- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.741
Partecim gunaydin canim noktalama isaretlerini okuyamiyor nereye gider diye bi ona bi buna yoruyorum.Yazdiklarinda hakilik payin var elbette yatana kadar dusundum neden boyle birsey yazma gereginde bulunmuşsundr diye belki bi aciklama yaparsin diye ama yine manidar yorumlar yine manidar...........
Tesekkurler cnm.
ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.
Ben cuma günü 82.9 kilo geldim canim senij kilo nedir:))Merhaba
Yok bebikoo ben yulaf ezmesinden yapiyoore hepsini yidim sana kalmadiTebrikler cnm boyle devam :)
Emin olmaktan degil :) uyarilmak guzel olur
Ohhhhhhhhhh misssssssss afiyrt olsun yulaf kepegndenmi yapion
suoer canimmmmBen de katılıyorum . Bir önceki kilo verme dönemimde sadece cuma tartılırdım haftasonu ipleri gevşek bırakırdım kilo verdim mi verdim ama uzun sürede verdim.şimdi pazartesi korkusundan çok dikkat etmeye başladım ve daha çabuk gitmeye başladı kilolar
inşALLAH canimmnnHerkese günaydın kızlar. Yeni hafta hepimize bol eksiler göstersin insallah
sevgiliHerkese günaydın.burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya
Kizzz vallahaaaaCuma kilom ;58.4
Bugün; 58.1
Giden;_300gr
hele benimki yataktn kalkip gelip bit edimi daha bi menu yazamadn mi dioValla benimkide kızıyor ne yalan söyleyeyim. Ne yazıyorsunuz orda durmadan diye sorup duruyor
canim aynen bende oyle kahroluyorm her gram aldimi gorunceee bende 57de korumaya baslicam canimnn o gunler bi gelseeeeValla ben grm alcam diye korkuyorum yaz geldi her istedigimi giymek o kadar güzel kiiiiii53.0 dan gr yükselsemm hemen dikkat ediyorum sıfırlıyorum geriii sakin almayin bir daha verdiginiz kilolari zayifligin özgüveni bi baska
42 onun hedefiiiii jillian yapio 42 kilo alcakkkkSenin hedef kacti kuzum
Günaydinnnnnnn canimmm kaptanimmmmmmmmmm fit kaptanim benimmmmmGünaydın fıstıklaaaar yeniii bir haftaya başladık gelsiiinn eksilerrrr
he yaa korse igrenccccc biseyyy hic ihtiyacimiz olmasin bundan sonraaaaa esimde daha birini buyutmedn basladi 2.cocuk muhabbetlerine bu adamlar herseyi cok kolay saniolarrrrAmiin kuzum darısı sizlerehelede ben yaz günü bile korseli zıbın badi giyerdim oram buram çıkmasin diye onu attim en çok ona seviniyorum
Gunaydin canimmmmm ayy niguzl dimi eksiyle.uyanmak evet canm sadece topikte paylasioruzz tebrikler cnm harikaaa hic artmasin bu hafta hep dikkat hep dikkatGunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :))Moonlii canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun
azaltma bi dilimde bendeennnnnnnnnGünaydin herkese..
P.tesi tartilmak banada basta mantikli geldiysede bu ara biliyorsunuz adet olamadm ilac kullanıyorum onunda etkisiyle cuma günü moralimin ne kadar bozuk oldugunu da hatirliyorsunuzdur.
O gün diyetisyene msj attim sinirimden ben sanirim bu kilo verme isini yapamiycam diye.oda bundan sonra habire tartilmamam gerektigini hafta 1 kez tartilmanin bile erken oldugunu söyledi.ben burayi anlatinca o zaman madem haftada 1 kez tartil ama ordaki sayiya cok bakma belki yagdan verdin kasında artis oldu belki ödem olustu nerden biliyosun canini skma felan dedi..o yüzden p.tesileri bende cok tartilmamaktan yanaym..
Ekmek mevzusuna gelinceMoonlii burda herkes kendi diyet listesini uyguluyo ölcülerle oynayamama gibi bi durumum var mesela benim..günlük 4 dilim yemem lazim ki ben yemeyince neler oldugunuda gördüm..kacamak konusunda haklisiniz ama ekmegi üzgünüm azaltamayacagm bnde..
Afiyete olsun balimKizlarrrr bi omlet yapmişim ki sormayin icinde kabak varr cokelek varr maydanoz varr bol baharat varr cok az yagda yaptimbu kadar mi doyurucu olurr sıfır ekmek
immmmm kizim uyusun bnde yaoicimmm bi omlet nekdr doyurucu oluyor dimiji dun resmn acikmadm ya okdrda dolandim durdumKizlarrrr bi omlet yapmişim ki sormayin icinde kabak varr cokelek varr maydanoz varr bol baharat varr cok az yagda yaptimbu kadar mi doyurucu olurr sıfır ekmek
Günaydın güzelimmmmmmmsuoer canimmmm
inşALLAH canimmnn
sevgiliSekerPancarii de bunu amaclamis olacakki bu mirasi bize biraktiiiii kiz napiinnn kaptanimmmmmm yaaaaaaaaaaaa össsledimmmmmm selinimmmm
Kizzz vallahaaaa
hele benimki yataktn kalkip gelip bit edimi daha bi menu yazamadn mi dio
canim aynen bende oyle kahroluyorm her gram aldimi gorunceee bende 57de korumaya baslicam canimnn o gunler bi gelseeee
42 onun hedefiiiii jillian yapio 42 kilo alcakkkk
Günaydinnnnnnn canimmm kaptanimmmmmmmmmm fit kaptanim benimmmmm
he yaa korse igrenccccc biseyyy hic ihtiyacimiz olmasin bundan sonraaaaa esimde daha birini buyutmedn basladi 2.cocuk muhabbetlerine bu adamlar herseyi cok kolay saniolarrrr
Gunaydin canimmmmm ayy niguzl dimi eksiyle.uyanmak evet canm sadece topikte paylasioruzz tebrikler cnm harikaaa hic artmasin bu hafta hep dikkat hep dikkat
azaltma bi dilimde bendeennnnnnnnnbozma listeni tatlimmm peki nasl istiyorsan yeterki gitsin kilolarrrr
Olucan tebii
ayyyyy daha bi sabirsizim artik yaaa su 6lardan kurtulmak seniii catir catir catlatmak istiorummmm garaaaa gızzzzOlucan tebii
Kiz beni catlataman bakkkkkk ben aşığı zayıfımayyyyy daha bi sabirsizim artik yaaa su 6lardan kurtulmak seniii catir catir catlatmak istiorummmm garaaaa gızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?