuzenimin kizlarinin doomgunusu var oraya gidicem 60 llurmuyumkiiii
Sana beni elestirmesin demedim elestir buda benim beslenme şeklim o yüzden gruptan ayrılmak istiyorum dhaka fazla dengesiz menulerle ve motivasyon düşüklüğüyle ugrasmayin
bu hafta pek oyle olmadi ama bakalim kismet daha 2 hafta var olurmu olurBu azimle tabiki olursun kaptanim
S seydarellaYa nereye gidiyosun canimmm sen bu jafta takima grmicekmiydin denemen bitio haydii ayrılmak yok yola devam
yapabilirimmmmmmbu hafta pek oyle olmadi ama bakalim kismet daha 2 hafta var olurmu olur
oyle oluo canimmm heleki giyiyosun eski kiyafetlwri i icinde ciroi gibi oluosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?