Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim regl zamanim yarin öbür gün olurum,dün 53.0 çiktim ve dikkatli yememe rağmen bugün 53.9 çıktım muhtemelen ödem ama yine moral bozucu

A Ayferelif kiz rakibem nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn hadi gaza getirek birbirimiziiiii
Canım benim bugün diyetisyen listelerimi çıkardım uyucam inş 4 gündür spor yürüyüş vericez artık gecen sene bu zamanlar 61 dim almayaydım iyiydi ama hedef 55 ramazan daha önemli kızlar ramazanda daha çok birbirimize destek olalım

Kızlar google elle ip yazınca bir kadın çıkıyor iki çocuklu kadın 1 senede ne hale gelmiş evrim gecirmiş resmen hatta videosuda var 1 senede ne yaptıklarını anlatmış eşime gösterdim bende bu kadın gibi olucam dedim öyle olman için 20 kilo daha alman lazım dedi dalga gecti benimle zayıflıcağıma inanmıyorda kilo alıcağıma inanıyor ona inat vericem

Oky bidaha takimin motivasyonunu tepki gostererek dusurmem anladim. Tesekkurlrr

Sabah; iki haslanmis yumurta, domates, peynir,zeytin,salatalik,fume ve cay....
Aksam; tavuk koftesi, yulafciklar,
salata ve Ayran...
Su aynii..
Aksam yuruyuse cikicam.. benim gunum bukadar iyi gunler afiyet olsun sizlere simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…