- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.581
Dur bende gülem cilveli cilveli
Bu ne aşk gızzzz@esmerm91 bicim bicim ölüreeem esmer icinn aleem bana dûsmandirr esmer sevdigim icinn looooy...helee loooyyy loolooyyy kibar yarim esmerim loooy
Teşekkür ederim canım.dün eşimle oğlum gözümün önünde pizzaları löp löp götürdüler.her hafta bu işkenceyi yaşıyorum.bari ben de kendi pizzamı yapayımKizlar bizde kizimla 1 saat yuruyus yapio geldik aksamda 1 bardaktan biraz az sut ictim...
benim pizzam cok kolay hamur felan yapmiorum firindada degil cunku kahvaltiyi kizim uyurkn uapip bitirmeliyim yoksa musade etmiyor...tarifff soyle:
taban icin:2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 2 yk süt ve tuz
taban ustu sosu icin ben aci sos kullandm 1 tatli kasigi
uzeri icin:kirmizi biber yesil biber domates ve kasar peyniri rendesi
ben once sebzeleri mikrodalgada 3 dk 900 w yumusatiyorum mikrodalga yoksa ayni islem tavada da olur bir iki cevirince sonuolar..tabani icinde yumurta kepk vs.karistiriroum 1 tk z.yagini tavaya alip fircayla butun tavayi yagliorum ve kozdiriorum tavayi karisimi dokuorum ve yayiyorum alti pisip ters cevirince ustune aci sosu yayip malzemeleri dizip kasar rendesinide serpiyorum ve kapagini kapayip peynir eriyinceye kadr pisiyor cok lezzetli oluyor..yani benim damak tadima gore yarinda yapicm cunku acaip tok tutuo
menü güzel de papino ne?Benim menüm sabah 11 de kahvaltı yulaf ezmeli yumurtalı omlet arada chialı yoğurt akşamda dışarda olduğum için karışık ızgara yedim yarım 1 su bar ayran bitki çaylarımı içtim 1 dilimde papino yedim bugünlük bu kadar
Ee katıldın bilee kuzuummKızlar ya Nasıl katılabilirim bu yarışmalara :/ bi türlü anlamadım
Günaydın canımGünaydın güzelliklerrrr iyi pazarlarrrBuda partiş için gelsin
Nice mutlu huzurlu yıllara canımBugün bizim evlilik yıl dönümümüz6 yılı devirdikkk
MasallahBugün bizim evlilik yıl dönümümüz6 yılı devirdikkk
Nice mutlu huzurlu yıllara canım
Saolun ballarımmmmMasallahcanim.Rabbim daha nice mutlu seneler nasip etsin inşallah. Yuvanizdane huzur , mutluluk, sağlık, sevgi hiç eksik olmasın
tamamm tatlim affettimmmmmCanım ben bugün hiç evde değildim evede misafirle geldim yeni bakabiliyorum
Maşallahhh nice yillari daha ailenle birlikte sağlıkla huzurla mutlulukla gecirirsin insallaj canimBugün bizim evlilik yıl dönümümüz6 yılı devirdikkk
afiyet olsun marlincimmm gayet guzl bence pilavda 2 kasik ekmek yemedigin icin olabilir sakinca gormedimmmBen de düğün den yeni geldim.
Kahvaltim, bir yumurta, peynir, domates, biber, turp, bir dilim ekmek
Ögle;1 yumurtayı tavada pişirip yoğurtlayip yedim , yarım dilim ekmek
Aksam,tavuk , iki kaşık pilav ve turşu
Spor; 2 buçuk saat yürüdum
Jillian yapamadım bugün
canim afiyet olBenim menüm sabah 11 de kahvaltı yulaf ezmeli yumurtalı omlet arada chialı yoğurt akşamda dışarda olduğum için karışık ızgara yedim yarım 1 su bar ayran bitki çaylarımı içtim 1 dilimde papino yedim bugünlük bu kadar
ouyyyyy maşALLAH canimmmmmm RABBIM gecen seneleeinzii aratmasin bol huzur nutluluk bereket versin yuvaniza muhabbetinizi eksik etmesin evladinizla beraber canimmmmmnBugün bizim evlilik yıl dönümümüz6 yılı devirdikkk
afiyet olsun canm pazar kahvaltisina gore cok iyi tatlimmmm aksam toplucada yaz menunu temem miiGunaydin herkese kizlarr hayırlı pazarlar diliyorum hepinize ben kahvaltimi yaptim
2 tane haslanmis yumurta
1 adet üçgen peynir
7 8 zeytin
50 grm ton balığı 1 kutusu 100 grammis yarisini yedim ordan tahminen soyluyorum:))
Domates salatalik yarm dilim ekmmk
Hoşbuldum :) ee ben de paylaşayım madem, 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yeşil salata, ekmek kalmadığı için salatanın üzerine 1 yemek kaşığı yulaf kepeği serpicemEe katıldın bilee kuzuummhosgeldinnn takimimiza kaptanimiz birazdan kuralları anlatan bi yazi paylaşır senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?