Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana ders olmus iste demekki neymisssss hedefe ulaşmadan takimdan ayrilmak izne cikmak yokmusss
Yinede tebrikler tatlm harika kilo vermissin masallah
aynen oyle canim zaten izne ayrilmak motivasyonu yerle bir edio oan bi bosluk oluo naslsa hesap yokya..tabi yine dikkat edenlerde vardr mutlaka ben oyle yapamiorum iste..Sende vericeksin inşALLAH canimm 1 ay daha verin kendinize sonra zaten ay 3 kilo daha ayyy 2 kilo daha derken SekerPancarii gibi bısstıkkkkkk olucazzz

Kiz sen hamiş msn kineee enerjisiz olunca bi şüphelendim

Ya bilmiyorum. Cok erken gibi geliyo bana daha tirsiyorum. Dun de salak salak kendi kedi me depresyona falan girdim ortada sebep yokken

Nasi gecer simdi onumdeki 1 Hafta bilmem.

Daha mikemmel olurrrr kaptannn
ne dersiniz kizlar persembe protein gunu yapalim miiiiiiii

Oluuuur

Hahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmam

off sus sus
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrr

Ofben de 10.kattayim. 6 aydir cam falan silmedim. Silmeyi de pek dusunmuyorum

katiliyorm canm sana bende onlarin masum oldunu dusunmuorum ama ogun yerine yenirse kabul edebilirim ben onlari tatli atistirmalik niyetine yedigim icin onceden obez okdugumdan pek severim kendilerini ama simdi hic almiorum
Cerez niyetine yeniyor kiz pek dadli
Amma dedigim gibi hicde masum değillermiş

Hahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmam

off sus sus
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrr
Hem gezerim hem iyilesirim deseydin hahahah
Parte saka maka bak mayisa 15 gün kaldi su 6li rakamlari bi görelim artik yaaaaaa

Ayy bnde gecen sene 5.takimdaydim bi izne ayrildim 75e felan düşmüştüm 80 kilolardan sonra takimda olmayinca ben yidim de yidim 83e yaklastim takim ruhu olmadan zor oluyor bence.
Hadi insallah hepimiz birer fistik olaraktan bi seferde kilolarimizi koruma asamasina gecicez inşallah

Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyorm hele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah

Zaten seninle yaris halinde olmak inan beni asiri gaza getiriyo
Bu hafta gectide beybi yarinki kilolari baz alip haftaya kapisalim bakalm sen mi yaman ben mi yaman
Haftaya zaten kizzzz bu hafta demiyorm ben hasta oldm dye saldm cayiraaa
Kizzzz bahar temizligiiiii ofof dogm gunu varr meecburrr camlar silincek ama benmi temizlikcimi onu bilmem
Valla bende cekinerek söyledim de umarim tubi_klc yanlis anlamamstir beni
Yok tubi oneri istiyo yanlis anlamaz :)
Hem gezerim hem iyilesirim deseydin hahahah
Parte saka maka bak mayisa 15 gün kaldi su 6li rakamlari bi görelim artik yaaaaaa
Cok simardmmm ben dogruuuuu bu ayn sonu 6 ucundan olsa gormeliyim of yaa
Kizzz biz parteyle hep rakibiz kiiii
biraak kiskandi kiskandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…