- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.761
Kız inş olucaz tabiki hatta benim 55 olmam lazım@marlin18 keske ben senin kilonda olsaydim canimmmmmmm ama olucam dimiiiii bendeeee
Ödemdir tatlımBenim regl zamanim yarin öbür gün olurum,dün 53.0 çiktim ve dikkatli yememe rağmen bugün 53.9 çıktımmuhtemelen ödem ama yine moral bozucu
Canım benim bugün diyetisyen listelerimi çıkardım uyucam inş 4 gündür spor yürüyüş vericez artık gecen sene bu zamanlar 61 dim almayaydım iyiydi ama hedef 55 ramazan daha önemli kızlar ramazanda daha çok birbirimize destek olalım
Oky bidaha takimin motivasyonunu tepki gostererek dusurmem anladim. TesekkurlrrPartecim gunaydin canim noktalama isaretlerini okuyamiyor nereye gider diye bi ona bi buna yoruyorum.Yazdiklarinda hakilik payin var elbette yatana kadar dusundum neden boyle birsey yazma gereginde bulunmuşsundr diye belki bi aciklama yaparsin diye ama yine manidar yorumlar yine manidar
gece gece takmamdan olsa gerekecekki sabh bende bi dusunceli uyandim..sende boyle yaoarak bizim motivasyonumuzu etkiliyorsun canim..Herkes nasil zayiflamasi gerektigine karar verir biz yorum yapar uyaririrz kimseyi soyle boyle yapmalisin diye zorlayamam kacamak yapma diye zorlayamam ha ne olur bu sefer kacamaklar olur ama buraya yazilmaz herkesin basina mum dikecek halimiz yok ya! Kimse takimin mitivasyonu dusuk ve die terketmedi takimi giden herkesin kendine özel cookk baska sebepleri var canim.Herkese cvp vermeye ilgilenmeye calisiyorum herkestende bu konuda bi parca anlayis bekliyorum benim elimden gelen bu benide elstirin ama bende herseyi paylasabilecek senin gibi acik sozle yorum yapabilecek ama hernolursa olsun herkesi düşünerek hareket edilen bir takim istiyorum zaten takimda bu demek...Sevgiler partecim..
Afiyet olsun cnm bende aksam cnm yulafli minik gozlemeden yaparm herzaman ki gibi uctane bi lokmalik :) ama cok seviyorm..Yok bebikoo ben yulaf ezmesinden yapiyoore hepsini yidim sana kalmadi
ohh supersinnn kiz bi bardak kefirle kahvaltimi olurrr61,8 im kızlar. Ctesi katıldım ama -200 Allah bereket versin
Kahvaltım bi bardak kefir
Kahvaltı alışkanlığım hiç olmadı ki benimohh supersinnn kiz bi bardak kefirle kahvaltimi olurrrcok acikio oglen fazla yersin..hadi saglikli bi kahvalti et
benimde 58 offfffffKız inş olucaz tabiki hatta benim 55 olmam lazım
canm bebde oyle oluorum ama yemeye calisiorum kizi yatirinca ziyafet cekiorumKahvaltı alışkanlığım hiç olmadı ki benimsağlıksız ama sabah oğlana yedirirken doyuyorum resmen :)))
Evet aynen burası da böyle ben osmaniyede oturuyorum adana osmaniye o yuzden burası haddinden fazla sicakkkkkYaza yaklasan yeni hafta pek gunesli maşALLAH
bi arkadasimin dugunu esinin ailesinin orda yasamasi sebebiyle adanada olmustu kiz anlatiodu boyle sicak biyle nem gormedim diye cok zorlanmisEvet aynen burası da böyle ben osmaniyede oturuyorum adana osmaniye o yuzden burası haddinden fazla sicakkkkk
O kaptan kiizz gidemezzz hic biyereeeeMoonlii canım 58 e düşsende burda olucan değilmi kep törenime katılmanı istiyorum bende senninkine gelicem
Simdiden afiyet olaun kuzuşummmmAfiyet olsun cnm bende aksam cnm yulafli minik gozlemeden yaparm herzaman ki gibi uctane bi lokmalik :) ama cok seviyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?