- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.141
Tatlim her insan elbetteki farklidir ama biz burda hepimiz birbirmizin iyiligi icin diyoruz senin yemen yada yememen bizi hiic mi hiic alakadar etmez aslinda biz sen daha saglikli beslen diye yorumlar yapiyorz genel olarak bende senin menülerini saglikli bulmuyorum bu bi gercek.ama saglikli olup olmamasi beni aslinda cok da ilgilendirmez sonucta senin sagligin ama yinede insan uyarmak durumunda kaliyor sana yapilan yorumlari hergün okuyorum hani hic olmamis diye tatli tatli uyaranda var ama menülerin cokda bi degisime ugramadi belki de @ParteMoralll bizi nasil rahat eleştiriyorsa senide biz gibi sanip öyle demis olabilir ben burda bütün arkadaslara daha önce de dedim simdi tekrar söylüyorum kizlarSenin söyleyiş biçimin yanlış anlaslmaya yol açmaz
Senin adina sevindim canim bu iste motivasyon cok önemli. Tubis cim menülerini aksam toplu bir sekilde yaz tatlim.Bugun güne çarpı beş motivasyonla basliyorum kızlar bana cok iyi geldinizheee bide bahar temizligi dediniz canim.bahar temizligi çekti bugün komple mutgagi indireyim diyorum kahvaltida 1 bardak süt ve corn fleks yedimm oncesinde 2 kayisi be 2 bardakk su
Sussss kiz nere gittim sade kaptanliği devrettimSana demedim sen suss gittin gruptanbundan sonra gruptan giden kankilitolari dislicammmm
Iki gün oldu.ilk gün baya zorlandim.ben iki sene öncede yapmistim canim az cok biliyorum yani yabanci degil.ama ilk basta gercekten cok zorladiCanm jillian baya zor diye duydum kac gün oldu baslayali zorlaniyormusun?
Bu ayin sonunda ikimizde 6li rakamlari görmeliyiz baska caremiz yok parte
Haftaya zaten kizzzz bu hafta demiyorm ben hasta oldm dye saldm cayiraaa
Kizzzz bahar temizligiiiii ofof dogm gunu varr meecburrr camlar silincekama benmi temizlikcimi onu bilmem
Yok tubi oneri istiyo yanlis anlamaz :)
Cok simardmmm ben dogruuuuu bu ayn sonu 6 ucundan olsa gormeliyim of yaa
biraak kiskandi kiskandi
BalımmmKankililililitoom
Joleya cim gelmis.tatli rakibem benim.kabul ederiz tabiki.yeni kaptanimizmerhaba bayanlar aranıza katılmak istiyorum bende tubi gibi marlin 18 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim kuralları okudum çok aktif olamayabilirim ama elimden geleni yaparım eğer kabul ederseniz
He giz disla bende dislayacam artik suSana demedim sen suss gittin gruptanbundan sonra gruptan giden kankilitolari dislicammmm
Cok güzel vücut toparladigi söyleniyor ama.Iki gün oldu.ilk gün baya zorlandim.ben iki sene öncede yapmistim canim az cok biliyorum yani yabanci degil.ama ilk basta gercekten cok zorladi
Hani nere gittim burdayimm yaa
Yok yemeSmdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim
He he alistira alistira gidecen demii smdik burdasin ama iki gün sonra yok olursunHani nere gittim burdayimm yaa
Çoğunluk ne derse onu yapicamYok yeme
bencede canimmm bu hafta deneyelimm haftaya oturturuz canim alisiriz hepimiz bn zaten ohoooo cok daha erken yiyorumm canm hicte acikmiorum acikirsam 7 gibi falan 2si1 arada iciorum ohh misssdBuaradaMoonlii tatlis perşembe aksamlari icin fikir harika ben zaten genelde hep erken yemeye ve hafif gecirmeye calisiyorum grupca bunu yaparsak ortalamamiz harika olur bence
Hayir @ParteMoralll ve seni gözüme kestirdim acimasizca eleştirecem sizi hergünHe he alistira alistira gidecen demii smdik burdasin ama iki gün sonra yok olursun
en korktuummm seyy suandaHe he alistira alistira gidecen demii smdik burdasin ama iki gün sonra yok olursun
En çokkk beniii dinliceksin saksı değilimm beeenÇoğunluk ne derse onu yapicam
Moon beni dışliyilaaa takimdanen korktuummm seyy suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?