Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz sen nerdesinnnnn neden duzenli gelmiosun cnmmm

Ya inanin o kadar mahcubum ki hepinize..

Hep bi aksaklik cikiyor. Yogunluk oluyor. Uyuyup kaliyorum cogu zaman koltuk tepelerinde..

Onumuzdeki haftasonu sinavlarim var. Onlari da atlatayim iyice toparlarim kendimi artik diye umuyorum..

ay sonu kuzenimin kizlarinin doomgunusu var oraya gidicem 60 llurmuyumkiiii

60 olmasan bile sporla 60 gibi gorunuyo olursun bencee

Ben de kendimi tanitayim canim 22bucuk yasindayim. 6 7 aylik evliyim. Ankaradayim. 168 boyum. Kilom 71. Hedefim 55. Bence burayi birakmazsan kiloyu gayet guzel verirsin.
Ben gruptan ayrılmak istiyorum tamam
Ayrilma canim bence. Hepimiz birbirimizin menusunu yorumluyoruz. Bu bizim faydamiza. Dengeli beslenerek kalici kilo verebilirsin. Parte onun icin oyle demis. Yanlis anlama

Genel olarak kotu besleniyosun saglikli degil..
Neyini anlamadinda pardoooon diyosun???
Bilmiyosan hatirlatayim grup icinde menuleri elestirmemiz lazim benim icinde gozume batti soyledim okadar!
Sana beni elestirmesin demedim elestir buda benim beslenme şeklim o yüzden gruptan ayrılmak istiyorum dhaka fazla dengesiz menulerle ve motivasyon düşüklüğüyle ugrasmayin

tubi_klc tabii bahsediim cnm 28 yasindayim bnde 29 olucam haziranda kismetse zayif biri olaraktannnnn inşALLAH 4 yillik evliyim 1 kizim var 10 aylik henuz..uzun zaman hep 75li kilolardaydim hep kilo vermk istiodum surekli diyetler deniyodum ama nafile p.tesi baslar carsamba vazgecer ve deli gibi yerdim..oylede guzl olduguma inandirmistim kendimi..sonra kizima hamile kaldim bende dahil herkes 100 kilo olucagima inaniodu neyseki 90 kiloda kizimi dunyaya getirdim..dogumdn hemn sonra dikkat etmeye basladim ancak 77ye dusebildim sonra nasl olduysa 3.5 kilo daha aldim ve 80.5 oldum..sonra zayiflama yontemlerini ararken takima rastladim benim hayatimin donum noktasi yoksa mutsuzdum kilolarimdn dolayi kendimden nefrt eder olmustum alisveris yapmiyor insan icine cikmak istemiyordum sadece zayiflamk istiyodum en kolay sekliyle..ama baslayinca kolay olmicak dedim sonra Cuma'lar birbirini kovaladi her Cuma buraz daha hafifledim..Nasil yaptim cok saglikli oldugunu soyleyemesemde gunde 2 ogun beslendim.Kahvaltida genelde 2 yumurta bol salata ve koy peyniri yedim aksama dogruda saat en gec 16.30 da aksam yemegimi yedim ekmek pilav makarna vs.olmadan et agirlikli oldu aksam yemeklerim meyvede cok tuketmedim kacamak olarak aralarda badem veya cevi yedim..aksam 2si1 arada icerek acligimi bastirdim..derkej gitti 17,5 kilo..benimde ilk hedefim 75 ti sonra 69 sonra 65 simdide 59...Yani kardes ccooookkk uzun lafin kisasi bogazini tutucan ozamn tek tek gidio kilolar..

Benimde beslenmem bu yapabileceğim bişey yok o yüzden istemiyorum artik

Ya hanimlar burda cogunuzun cocugu var. Bir sey sormak istiyorum. Ilk hamilelik belirtiniz neydi? Ne zaman oldu? Mesela regl gecikmesiyle mi anladiniz yoksa gecikmeden once baska isaretler de var miydi?

Sana beni elestirmesin demedim elestir buda benim beslenme şeklim o yüzden gruptan ayrılmak istiyorum dhaka fazla dengesiz menulerle ve motivasyon düşüklüğüyle ugrasmayin
bak oldumu simdi boyle..hemn daha ilk yanlis anlamada grubumu birakip gidiceksin canim burda birbirimiz icin yorum yapiyoruz kimsenin motivasyonu senin menulerinle düşmz boylede dusunme lutfen ask olsun

Bunlari duymak iste en guzel motive kuzum tebrik ederimmm ben suan 44 giyiyorum INŞALLAH once 40 sonra 38 oh mis

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya nereye gidiyosun canimmm sen bu hafta takima grmicekmiydin denemen bitio haydii ayrılmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…