Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Coooooookkk iyi canlarimmmm hepinizi tebrik ederim

Tamam canimmama o kadar cok hareket ettim ki suçlu oldugumu bildigim için ipimide atladim insallah yarin arti gormem

Ayyyy cok özür dilerim kızlar insallah bundan sonra olmayacakcok daha dikkatli olucam sizin menuleri görünce utandim zatenen
Estağfurullah canm ne özürü yesen de yemesende kendine nede olsa..
Böyle zamanlarda evden tok cikmaya bak.
Haydi yarindan itibaren sporuna ve beslenmene dört elle saril kacamak yok artik tamam mi

Kizlar okadar yoruldmki anlatamam kizim cok huyszlandi uyumak istemedi coglik cigliga ayagumda salla esimle sirayla kucakta salla naptiysak uyumadi daha yeni uyuyabildiii belim koptu valla

Kizlar Pazartesiden itibaren bizim icin düşündüklerimizi yazicam bugün biraz toparlamaya çalıştım..Kilo vermemizi biraz daha hizlandirmak ve kacamaklari min.indirmek icin neler yapabilirz die düşündüm suzde düşunün eklemek iatediklerimizi paylasip ekleyip bi takim kurallari yapalim kendimize..ilk bi iki hafta bocalasak bile eminim yapmak isteyince alisir duzene sokariz..

Kizlar okadar yoruldmki anlatamam kizim cok huyszlandi uyumak istemedi coglik cigliga ayagumda salla esimle surayla kilda salla naptiysak uyumadi daha yeni uyuyabildiii belim koptu valla
Ayyy çok zor canım çocuk büyütmek. .ama bir o kadar da güzel.benim kızda yapiyo öyle arada.geçen gün hiç durmadı, uyumadı. Çok zorladı beni.galiba dişleri geliyor yine

Ay çok iyi olur. Bir an önce hedefimize ulaşırız bu sayede

14. Takım Takım İçi Kurallar

18 Nisan Pazartesi'den itibaren

1.Kacamak yapanlar aksam yemegini en gec 17.30 da yesin

2.Haftanin en cok kacamagini yapan üye secilsin Ceza olarak gelecek hafta 1 gün kendi seçecegi bir detoks kürü yapsin

3.Haftanin en iyi beslenen uyesi secilsin ve menusu ornek alinsin

4.Her Perşembe günü akşam yemekleri protein agirlikli yapilsin ve hatta yapabiliyorsak persembe günleri Saf Protein günü olarak belirlensin

5.Hergün spor yapmaya özen gosterilsin ve en azindan hergün yürüyüş yapilsin yani takimda hic spor yapmayan olmasin!

6.Diger takimlarin menulerine baktim en cok ekmek bizim takimda var sanki bi bu konuyu düşünelim....

herkes alintilayip 7..8.. die fikrini yazsin kizlar daha nasil birbirimize faydali olabiliriz diye..öpüyorummm canim takimimmmmm benimmmm

Son düzenleme:
Kizlar geç oldu ama menümü yazayım.
Kahvaltim, 1 yumurta, peynir, bir domates, turp, bir avuç badem ceviz,
Ara , bir dilim ekmege yağ sürüp yedim
Aksam, bir tabak taze fasülye, bir kase yoğurt, bol salata, bir dilim ekmek
Ara , 2 kare bitter
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/3. gün yaptim

Hersey daha iyisini basarabilmek daha motive olmak icin kizlar birer birer mezun olalim kizlarr yazi harika gecirelimmmmm

afiyet olsun cnm ekmegw yag surmek nedir ya duymimmm dahada heeeeee
kiz marlinnnn hepp durt beni su jilliani bende yapiim yaa inaniorum ona ise yaricak gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…