Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin söyleyiş biçimin yanlış anlaslmaya yol açmaz
Tatlim her insan elbetteki farklidir ama biz burda hepimiz birbirmizin iyiligi icin diyoruz senin yemen yada yememen bizi hiic mi hiic alakadar etmez aslinda biz sen daha saglikli beslen diye yorumlar yapiyorz genel olarak bende senin menülerini saglikli bulmuyorum bu bi gercek.ama saglikli olup olmamasi beni aslinda cok da ilgilendirmez sonucta senin sagligin ama yinede insan uyarmak durumunda kaliyor sana yapilan yorumlari hergün okuyorum hani hic olmamis diye tatli tatli uyaranda var ama menülerin cokda bi degisime ugramadi belki de @ParteMoralll bizi nasil rahat eleştiriyorsa senide biz gibi sanip öyle demis olabilir ben burda bütün arkadaslara daha önce de dedim simdi tekrar söylüyorum kizlar Moonlii marlin18 @ParteMoralll K kova01 SekerPancarii A Ayferelif @masalperisi_ Feraceli hepiniz ben sagliksiz beslendigimde yadaa kacamak yaptigimda beni en agir dille elestirin mutlaka yapin bunu gercekten böyle yapmaniz beni kendime getiriyor
Bak sana gecenlerde olan bir olayi anlataym partemorall cok hastaydi kacamk yapmisti kacamak dedigimde yine cok bisey yememis ama normale göre az biraz fazla yediginden kacamak saymis kendi icinde bende ohh afiyet olsun cabucak iyiles toparlarsin kendini dedim bana afiyet olsun deme kiz bana dedi yani o kadar cok laf ettim ki hah bana böyle söyle dedi ve gram alinmadi.
Vel hasil kelam canm gruptan ayrilmak yada ayrilmamak sana kalmis ama biz burda birbirimizi elestirmek durumundayiz ilk sayfada spor yapmayana ceza verilmesi gerktigi bile yaziyor kacamak yapana ceza verilmesi gerektigide yaziyor biz o kurallara tam uymuyoruz bile belki alinganlik yaptin belki sana ters geldi söylenen ama biz tamamen senin iyiligin icin söylüyoruz karar senin yinede ..

Senin adina sevindim canim bu iste motivasyon cok önemli. Tubis cim menülerini aksam toplu bir sekilde yaz tatlim.

Bu ayin sonunda ikimizde 6li rakamlari görmeliyiz baska caremiz yok parte
@kitap_asigi da kiskandi tabiy bizi ama ohh olsun ona bizi yanliz birakirsa böyle olur

merhaba bayanlar aranıza katılmak istiyorum bende tubi gibi marlin 18 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim kuralları okudum çok aktif olamayabilirim ama elimden geleni yaparım eğer kabul ederseniz
Joleya cim gelmis.tatli rakibem benim.kabul ederiz tabiki.yeni kaptanimiz Moonlii sana gerekli bilgiyi verir canim.

Iki gün oldu.ilk gün baya zorlandim.ben iki sene öncede yapmistim canim az cok biliyorum yani yabanci degil.ama ilk basta gercekten cok zorladi
Cok güzel vücut toparladigi söyleniyor ama.
Ee mecbur o zaman agri yapacak sabir tatlim az zorlanirsin ama harika bir vücudun olur en azindan

Smdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim

Smdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim
Yok yeme

Buarada Moonlii tatlis perşembe aksamlari icin fikir harika ben zaten genelde hep erken yemeye ve hafif gecirmeye calisiyorum grupca bunu yaparsak ortalamamiz harika olur bence
bencede canimmm bu hafta deneyelimm haftaya oturturuz canim alisiriz hepimiz bn zaten ohoooo cok daha erken yiyorumm canm hicte acikmiorum acikirsam 7 gibi falan 2si1 arada iciorum ohh misssd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…