- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.841
Ayy gecmiş olsun balim yaa kekik kaynatip içmek bana iyi geliyor bi denesen mii söküyor benim adetimiBurdaym canm islerim vardi bugün ugrayamadm pek ayy kasıgımı oyuyolar sanki suan ya ve adetim adam akilli sökülemiyo farkindaym
Senelerdir bu böyle senelerdir hep adetim gecikmeli ve sancili oluyo pff
Sen napiosn kuzu ne var ne yok
Valla biraz önce jillian level 1/5.gün yaptım 2 defa hemdeYarin hafif geciriyosun hemde tüyyyy gibi
Alter tarafı bi kahvaltı yaptım. Ne çok laf ettiniz yawwwbencedeeeemarlin18 yok yeni gelin kahvaltisi yok komsum cagirdi yok kahvalti gunu bu ne ayol sanki Alamanya degilde Van kahvalti softasi mübarekkkk
Afiyet olsun kuzum cok iyiiSabah: haşl. Yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık,zeytin
Ara: 1 kuruincir
Öğle: taze fasülye, yoğurt
Ara:10 badem, tarçınlı elma
Akşam: tavuk mantar sote, 4 kaşık bulgur pilavı, salata
30 dk aerobik 10 dk yoga, 20 dk açıkhavada yürüyüş
Başlasın bakalım rakibem
Alter tarafi bi kahvalti yapmış kizAlter tarafı bi kahvaltı yaptım. Ne çok laf ettiniz yawww
Size inat yarın haslanmis brokoli yicem
Oohh ne guzel menünn kuzum hiç ciisss yokMerhaba kızlar yemi kuralları okudum tartildimda 200gr almisimsabah ki menüm domates salatalık peynir bir tane haşlanmış yumurta bi dilimkepek ekmek yeşilçay ara ogün kurumden içtim bitirdim akşam ise ıspanak yemeği çorba yoğurt ekmek yok spora gitmedim bugün onun yerine ev temizliği yaptım
Heee yaa selincim bu moon la partis bir oldular benimle uğraşıyorlarAlter tarafi bi kahvalti yapmış kiz
Ayy cnm yaaa gecen ay bende fenaydm bende hep sanci cekerdim cok iyi anliyorm sni... Bende napim cadiyla ugrasiyormmmm :)Burdaym canm islerim vardi bugün ugrayamadm pek ayy kasıgımı oyuyolar sanki suan ya ve adetim adam akilli sökülemiyo farkindaym
Senelerdir bu böyle senelerdir hep adetim gecikmeli ve sancili oluyo pff
Sen napiosn kuzu ne var ne yok
aferinn kizzzzz gel opim
ayy masallaaah bizimde ay sonuuuu cok guzel hazirlandk bende bembeyazzz etegi dalgali dizde bir elbise aldimmm cok heycanliKizlarrrrrrrr bugün bebişimin doğum günü.artık 1 yaşında benim meleğim
Allah hayırlı yaşlar ömürler versin acısını göstermesin kuzumKizlarrrrrrrr bugün bebişimin doğum günü.artık 1 yaşında benim meleğim
Evet bende o yüzden çok mutluyum kuzumOohh ne guzel menünn kuzum hiç ciisss yok
Amin canım çok sağol güzel dileklerin içinAllah hayırlı yaşlar ömürler versin acısını göstermesin kuzum
Bizde nasipse hafta sonu kutliycaz.amcalar , yengeler , dede nine , kuzen falanAyy cnm yaaa gecen ay bende fenaydm bende hep sanci cekerdim cok iyi anliyorm sni... Bende napim cadiyla ugrasiyormmmm :)
aferinn kizzzzz gel opimben baktimda ona şınav var ya ben hic denemedm yarn bakcam,..
ayy masallaaah bizimde ay sonuuuu cok guzel hazirlandk bende bembeyazzz etegi dalgali dizde bir elbise aldimmm cok heycanli
kizlar kizimla.ilgilencem gelicm hemennn babamiz cildirdidaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?