- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.541
Evet yaaa okurken bile canim çekti :))) afiyet olsunn canım şifa olsun kilo olmasinnNerdesiniz kizlarrr ahhh bugun temizlik beni cok yorduuu
Yarin sabah piknige gidicez kahvaltiya ogle gibide mangal ohhhh sezon aciyim barii restauranta yesemde piknikde ki izgaraaa cok dadluuu oluyyyoohh miss havaaaa
Ohh miss bugünkü menünün çok iyi canm aynen devamKizlar bugun ku menü
Sabah -1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 8 zeytin domatez salatalik
Öğlen asma yapragiyla yapılmış içinde cok az tahin olan çorba türü bi yemek ekmek yok
Akşam 1 tas mercimek corbasi 3 minik balik firinda yapılmış ve salata
Su 1 litreyi gecti 2 olir insallah
Spor 1 saat yürüyüş yatmadan 120 tane ipim var
Rica ederim kuzucumAyyyyyyyy cinimmm yirimmmm tesekkur ederimm boyle daha tatli oldunnnn
Evet canim ya kendimi bi hafif hissediyorm ki sorma hiicc zararli bisey yemedim kv o kadar kalabalik ki sürekli biseyler yeniyor ama ben kendime hakim olmaya çalışıyorumOhh miss bugünkü menünün çok iyi canm aynen devam
Kizlar bugun ku menü
Sabah -1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 8 zeytin domatez salatalik
Öğlen asma yapragiyla yapılmış içinde cok az tahin olan çorba türü bi yemek ekmek yok
Akşam 1 tas mercimek corbasi 3 minik balik firinda yapılmış ve salata
Su 1 litreyi gecti 2 olir insallah
Spor 1 saat yürüyüş yatmadan 120 tane ipim var
Herkesin menüler harika masallah
Bende menümü yazayim sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik iki dilim t.buğday ekmek
Ara 2 incir 2 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 tane közlenmiş patlicanla yapilmis karnıyarık 1 dilim t.buğday ekmek 1 kase yoğurt
Ara 2 top dondurma
Aksam yarim kase corba 1 kaşık kabak 1 kaşık kiyma yarim kase yoğurt
Ara 1 armut 1 soda
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş
Yulaf lapası mı? 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip geceden ıslıyorum.sabah üzerine tarçın atıp ocakta biraz pişiriyorum.sonra üzerine istediğin meyve kuruyemiş chia atıp yiyebilirsinKuzum sabah yaptığının tarifini vereblrmisin
Kürün nedir canim onu merak ettim biraz bakın dm ama gerilerde sanırım bulamadim onun dışında güzel menuSelam kızlar dün giremedim o yüzden menumu baslamadm sabah kepekli tost ve yeşilçay içtim kurume devam ediyorum spora gitmedim akşam ise besamel soslu tavuk ve çorba içtim bu kadr
dukan pizzanin tarifini istiyorum ben bugun 2 yumurta yedim saat 4e 5 e kadar acikmadim var mi böyle bisey yaa yumurta bir nimett menu süperKizlar menumu yazip kendimi haftasonun akisina birakmayi planliorummmm
Sabah ogle bir oldu:3 yumurtali kepekli dukan pizza yaptim yedimm sahabeydi tadi damagimda ve sekersiz cay
Aksam(yedim az once):2 yk z.yagi ile pismis tavuklu türlü yemeginden yedim bi tabak 1 dilim eksi maya ekmegi
aksamda kahve icicemmm
bi menu anca bu kadar sağlıklı vevezararsiz olur bravo canimSabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
2 adet salatalik
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
Tavuklu sebzeli sote(4 yemek kasigi)
1 kase marol salatası
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası(6da icicem)
1 kase pul biberli yoğurt
Ara öğün
Tarcinli sekersiz Türk kahvesi
2 adet kuru kayisi
Spor
1 bucuk saat bisiklet
Su 3litre
yaaa valla orta yerimden çatliycam hatunlar 60 kilo ama azime bak ben napam basimi alıp nerelere gidiyimKizlarrrrt haftasonu motivasyonummmm p.tesi tartida 61 görmekkkk o haldeee bütünnn cıssslardan uzak durmaliyimmmmmmmmm
Valla arkadasmaene der bilmem ama telefi edilmesi zor bi kacamak degil sanki ama tabi diger kizlar daha iyi bilirMenum sabah kepekli sandviç yaninda kurumden 1 tane çikolata yedim olmaması lazımdı ama çok canım istedi dayanamadım akşam yemeğe davetliyz ne var menüde bilemiyorum
cok iyi temizlik sana hareket olarak yetmistir insallahSabah; biraz tavuk vardi, peynir,salatalik,domates,cay
Aksam; taze fasulye,ayran,yulafciklarim..
Temizlik yapiyodum ancak yazabildim :)
Suuu tabiki 3lt
Yuruyuse cikablrmm yoruldmm ama nyse :)
Süper hic zararsız bir menü bunlar hep örnek oluyor banaSabah: sütlü meyveli cihalı yulaf lapası( armut, çilek)2 ceviz
Ara:1 kuru incir
Öğle: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara: 2 hurma, ceviz,karadut
Akşam: ızgara köfte, salata, ayran ( henüz yemedim)
40 dk aerobik
Menu genel olarak cok güzel ve hafif olmuş canim ama tek takıldığım nokta ispanagin yanında yoğurt tuketirsen ispanagin içerdiği demirden hic faydalanamazsin ve vucutta demir düşük olursa kilo vermek acayip zorlasirmis benim demir oranim o kadar düşük ki bu konuda cok arastirma yaptim canim bhnlara cok dikkat etmeye calisiyirm ekstradan kan surubu da kullanıyorum yani nacizane fikrim istersne arastirabilirsinnKahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
Ara Ôğün
1 elma
Öğle Yemeğim
Yarım balık
Salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,4-5 kuru üzüm
Akşam Yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
3 litre su
Yulaf lapası mı? 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip geceden ıslıyorum.sabah üzerine tarçın atıp ocakta biraz pişiriyorum.sonra üzerine istediğin meyve kuruyemiş chia atıp yiyebilirsin
Ay canım benim yorumunu okuyunca cok sevindim daha cok motive oluyorum cok tesekkur ederimKürün nedir canim onu merak ettim biraz bakın dm ama gerilerde sanırım bulamadim onun dışında güzel menu
dukan pizzanin tarifini istiyorum ben bugun 2 yumurta yedim saat 4e 5 e kadar acikmadim var mi böyle bisey yaa yumurta bir nimett menu süper
bi menu anca bu kadar sağlıklı vevezararsiz olur bravo canim
yaaa valla orta yerimden çatliycam hatunlar 60 kilo ama azime bak ben napam basimi alıp nerelere gidiyim
Valla arkadasmaene der bilmem ama telefi edilmesi zor bi kacamak degil sanki ama tabi diger kizlar daha iyi bilir
cok iyi temizlik sana hareket olarak yetmistir insallah
Süper hic zararsız bir menü bunlar hep örnek oluyor bana
Menu genel o
Menu genel olarak cok güzel ve hafif olmuş canim ama tek takıldığım nokta ispanagin yanında yoğurt tuketirsen ispanagin içerdiği demirden hic faydalanamazsin ve vucutta demir düşük olursa kilo vermek acayip zorlasirmis benim demir oranim o kadar düşük ki bu konuda cok arastirma yaptim canim bhnlara cok dikkat etmeye calisiyirm ekstradan kan surubu da kullanıyorum yani nacizane fikrim istersne arastirabilirsinn
Kizlar yulaf pizza istiyosaniz karisim ilee hamur yapip uzerine fume,lght peynir, cok az salca, biber,domates,mantar katabilirsiniz. Lght ton baliklida olur..
kiz den menubu yazmistin ya o yuzden yazmadim seni alingan şeyyyyBen yokum listede Saol kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?