Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam yemeğimi normalde de 5 te yemeye çalışıyorum ama hafta sonları eşim yüzünden geç yiyorum
Neyse ki bugün erken yedim. Bi tabak sarımsaklı yoğurt dökülmüş lahana sarması.
Dükkanı kapattım kızlar, yatana kadar ancak bişeyler içerim artık yemek faslım bitti

erken yemek cokk onemli canim istersn gun icinde diledigini ye ama aksam yemegini kestinmi yada erkene cektinmi cok farkedio

Sabah; iki haslanmis yumurta, domates, peynir,zeytin,salatalik,fume ve cay....
Aksam; tavuk koftesi, yulafciklar,
salata ve Ayran...
Su aynii..
Aksam yuruyuse cikicam.. benim gunum bukadar iyi gunler afiyet olsun sizlere simdiden..
Menün her zaman ki gibi çok güzel canım

Canım menülerini akşam toplu yazarsan yorum yapması daha iyi olur.hepsini bir görmüş oluruz

Kizlar bugün kahvaltı günümüz vardı. Biraz fazla kacirdim
KAHVALTIM; bol yeşillik salatası, 1 yumurta, zeytin, peynir, iki kaşık karışık kızartma, 2 dilim ekmek, bir catal reçel
Ara ;bir avuç çiğdem, 2 kare bitter
Aksam; 1dilim ekmek, bir kase çorba, yoğurt, 8 yaprak sarması, yumurtali mantar
Spor 1 buçuk saat yürüdum
Kızı uyutunca jillian yapcam inşallah

afiyet olsun canim ohh yine kizartmalr kare bitterler çiğdem ne kiz cig badem mi yazicaktin ayy bi iphone vakaasi dahami yoksa.

YulafciklarI nasıl yapiyon canım ya.ben sade yulaf kepegi aldım onunla beceremedim
YulafciklarI nasıl yapiyon canım ya.ben sade yulaf kepegi aldım onunla beceremedim
Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum canim... Karisim gunde uc kasik hakk var..
Yogurtla kepegi karistirip yoguruyorm uce bolup icine peynir koyuyorm kapatiyorm... kucuk oluyo uc tane ama ben ekmek niyetine yiorum..
Onceden ekmek falanda yapiodum 3-4 dilim cikiyodu gunluk ama ben bitiremiodm oyuzden yulafcik dedigm cok seviyorm. Istesem arasina ispanak,kiyma hersy koyablrm ama peynir kolay gelio hergun tuketmek icin..

bende yapiim yarinnn ya

afiyet olsun canim ohh yine kizartmalr kare bitterler çiğdem ne kiz cig badem mi yazicaktin ayy bi iphone vakaasi dahami yoksa.
Çekirdek kız çıt çıt
Az yedim valla ya birer kasik ti tuttum kendimi.emziriyorum ya süt çeker derler bizde onun için az az tatina baktım valla

Karışım dediğin be kizzz

Aslinda kimseyi elestirmicem artik ama sen ayri :) hadi kizartma yedinnnnn ekmeeek ne oluyiooo hadii onuda gectimmmm bitterler sarmalarrr hiiii hesap ver

bende menumu yazayim hemenn
Sabah peynirli yumurta 2 catal 1 dilim tb ekmek 4 zeytin 4 salam salcali sosis birazcik ablam geldide kahvaltiya cani istemis yapti bende tadina baktim
oglen 1 tabak turlu 2 parca tavukla 1 dilim tb ekmegi
ara turk kahvesi 1 kucuk kase cekirdek
marlin18 cigdem deyimde sen anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…