- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.981
neden kimsecikler uğramıyor buraya,iyice düştü motivasyonunuz kızlar.hoş benimkide pek yerinde değil ama
öğlen tavuk şiş yedim,bir iki parça ekmekle yanında salata.yolda yürürken tatlıcının önünden geçiyorduk.vitrinde fıstıklı sarmaları gördüm.arkadaşıma bak şunların güzelliğine dedim.ama hadi yürü selma boşver dedi.şimdi işyerindeyiz ama benim aklım o fıstıklı sarmalarda kaldı.ne olurdu bir tane yeseydik.zaten yarın boğazımız kapalı duracak dedim.ama sağolsun arkadaş şeytana uymadı.benide uydurmadı.vitrinde kaldı güzelim tatlılar.ahhh yurduşum ahhh şişecem senin yüzünden.
usarem sana ne iyi etmişim.Bu kiloları vermek için neler çektik biliyorsun.Ne olursa pis boğazımızdan oluyor.Boşver usarem.:lepi:
usarem sana ne iyi etmişim.Bu kiloları vermek için neler çektik biliyorsun.Ne olursa pis boğazımızdan oluyor.Boşver usarem.:lepi:
14 takım güzelleri size nasihat etmek haddime değil ama... Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne bi girin bakın bakalım sizin yerinizde olmayı isteyen ama olamayan kaç kişi varmış.Kaybedeceğiniz hiçbirşey yok .O zaman bulunduğunuz yerin ne kadar kımetli olduğunu göreceksiniz.Aslında size birşey söyleyeyim mi benim sizin hırslanıp diyete dört elle tutunmanızı değil takımdan çıkmanızı( kontenjan boşalsada beni alsalardemem gerekirken)istemem gerekirken sizin hırslanmanız (takımdan ayrılmamanız) için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Takım öncünüzünde dediği gibi birşeyleri biraraya getirmek kolay değil. Bunuda ancak kendinizi takım öncünüzün yerine kendinizi koyarak anlayabilirsiniz.Cuma yaklaştı iş işten geçmeden.....
ya ama çok canım çekmiştiiiii:çok üzgünüm:
ah dün babam eve gelirken bana şu milkanın mıydı çikolata kaplı topları varya minik minik 1 paket ondan almış ama bi azarladım sen napıyon ben diyetteyim dedim kaydirigubbakcemile3 sositososito akşam bi ara çok canım çekti ama aradım bulamadım annem sağolsun saklamış opuyorumnanaktan
ozaman benim halimden iyi anlıyorsun.
tabi bizim için iyi yapıyorlar ama insanında canı çekince aklından çıkmıyor.ahhh ahhh keşke tatlıyı sevmeseydim.
slm kızlar nasılsınız benim 2 gün kaldı taşınmaya telaş başladı :bbo:
hiray hoşgeldin aramıza kilonu yazmadın mı yoksa ben mi gözden kaçırdım boy kilo yazarsan sevinirim kaydirigubbakcemile3
selmay teşekkür ederim sanada a.s.
domination kız bilgiler için sağol ama okuyamadım işim var biraz dinleneyim diye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?