- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.121
Dünden sonra olan bişey yok senin elestiris biçimin beni kırdı yada alınganlık yaptım bilmiyorum sna beni elestiremezsin gbi bsey söylemedim eleştir ama kırmadan uzmedenBen soylucektm ama dunden sonra
aynen oyle canim zaten izne ayrilmak motivasyonu yerle bir edio oan bi bosluk oluo naslsa hesap yokya..tabi yine dikkat edenlerde vardr mutlaka ben oyle yapamiorum iste..Sende vericeksin inşALLAH canimm 1 ay daha verin kendinize sonra zaten ay 3 kilo daha ayyy 2 kilo daha derkenSana ders olmus iste demekki neymisssss hedefe ulaşmadan takimdan ayrilmak izne cikmak yokmusss
Yinede tebrikler tatlm harika kilo vermissin masallah
Zaten seninle yaris halinde olmak inan beni asiri gaza getiriyo
Kiz sen hamiş msn kineeeenerjisiz olunca bi şüphelendim
Daha mikemmel olurrrr kaptannn
ne dersiniz kizlar persembe protein gunu yapalim miiiiiiii
Hahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmam
off sus sus
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrr
Cerez niyetine yeniyor kiz pek dadlikatiliyorm canm sana bende onlarin masum oldunu dusunmuorum ama ogun yerine yenirse kabul edebilirim ben onlari tatli atistirmalik niyetine yedigim icin onceden obez okdugumdan pek severim kendilerini ama simdi hic almiorum
Valla bende cekinerek söyledim de umarimBen soylucektm ama dunden sonra
Zaten seninle yaris halinde olmak inan beni asiri gaza getiriyo
Bu hafta gectide beybi yarinki kilolari baz alip haftaya kapisalim bakalm sen mi yaman ben mi yaman
Senin söyleyiş biçimin yanlış anlaslmaya yol açmazValla bende cekinerek söyledim de umarimtubi_klc yanlis anlamamstir beni
Sadece aksam icin mi dedigin sey canmDaha mikemmel olurrrr kaptannn
Hem gezerim hem iyilesirim deseydin hahahahHahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmam
off sus sus
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrr
Kizzz biz parteyle hep rakibiz kiiii@ParteMoralll kiz gecen hafta yarismadn benle yaris yok dedin noldu gaza mi geldin bu haftaa haydi ozamannn eşleşsin butun takimmmmmmmm
Daha mikemmel olurrrr kaptannn
Ayy bnde gecen sene 5.takimdaydim bi izne ayrildim 75e felan düşmüştüm 80 kilolardan sonra takimda olmayinca ben yidim de yidim 83e yaklastim takim ruhu olmadan zor oluyor bence.aynen oyle canim zaten izne ayrilmak motivasyonu yerle bir edio oan bi bosluk oluo naslsa hesap yokya..tabi yine dikkat edenlerde vardr mutlaka ben oyle yapamiorum iste..Sende vericeksin inşALLAH canimm 1 ay daha verin kendinize sonra zaten ay 3 kilo daha ayyy 2 kilo daha derkenSekerPancarii gibi bısstıkkkkkk olucazzz
Kizzz biz üçümüz zaten rakibiz amma sen pek kayip bi rakipsin bi varsin bir yoksunBen de ben dee
Benle de yarisin. Kolay bi rakibimdir
Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyormhele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah
Haftaya zaten kizzzz bu hafta demiyorm ben hasta oldm dye saldm cayiraaaZaten seninle yaris halinde olmak inan beni asiri gaza getiriyo
Bu hafta gectide beybi yarinki kilolari baz alip haftaya kapisalim bakalm sen mi yaman ben mi yaman
Kizzzz bahar temizligiiiii ofof dogm gunu varr meecburrr camlar silincekYa bilmiyorum. Cok erken gibi geliyo bana daha tirsiyorum. Dun de salak salak kendi kedi me depresyona falan girdim ortada sebep yokken
Nasi gecer simdi onumdeki 1 Hafta bilmem.
Oluuuur
Ofben de 10.kattayim. 6 aydir cam falan silmedim.Silmeyi de pek dusunmuyorum
Yok tubi oneri istiyo yanlis anlamaz :)Valla bende cekinerek söyledim de umarimtubi_klc yanlis anlamamstir beni
Cok simardmmm ben dogruuuuu bu ayn sonu 6 ucundan olsa gormeliyim of yaaHem gezerim hem iyilesirim deseydin hahahah
Parte saka maka bak mayisa 15 gün kaldi su 6li rakamlari bi görelim artik yaaaaaa
biraak kiskandi kiskandiKizzz biz parteyle hep rakibiz kiiii
sen kayippp bundan sonra gitmiyosunBen de ben dee
Benle de yarisin. Kolay bi rakibimdir
Efemdim kankilillitoomKankililililitoom
Sana demedim sen suss gittin gruptanEfemdim kankilillitoom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?