- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.861
İyi yapiyolaaarHeee yaa selincim bu moon la partis bir oldular benimle uğraşıyorlar
Ayyy yerimmm onuuuuKizlarrrrrrrr bugün bebişimin doğum günü.artık 1 yaşında benim meleğim
Sabah: haşl. Yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık,zeytin
Ara: 1 kuruincir
Öğle: taze fasülye, yoğurt
Ara:10 badem, tarçınlı elma
Akşam: tavuk mantar sote, 4 kaşık bulgur pilavı, salata
30 dk aerobik 10 dk yoga, 20 dk açıkhavada yürüyüş
Tesekkur ederim balımmmmAyy ne guzel bi menüafiyet olsun kuzum
Kaptanım haklısın
Canim ben son iki üç kilom kala yaptim spor ama spor iyidir yap bence marlinin yaptigi sporu bende yaptim müthiş bir değişim istiyosan kesinnn yapp squati kilo fazlan bitince yap canim yada az sayida yap ip atliyodunn senn niye devam etmiyosunnnCanmSekerPancarii benim bldm bileli etim cok ski kollarm falan 88ken bile sallanan sarkan biyerim yoktu.. simdi kg verdm allaha sukur ne gobegm ne baska yerim sarkmiyo simdi. Ben okadsr kg verdim kisa surede ya etim eskisine gore daha yumusak oldu ama yine bingl bingl degl ben dusunuyorm ki daha veripmi skilassam simdmi skilassam?
Sanki skilassam bacsklarm dahada incelcek gibi dusunuyorm sen kg verdin ve sklastn ne oneririrsin bana evde yapabilcegm ? Marlinij yaptigi bana sinav var zor geldi ama ne yapsam ya squata duzenli baslicam bide bir gogus hareketi gordm onu yapicam baskaa duzenli?
Haksiz miyimmm kiz gelmiyooo
Bugün günlerden menemenKahvaltım
2 haslanmış yumurta
1 kk peynir
Domates,salata
Ara Ôğun
1fincan kahve
Öğlr yemeğim
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Akşam Yemeğim
Melemen
1 dilim kepek ekmeği
Bugün melemenlendikhava çok sıcaktı bol bol su içtim bi de 40 dk yürüyüş
Arkadaşlar bırakmiyi kaptanım dersler ev isi felan filanKelebeğimnerelerdesin
Aynen bugün günlerden melemen oldu özlemisiz yemeyi cozuttukBugün günlerden menemenafiyet olsun kuzuşummm
Bende birakmamArkadaşlar bırakmiyi kaptanım dersler ev isi felan filanhaklısın vallaha
Bende çok severim menemeni afiyet olsun balimAynen bugün günlerden melemen oldu özlemisiz yemeyi cozuttuk
Haksiz miyimmm kiz gelmiyooo
Bak gelirimBende birakmamdaha sık gel gel gelllll bana gell
En çok ben tatliyimmm dimiiCok tatlisinnn kaptan sen ne dersen dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?