- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.561
Aaa öylemi hiç bilmiyordum canım ya cok sağol söyledigin icin bundan sonra yememMenu genel o
Menu genel olarak cok güzel ve hafif olmuş canim ama tek takıldığım nokta ispanagin yanında yoğurt tuketirsen ispanagin içerdiği demirden hic faydalanamazsin ve vucutta demir düşük olursa kilo vermek acayip zorlasirmis benim demir oranim o kadar düşük ki bu konuda cok arastirma yaptim canim bhnlara cok dikkat etmeye calisiyirm ekstradan kan surubu da kullanıyorum yani nacizane fikrim istersne arastirabilirsinn
afiyetttt olsun Ciciimmm alingan ciciiiiMenum sabah kepekli sandviç yaninda kurumden 1 tane çikolata yedim olmaması lazımdı ama çok canım istedi dayanamadım akşam yemeğe davetliyz ne var menüde bilemiyorum
afiyet olsun partemmmmSabah; biraz tavuk vardi, peynir,salatalik,domates,cay
Aksam; taze fasulye,ayran,yulafciklarim..
Temizlik yapiyodum ancak yazabildim :)
Suuu tabiki 3lt
Yuruyuse cikablrmm yoruldmm ama nyse :)
cok guzel canimmm afiyet olsunnnnSabah: sütlü meyveli cihalı yulaf lapası( armut, çilek)2 ceviz
Ara:1 kuru incir
Öğle: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara: 2 hurma, ceviz,karadut
Akşam: ızgara köfte, salata, ayran ( henüz yemedim)
40 dk aerobik
canim afiyet seker olsun sen diyetisyen listesi ile devam ediosun dimi dondurmamiiiiiHerkesin menüler harika masallah
Bende menümü yazayim sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik iki dilim t.buğday ekmek
Ara 2 incir 2 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 tane közlenmiş patlicanla yapilmis karnıyarık 1 dilim t.buğday ekmek 1 kase yoğurt
Ara 2 top dondurma
Aksam yarim kase corba 1 kaşık kabak 1 kaşık kiyma yarim kase yoğurt
Ara 1 armut 1 soda
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş
cok guzell feracelimm afiyetin olsunnn ohhhKahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
Ara Ôğün
1 elma
Öğle Yemeğim
Yarım balık
Salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,4-5 kuru üzüm
Akşam Yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
3 litre su
Tisikir idirimmmafiyetttt olsun Ciciimmm alingan ciciiii
afiyet olsun partemmmm
cok guzel canimmm afiyet olsunnnn
canim afiyet seker olsun sen diyetisyen listesi ile devam ediosun dimi dondurmamiiiiiama sen emz
cok guzell feracelimm afiyetin olsunnn ohhh
Cok guzel tarif mutlaka deniycemmKizlar bizde kizimla 1 saat yuruyus yapio geldik aksamda 1 bardaktan biraz az sut ictim...
benim pizzam cok kolay hamur felan yapmiorum firindada degil cunku kahvaltiyi kizim uyurkn uapip bitirmeliyim yoksa musade etmiyor...tarifff soyle:
taban icin:2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 2 yk süt ve tuz
taban ustu sosu icin ben aci sos kullandm 1 tatli kasigi
uzeri icin:kirmizi biber yesil biber domates ve kasar peyniri rendesi
ben once sebzeleri mikrodalgada 3 dk 900 w yumusatiyorum mikrodalga yoksa ayni islem tavada da olur bir iki cevirince sonuolar..tabani icinde yumurta kepk vs.karistiriroum 1 tk z.yagini tavaya alip fircayla butun tavayi yagliorum ve kozdiriorum tavayi karisimi dokuorum ve yayiyorum alti pisip ters cevirince ustune aci sosu yayip malzemeleri dizip kasar rendesinide serpiyorum ve kapagini kapayip peynir eriyinceye kadr pisiyor cok lezzetli oluyor..yani benim damak tadima gore yarinda yapicm cunku acaip tok tutuo
Masallah iyi yürüyüş yapmissin jullan ne tatlimBen de düğün den yeni geldim.
Kahvaltim, bir yumurta, peynir, domates, biber, turp, bir dilim ekmek
Ögle;1 yumurtayı tavada pişirip yoğurtlayip yedim , yarım dilim ekmek
Aksam,tavuk , iki kaşık pilav ve turşu
Spor; 2 buçuk saat yürüdum
Jillian yapamadım bugün
Jillian michaels yaz nete canım çıkıyor. Kadın önceden obezmis şimdi taş gibi.vücudun çeşitli yerlerini çalıştıran spor yapiyor.ben 30 day shred yapiyorum. Yarım saat falan sürüyor ama acayip ter attırıyorMasallah iyi yürüyüş yapmissin jullan ne tatlim
MuaahhEvet yaaa okurken bile canim çekti :))) afiyet olsunn canım şifa olsun kilo olmasinn
Dene cnmmm ben sevmiyorm yapmadm.Bende sebzelisini yapmıştım kuzummm cok leziz oluyo bide ton balikli deneyim guzel bisi olucak gibi
kizzz sacini yolarim
Kızlar ya Nasıl katılabilirim bu yarışmalara :/ bi türlü anlamadım
Sağol canım okudum ama anlamadım
Sağol canım okudum ama anlamadımo yüzden sağa sola ortalara yazıyorum ki bi gören duyan olur diye :)))
Spor da olsa 10 numara 5 yıldız menün afiyet olsunKahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
Ara Ôğün
1 elma
Öğle Yemeğim
Yarım balık
Salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,4-5 kuru üzüm
Akşam Yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
3 litre su
@esmerm91 bicim bicim ölüreeem esmer icinn aleem bana dûsmandirr esmer sevdigim icinn looooy...helee loooyyy loolooyyy kibar yarim esmerim loooy
Kizlar yulaf pizza istiyosaniz karisim ilee hamur yapip uzerine fume,lght peynir, cok az salca, biber,domates,mantar katabilirsiniz. Lght ton baliklida olur..
Rica ederim Can'ım.ben bazen tarçın bazen kakao bazen hindistancevizi koyuyorum.içine kurukayısı kuruincir fındık badem ne istersen ekleyebilirsin senin hayal gücüne ve damak zevkine kalmış. Ben bu ara dukancıların yulaflı krebine taktım.çok lezzetli ve tok tutuyor.bu konuda otör @ParteMoralllZahmet oldu cok tesekkur ederim canim bende yapicam cok tutuyordur eminim
Yulaf kepeği karışımı mı yoksa sadece yulaf kepeği mi? Sadece suyla mı hamur haline getiriyorsunuz?Kizlar yulaf pizza istiyosaniz karisim ilee hamur yapip uzerine fume,lght peynir, cok az salca, biber,domates,mantar katabilirsiniz. Lght ton baliklida olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?