Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canım.dün eşimle oğlum gözümün önünde pizzaları löp löp götürdüler.her hafta bu işkenceyi yaşıyorum.bari ben de kendi pizzamı yapayım
menü güzel de papino ne?

Gunaydin herkese kizlarr hayırlı pazarlar diliyorum hepinize ben kahvaltimi yaptim
2 tane haslanmis yumurta
1 adet üçgen peynir
7 8 zeytin
50 grm ton balığı 1 kutusu 100 grammis yarisini yedim ordan tahminen soyluyorum:))
Domates salatalik yarm dilim ekmmk

afiyet olsun marlincimmm gayet guzl bence pilavda 2 kasik ekmek yemedigin icin olabilir sakinca gormedimmm kiz bu hafta yine giidcek kilolar boyle devam edersenbb pazarida sag saglim atlatirik inşALLAH
canim afiyet ol
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz 6 yılı devirdikkk
ouyyyyy maşALLAH canimmmmmm RABBIM gecen seneleeinzii aratmasin bol huzur nutluluk bereket versin yuvaniza muhabbetinizi eksik etmesin evladinizla beraber canimmmmmnhem genc hem citir hemde sarısınnn gızzzz kocana soyle kiymetini bilsinnnnnnnn
afiyet olsun canm pazar kahvaltisina gore cok iyi tatlimmmm aksam toplucada yaz menunu temem mii

Gunaydin hayirli pazarlar kizlarrrrrrr esiminde isi cikti o yuzdn yine tek kahvalti edicem kacamaksiz harika bi cmtesi gecirdim onun mutluluglan uyandimmmm gercektnnnn ben yine pizza yapicamm yaa cok guzllldiiii sosis yada salam eklemeyi dusunuorummm bi ara vaktim olanda firinda partenin dedigi gibide denicem ama ben genel olarak dukanin bir cok tatifini yapiorum hepsi cok guzl..sut tozum tofum tatlandiricm sivi aromalarim falanda var evde tatli krizim tutarda sip sak biseyler yaparm die ama cok sukur oyle olmadim pek..bu hafta uşenmezsem dukan ekmek yapicam ve makarna hasretim icinde shirataki noodle alicam kalorisiz bir bitkiden yapilio kendine ozgu tadi olmayan spagettimsi bisey soslarla tadlandirilio..buyuk marktlerde bulamadm netten siparis edicm

Yarin TARTIYI dusunerek yiyelim bugun tamam mi guzellllerimmmmm
pizzamin ustune serper yiriimmmm hepciginiziiiiiiii

Ee katıldın bilee kuzuumm hosgeldinnn takimimiza kaptanimiz birazdan kuralları anlatan bi yazi paylaşır senin için
Hoşbuldum :) ee ben de paylaşayım madem, 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yeşil salata, ekmek kalmadığı için salatanın üzerine 1 yemek kaşığı yulaf kepeği serpicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…