Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarin tam gaz jilliana basliorummmm daha basit ne olabilir evde oldugun yerde ustunde ne varsa onla hopla zipla..omu zor gelicekkk bizeee bence takim olarak yapmaya calisakim jilliani 30 gun zaten birbirimizi gazavgetirelim hadiiii..ama tabii sakatll vs. riaki olanlar ke di i bi kollasinlar

62.3 olduma gore kaldi 4 kilom cok şukür ama 57i gormek istiorum ben..Nisan hedefim 59 du benim..2 hafta var 3 kilo verebilirmiyim bilmiorum ama elimden geleni yapicam...Bugun bende ipin ucunu kaciranlardanim cok yazik ettim gunume şu şey gibi pişmanimmm köpek gibiiiii günüm gitti sagliksz sagliksiz tüü bana haftasonu kacamak yok banaaaaaa yaparsam yuzume püü yapınnnnn

Başla canım sende beraber yapalım. Acayip ter attırıyor ama.bence faydası olur

Ay cok guzel olmus hele ornek menu secimi azimlendirir ben persembeleri detoks yapicam canimmm emin ol cok faydali olur haftada 1 gun detoks cok cok guzel olmus kuzum

Moonlii takim için kurallar güzel olmus benimde bir önerim var mesela kacamak yapanlar örnegin sen bunu cok yapiyosun bugün cok zararlı seyler yedim diyosun ama ne yedigini söylemiyosun ya öyle olmasın herkes ne yedigini adetine kadar söylesin cok zararli seyler olsa dahi.
Ve ona uygun bir ceza belirlensin..spor yapmak olur yada en sevdigi seyi bir süre asla yiyememesi gibi bsy olur..ceza kisiye göre degisebilir ama bence mutlaka ceza olsun

Arada bir dilim yağlı ekmek yedigin için akşam ki ekmegi yemeseydin keşkemmm bitterde aksam aksamhiç olmamis afiyet ossun ballımm

Hem 3 kilo vermeyi hedefliyosun hemde kacamakli bi gün geçiriyosun kaaapptaannn oldu muu Hem zayıf hemde sarı bi baağyaan olarak seni kınıyorum

Moonlii cuğum ben emzirdiğim için saf protein veya detox yapamam ama benim için de ekstra ceza verirsiniz spor gibi bitter yasağı gibi olur mu?
evet ben de buna katılıyorum.bugün çok kötü şeyler Yedimi kabul etmeyelim noktası virgülüne kadar yazılsın ki yazan yediğinden utansın
Bu arada herkese günaydın hayırlı mutlu sabahlar
günaydın Can'ım
Günaydın kizlaaarrr 3. olmusuzzzzzzzz harikasinizzzzz yahuuuu

e et ynn oyle cnm ben dun vakitsizliktn menu yazamadm menumde tek tek yazicm merak etme cnm hic saklamak yokkk

Günaydinnn Canimmmmm Takımimmmmmmmm
canim emzoriyor olman saf protein yapmana hicc engel degil zaten 1 gün sadece ama sen bilirsin tabikii en azindan aksam yemegini saf p.yaparsin olmazmi canimcimmmm
Yani Moonlii en cok kacamagi yapan detoks felan degilde bence bizim verecegimiz cezayi uygulamasi cok daha iyi olur diye düşünüyorum
oda olur canim isye hepimiz karar verelim nasil yapicagimiza
Hem 3 kilo vermeyi hedefliyosun hemde kacamakli bi gün geçiriyosun kaaapptaannn oldu muu Hem zayıf hemde sarı bi baağyaan olarak seni kınıyorum
valla canisimm bende cok kiniorum kendimiiiiiii @ParteMoralll in dedigi gibi nazara geldim bi an ama aksam telafi ettim offfff pis kacamaklar gece bi huzursuz uyudumki sorma pazar gunu serbest yapiorum ya ben aksam haric onuda yapmicam bu hafta cezaliyimm haftasonuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…