- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.081
marlin teyzeyse 2.lik sirasi bende oluo canm ama evim kucuk hemen bitirip kahveye gecerizNe teyzesi kiizz gencecik hatunsuntammm taamm ama 2. benim ev
iste benden sonra geneeeHoop ben senden buuyugm sonra ben
Aynen tatlim ben 80.9 la takima girdim takima girmeden önce 82.5 veya 82.9 dum tam hatrlamiorm şimdi cok şükür 73 kiloydum geçen hafta bakalim bu hafta kac olmuşum o zaman o zamanlar hedefim bi 70e düşmekti smdi ise hedefim ilk basta 65 e düşmek sonrada 60 inşallahYa bu gerçek demekki ben sjmdi 83 kiloyum 75 kilo olmanin hayalini kuruyorum eğer ben bunu basarirsam sonra 60 li kilolara düşmek mi istiycem
canimmm sende cok iyi ilerliosun maşALLAH sana evet 65 olsun hedefin zaten vücuduna 65 falan olunca inanamicaksinnnAynen tatlim ben 80.9 la takima girdim takima girmeden önce 82.5 veya 82.9 dum tam hatrlamiorm şimdi cok şükür 73 kiloydum geçen hafta bakalim bu hafta kac olmuşum o zaman o zamanlar hedefim bi 70e düşmekti smdi ise hedefim ilk basta 65 e düşmek sonrada 60 inşallah
hmmmm tam hamilelik belirtileri enerjisizlik falan hayr olsun canim...sinavina calis bealenmene dikkat etGunaydin kizlarr
Nasilsiniz?
Ben cok kotuyum ya bi enerkisizlik bikmislik var uzerimde.
Haftasonu da sinavim var. Hic calismadim napcam bilmiyorum
Ooo ben sona kaldimHoop ben senden buuyugm sonra ben
beeeeen 145m3 benim evi bitirin onceeeemarlin teyzeyse 2.lik sirasi bende oluo canm ama evim kucuk hemen bitirip kahveye geceriz
Nononoiste benden sonra geneee
evettt ama simdi sozumu dinliyosn smdi seviyorre
Ama çok keyifli kan ter içinde birakiyooCanm jillian baya zor diye duydum kac gün oldu baslayali zorlaniyormusun?
Uzun surmuss kimbilir ne kacamaklar yaptnnnnesmerm91 canim 5 ay oldu bnm tam anlamiyla bukdr kiloyu vereli ama takima gireli 7-8 ay oldu bi ara gittim geldim ben falan kilo aldimda geldim hemde 73e dusmustum izne ayrildim sonra 76.8 ile geldim gitmesem simdi cookktaannn 5lilerin tozunu atiodumm
Ooo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallahBugun güne çarpı beş motivasyonla basliyorum kızlar bana cok iyi geldinizheee bide bahar temizligi dediniz canim.bahar temizligi çekti bugün komple mutgagi indireyim diyorum kahvaltida 1 bardak süt ve corn fleks yedimm oncesinde 2 kayisi be 2 bardakk su
ya bende bi bakam gerci ben hic sevmem beni yoran seyleriiiiiAma çok keyifli kan ter içinde birakiyoove vücudu acayip topluyor
Takimin en küçük ev hanim beeenimmmmarlin teyzeyse 2.lik sirasi bende oluo canm ama evim kucuk hemen bitirip kahveye geceriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?