- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.801
Sen yapmaabende yapiim yarinnn ya
neeee bidee cekirdeeeeekmiiii neeeeeÇekirdek kız çıt çıt
Az yedim valla ya birer kasik ti tuttum kendimi.emziriyorum ya süt çeker derler bizde onun için az az tatina baktım valla
yulaf kepegi varya dogalsanmi aldin birde o bolumde karisim var cnm orda bulablrsn tadi daha guzel kepek ben hic sevmiyormKarışım dediğin be kizzz
nie yapmiivakmisim ben yaparimmm parte yapmis begenmis seviomus bende yaparim severimmm sananeeeSen yapmaa
neeee bidee cekirdeeeeekmiiii neeeee
marlin18 sen dene
ben seviyorm ama annem begenmedi damak zevki
yulaf kepegi varya dogalsanmi aldin birde o bolumde karisim var cnm orda bulablrsn tadi daha guzel kepek ben hic sevmiyorm
Senle konusmuyorm sen yeeeeeeme sen git kisir yapnie yapmiivakmisim ben yaparimmm parte yapmis begenmis seviomus bende yaparim severimmm sananeee
Gt ye hemen benceşu magnummmm beni deli edio yaaaaa
Evet canım ben verdiğim kg ları bu şekilde verdim hep. Akşam 5 teb sonra hiçbişey yemiyordum ama şimdi gündüzler uzadı çok zor oluyorerken yemek cokk onemli canim istersn gun icinde diledigini ye ama aksam yemegini kestinmi yada erkene cektinmi cok farkedio
Ok canımCanım menülerini akşam toplu yazarsan yorum yapması daha iyi olur.hepsini bir görmüş oluruz
Kız kızartma ekmek siz yenir mi hiccccAslinda kimseyi elestirmicem artik ama sen ayri :) hadi kizartma yedinnnnn ekmeeek ne oluyiooohadii onuda gectimmmm bitterler sarmalarrr hiiii hesap ver
Magnum miniler var canım biz ondan alıyoruz buzlukta duruyor. Eğer benim gibi karnı değil gözü aç gillerdrnsen yüzüne bile bakmıyorsun amaaannn dolapta bissürü var diyosunşu magnummmm beni deli edio yaaaaa
Yarin hafif geciriyosun hemde tüyyyy gibiKız kızartma ekmek siz yenir mi hicccc
Sussss sussss tamam bugün iki sefer jillian yapcam bak sözzz.ne bitter kalır ne sarma.ben hopladikca hepsi erir yaww
Hem ben bugün erken yedim. 16.30 da bitti
kizzzzz olurmu oyle seyyyy yememem lazim bitanesi kac kalori onun amaninnnnnn dolaota varsa hem ben dayanamam yerim oyuzden almiorum.oyle seyler cope atmisligim vardr cikolata falan..sende yeme tatlimmm hafta 1 yiyebilirisn bak 2 kare bitteri bile mevzuu esioruz burda ciss onalr cisssss soyluorumki kizin bana yeme moon deyin dieMagnum miniler var canım biz ondan alıyoruz buzlukta duruyor. Eğer benim gibi karnı değil gözü aç gillerdrnsen yüzüne bile bakmıyorsun amaaannn dolapta bissürü var diyosunçok canın çekerse de bi tane yer nefsini köreltiesin zaten minnacık bişey
bencedeeeeYarin hafif geciriyosun hemde tüyyyy gibi
gel kiz sen istanbuldasin sana karnibhar kisiri yapimm yulafciklar yapiiimmm cayida demliyekkk ohhhh balkonda yiyek kizlarda oynasinnnnn senin kiz ablalik yaparSenle konusmuyorm sen yeeeeeeme sen git kisir yap
Ben dedimde nolduuuuuukizzzzz olurmu oyle seyyyy yememem lazim bitanesi kac kalori onun amaninnnnnn dolaota varsa hem ben dayanamam yerim oyuzden almiorum.oyle seyler cope atmisligim vardr cikolata falan..sende yeme tatlimmm hafta 1 yiyebilirisn bak 2 kare bitteri bile mevzuu esioruz burda ciss onalr cisssss soyluorumki kizin bana yeme moon deyin die
Banane ben sevmemgel kiz sen istanbuldasin sana karnibhar kisiri yapimm yulafciklar yapiiimmm cayida demliyekkk ohhhh balkonda yiyek kizlarda oynasinnnnn senin kiz ablalik yapar
@ParteMoralll komsu olmayalim mi kizzzz
sevmezmisin beniiiiBen dedimde nolduuuuuu
Banane ben sevmem
Benim buzdolabını görsen aklın çıkar envai çeşit çikolata, mini magnumlar, mini çikolatalı waffle ekmekleri, poplekler vs vs vs ama ben yemiyorum çünkü ben tatlı abur cubur sevmiyorum. Benim tek zaafım çekirdek yani oturup bi kg yiyebilirim, onu da aylardır eve sokmuyorum. Çoookkk canım çekerse 1 tl lik küçük paket alıp koklaya koklaya yiyorumkizzzzz olurmu oyle seyyyy yememem lazim bitanesi kac kalori onun amaninnnnnn dolaota varsa hem ben dayanamam yerim oyuzden almiorum.oyle seyler cope atmisligim vardr cikolata falan..sende yeme tatlimmm hafta 1 yiyebilirisn bak 2 kare bitteri bile mevzuu esioruz burda ciss onalr cisssss soyluorumki kizin bana yeme moon deyin die
Yulafciklarini yerimmm seninnSabah; iki haslanmis yumurta, domates, peynir,zeytin,salatalik,fume ve cay....
Aksam; tavuk koftesi, yulafciklar,
salata ve Ayran...
Su aynii..
Aksam yuruyuse cikicam.. benim gunum bukadar iyi gunler afiyet olsun sizlere simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?