- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.161
Bende hep 6 gibi yiyorum tatlm midemde ohh misss nasil hafif oluyo anlatamam acikinca bende türk kahvesi iciyorum şak diye gidiyo acligimbencede canimmm bu hafta deneyelimm haftaya oturturuz canim alisiriz hepimiz bn zaten ohoooo cok daha erken yiyorumm canm hicte acikmiorum acikirsam 7 gibi falan 2si1 arada iciorum ohh misssd
Kizlar bebisi doyurup yürüyüse kaciyorum.sonra görüsürüz
Eleştir kiz elestir hic acima bize.Hayir @ParteMoralll ve seni gözüme kestirdim acimasizca eleştirecem sizi hergün
Takimin en zayif üyesi olarak benden çekeeeceniz varhem sarıyım hem kuruyum korkun benden
Hahahahahah gözlerimden yaş geldi ya catladim gülmektenEn çokkk beniii dinliceksin saksı değilimm beeenben takimin Yilmaz Morgülüyüm artik
kiskanirim tabiiiiiiiiiiiiiikisideeee
Haftaya zaten kizzzz bu hafta demiyorm ben hasta oldm dye saldm cayiraaa
Kizzzz bahar temizligiiiii ofof dogm gunu varr meecburrr camlar silincekama benmi temizlikcimi onu bilmem
Yok tubi oneri istiyo yanlis anlamaz :)
Cok simardmmm ben dogruuuuu bu ayn sonu 6 ucundan olsa gormeliyim of yaa
biraak kiskandi kiskandi
Beni az eLestir ama yaaaaaEleştir kiz elestir hic acima bize.
Malum surda ay sonuna ne kaldi
Ayyy sonuu o hedeflere ulaşilacakkkEleştir kiz elestir hic acima bize.
Malum surda ay sonuna ne kaldi
Görüşürüz canm iyi yürüyüşlerKizlar bebisi doyurup yürüyüse kaciyorum.sonra görüsürüz
Hepinizi eleştiricemm ama acimasizcaBeni az eLestir ama yaaaaa
At havani valla en zayif sensin nede olsaHer firsatta size hava aticam hihhhdemek beni dişlarsiniz haaa
Kesinlikle katılıyorum sanaTatlim her insan elbetteki farklidir ama biz burda hepimiz birbirmizin iyiligi icin diyoruz senin yemen yada yememen bizi hiic mi hiic alakadar etmez aslinda biz sen daha saglikli beslen diye yorumlar yapiyorz genel olarak bende senin menülerini saglikli bulmuyorum bu bi gercek.ama saglikli olup olmamasi beni aslinda cok da ilgilendirmez sonucta senin sagligin ama yinede insan uyarmak durumunda kaliyor sana yapilan yorumlari hergün okuyorum hani hic olmamis diye tatli tatli uyaranda var ama menülerin cokda bi degisime ugramadi belki de @ParteMoralll bizi nasil rahat eleştiriyorsa senide biz gibi sanip öyle demis olabilir ben burda bütün arkadaslara daha önce de dedim simdi tekrar söylüyorum kizlarMoonlii marlin18 @ParteMoralll @kova01 SekerPancarii @Ayferelif @masalperisi_ Feraceli hepiniz ben sagliksiz beslendigimde yadaa kacamak yaptigimda beni en agir dille elestirin mutlaka yapin bunu gercekten böyle yapmaniz beni kendime getiriyor
Bak sana gecenlerde olan bir olayi anlataym partemorall cok hastaydi kacamk yapmisti kacamak dedigimde yine cok bisey yememis ama normale göre az biraz fazla yediginden kacamak saymis kendi icinde bende ohh afiyet olsun cabucak iyiles toparlarsin kendini dedim bana afiyet olsun deme kiz bana dedi yani o kadar cok laf ettim ki hah bana böyle söyle dedi ve gram alinmadi.
Vel hasil kelam canm gruptan ayrilmak yada ayrilmamak sana kalmis ama biz burda birbirimizi elestirmek durumundayiz ilk sayfada spor yapmayana ceza verilmesi gerktigi bile yaziyor kacamak yapana ceza verilmesi gerektigide yaziyor biz o kurallara tam uymuyoruz bile belki alinganlik yaptin belki sana ters geldi söylenen ama biz tamamen senin iyiligin icin söylüyoruz karar senin yinede ..
Amaniiin nasıl da planlar yapiyor su eski kaptana bak hele @ParteMoralll bizle dalga geçecekmiş kizzz duyuyon muAyyy sonuu o hedeflere ulaşilacakkkyoksa sizinle dalga geçerim acımam yapamadiniz kiii değimm
Guru sarilar dimi
canim ne diim simdi cevizi yede kuru inviri yeme bare cok sekerli ama yok yicm aksam telafi etcm diosan ye ama bak persembe bugun seker deposu o kuru incirlerde kayisi galan ye varsaSmdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim
evetttt bide bronzlarsa iyice elim ayagim titriooooGuru sarilar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?