Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede canimmm bu hafta deneyelimm haftaya oturturuz canim alisiriz hepimiz bn zaten ohoooo cok daha erken yiyorumm canm hicte acikmiorum acikirsam 7 gibi falan 2si1 arada iciorum ohh misssd
Bende hep 6 gibi yiyorum tatlm midemde ohh misss nasil hafif oluyo anlatamam acikinca bende türk kahvesi iciyorum şak diye gidiyo acligim

kiskanirim tabiiiiiiiiiiiiiikisideeee
kiz benim 3 camim var onlari bile silmiorummmm 10.katta olsam hicc silmemmki hicccbnm ev 90 m2 yarim saatte bahar temizligi yapiom salonun cami ve balkonda girerse araya 1 saat canimdolaplarimda hic karismaz bnm hersey askida cunkuyazlik kislik mantigimda yok yaz kıs tshirt bluz giyerim bn kazagim falan 2 tanedir onlarida bu kış hic giymedim kışın sadece hirka alirim tshirtumn ustunebi tatil valizim var oda hazir hep yazlik mood bnmde wc temizlik takintm var herhun camasr suyu bide mutfak acik die asla bulasik birakmam sofrdn kalkigm gibi mutfagi temizlerim cunku sofra hep salonda mutfak dagink olsa oda salonda gibi genel olarak camlarim hariç temizimmm

Kesinlikle katılıyorum sana

Smdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim
canim ne diim simdi cevizi yede kuru inviri yeme bare cok sekerli ama yok yicm aksam telafi etcm diosan ye ama bak persembe bugun seker deposu o kuru incirlerde kayisi galan ye varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…