- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.481
Başla canım sende beraber yapalım. Acayip ter attırıyor ama.bence faydası oluryarin tam gaz jilliana basliorummmm daha basit ne olabilir evde oldugun yerde ustunde ne varsa onla hopla zipla..omu zor gelicekkk bizeee bence takim olarak yapmaya calisakim jilliani 30 gun zaten birbirimizi gazavgetirelim hadiiii..ama tabii sakatll vs. riaki olanlar ke di i bi kollasinlar
Ay cok guzel olmus hele ornek menu secimi azimlendirir ben persembeleri detoks yapicam canimmm emin ol cok faydali olur haftada 1 gun detoks14. Takım Takım İçi Kurallar
18 Nisan Pazartesi'den itibaren
1.Kacamak yapanlar aksam yemegini en gec 17.30 da yesin
2.Haftanin en cok kacamagini yapan üye secilsin Ceza olarak gelecek hafta 1 gün kendi seçecegi bir detoks kürü yapsin
3.Haftanin en iyi beslenen uyesi secilsin ve menusu ornek alinsin
4.Her Perşembe günü akşam yemekleri protein agirlikli yapilsin ve hatta yapabiliyorsak persembe günleri Saf Protein günü olarak belirlensin
5.Hergün spor yapmaya özen gosterilsin ve en azindan hergün yürüyüş yapilsin yani takimda hic spor yapmayan olmasin!
6.Diger takimlarin menulerine baktim en cok ekmek bizim takimda var sanki bi bu konuyu düşünelim....
herkes alintilayip 7..8.. die fikrini yazsin kizlar daha nasil birbirimize faydali olabiliriz diye..öpüyorummm canim takimimmmmm benimmmm
Allaha şükür ben sahip olabildikten sonra herkes olur canmAyy insallah canim yaaa dua edin bana da şu irademe sahip olayimm
Günaydın melegimBu arada herkese günaydın hayırlı mutlu sabahlar
14. Takım Takım İçi Kurallar
2.Haftanin en cok kacamagini yapan üye secilsin Ceza olarak gelecek hafta 1 gün kendi seçecegi bir detoks kürü yapsin
4.Her Perşembe günü akşam yemekleri protein agirlikli yapilsin ve hatta yapabiliyorsak persembe günleri Saf Protein günü olarak belirlensin
5.Hergün spor yapmaya özen gosterilsin ve en azindan hergün yürüyüş yapilsin yani takimda hic spor yapmayan olmasin!
6.Diger takimlarin menulerine baktim en cok ekmek bizim takimda var sanki bi bu konuyu düşünelim....
herkes alintilayip 7..8.. die fikrini yazsin kizlar daha nasil birbirimize faydali olabiliriz diye..öpüyorummm canim takimimmmmm benimmmm
Arada bir dilim yağlı ekmek yedigin için akşam ki ekmegi yemeseydin keşkemmmKizlar geç oldu ama menümü yazayım.
Kahvaltim, 1 yumurta, peynir, bir domates, turp, bir avuç badem ceviz,
Ara , bir dilim ekmege yağ sürüp yedim
Aksam, bir tabak taze fasülye, bir kase yoğurt, bol salata, bir dilim ekmek
Ara , 2 kare bitter
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/3. gün yaptim
62.3 olduma gore kaldi 4 kilom cok şukür ama 57i gormek istiorum ben..Nisan hedefim 59 du benim..2 hafta var 3 kilo verebilirmiyim bilmiorum ama elimden geleni yapicam...Bugun bende ipin ucunu kaciranlardanim cok yazik ettim gunume şu şey gibi pişmanimmm köpek gibiiiii günüm gitti sagliksz sagliksiz tüü banahaftasonu kacamak yok banaaaaaa yaparsam yuzume püü yapınnnnn
14. Takım Takım İçi Kurallar
evet ben de buna katılıyorum.bugün çok kötü şeyler Yedimi kabul etmeyelim noktası virgülüne kadar yazılsın ki yazan yediğinden utansınMoonlii takim için kurallar güzel olmus benimde bir önerim var mesela kacamak yapanlar örnegin sen bunu cok yapiyosun bugün cok zararlı seyler yedim diyosun ama ne yedigini söylemiyosun ya öyle olmasın herkes ne yedigini adetine kadar söylesin cok zararli seyler olsa dahi.
Ve ona uygun bir ceza belirlensin..spor yapmak olur yada en sevdigi seyi bir süre asla yiyememesi gibi bsy olur..ceza kisiye göre degisebilir ama bence mutlaka ceza olsun
günaydın Can'ımBu arada herkese günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Günaydın kizlaaarrr3. olmusuzzzzzzzz harikasinizzzzz yahuuuu
e et ynn oyle cnm ben dun vakitsizliktn menu yazamadm menumde tek tek yazicm merak etme cnm hic saklamak yokkkMoonlii takim için kurallar güzel olmus benimde bir önerim var mesela kacamak yapanlar örnegin sen bunu cok yapiyosun bugün cok zararlı seyler yedim diyosun ama ne yedigini söylemiyosun ya öyle olmasın herkes ne yedigini adetine kadar söylesin cok zararli seyler olsa dahi.
Ve ona uygun bir ceza belirlensin..spor yapmak olur yada en sevdigi seyi bir süre asla yiyememesi gibi bsy olur..ceza kisiye göre degisebilir ama bence mutlaka ceza olsun
canim emzoriyor olman saf protein yapmana hicc engel degil zaten 1 gün sadece ama sen bilirsin tabikii en azindan aksam yemegini saf p.yaparsin olmazmi canimcimmmmMoonlii cuğum ben emzirdiğim için saf protein veya detox yapamam ama benim için de ekstra ceza verirsiniz spor gibi bitter yasağı gibi olur mu?
evet ben de buna katılıyorum.bugün çok kötü şeyler Yedimi kabul etmeyelim noktası virgülüne kadar yazılsın ki yazan yediğinden utansın
günaydın Can'ım
oda olur canim isye hepimiz karar verelim nasil yapicagimizaYaniMoonlii en cok kacamagi yapan detoks felan degilde bence bizim verecegimiz cezayi uygulamasi cok daha iyi olur diye düşünüyorum
valla canisimm bende cok kiniorum kendimiiiiiii @ParteMoralll in dedigi gibi nazara geldim bi an ama aksam telafi ettim offfff pis kacamaklar gece bi huzursuz uyudumki sorma pazar gunu serbest yapiorum ya ben aksam haric onuda yapmicam bu hafta cezaliyimm haftasonuuuuuuuHem 3 kilo vermeyi hedefliyosun hemde kacamakli bi gün geçiriyosun kaaapptaannn oldu muu Hem zayıf hemde sarı bi baağyaan olarak seni kınıyorum
kiz afiyt olsun deme suna yagli ekmek yemis hemde ekmk kendilinden yagli degil bu kendisi surmus yagiiii ekmegin ustuneeeeArada bir dilim yağlı ekmek yedigin için akşam ki ekmegi yemeseydin keşkemmmbitterde aksam aksamhiç olmamis afiyet ossun ballımm
valla ne desen nasil kinasan yeridirr kuruuuu sarıHem 3 kilo vermeyi hedefliyosun hemde kacamakli bi gün geçiriyosun kaaapptaannn oldu muu Hem zayıf hemde sarı bi baağyaan olarak seni kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?