Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben spor yapamiorum ya yani hic bana gire degil napicam bilmiorum cok sukur benimde parte gibi sıkı vücudum ama tabiki eskisi kadar degil mesela suanda alt beden 36 ustum 38 yani cok si ir bozucu belim kalinlasmis benimde gerci hamilelikten diorum henuz toparlanamadi diorum falan ama bakalim..Parte jillian bencede iyi ya ben 15 dk yapinca bile kaslarim kipir kipir oluo

1 tabak lahana sarmasi hmmmm pikiiiii yani nasl diyet anlamadm sabah bis3y yemion die aksam lahana sarmasi yiyosun ben olsam yemezdim diyet suresince onermiorum canim hani 2 tane yesen goz hakki dicem ses eymicmde 1 tabak cok geldi bana canim oglen yiyip aksam dengelesen daha iyi en azindan o yuzdn sana

Menüm
Sabah =1 light üçgen peynir dereotu maydonoz 1 bardak light süt 1 dilim tam tahıllı ekmek
Arada=3 hurma yeşilçay
Öğlen=4 ev yapımı yağsız köfte mevsim salata 2 kepçe tarhana çorba
Arada=2 form bisküvi 1 prebiyotik yoğurt
Akşam=3 yağsız içli köfte yoğurt

kiz yagsiz icli kofte nasil oluki kizarmamismi demek istedinnn ohhh menulere gellllllllll

Canim.. bacaklar baya gitti ama gidicek dahaaaaa tabikide... O dedigin bacak icin gordum gidicem almaya mutlaka sende ise yario diyosan bakim bi yaa.. ip atliyodm gene ya benm sabahlari gene bogazm agrio falan ne bilim bahane iste.. devam edicem duzenli yapmam lazim dusunuyorm ki biraz daha spor yapsam bacaklarim icin zaten ustum icin degil.. gobegimde kocaman mis cm yi eski olcuye getirince sokee oluyorm yaaa smdi sezeryan yaptigim halde sadece biraz alt gobegm var kocaman gobekten kalan ama mesela pntln dar thsrt gynce cikmiyo oda gider herhalde.. dumduz ne zaman olurum bilmem
Baldan tatlisin hemdeee
Kiskandim yaaaa noliyyyy
@ParteMoralll ayy sana geçen gün yilmaz morgul esprileriyle dönücem demiştim iki tane yilmaz morgul espirisi dinledim bayilacaktim sana işgence etmiim diye yapmadim espiri kiymetimi bil
Allah razi olsun bebegim
Jillianda sinav var ya hic cekmedim ki okadar spora gittim hic denemedm vallahi :S. Ya benim usttum 38 oluyo tam...bol degil.....40lar bol gbi yani m-L diyeblirim ama altim 40* dar kesim olanlar.. kumasimi falan artk gymiyorm sana demistm ya 40zaradan ama pot duruyo gymiom rafa kalkti 38olim yeniden alcam simdilik L slmm kotlarla yuksel beel...ay ne guzel oliy ustunede dar giyiyorm ama sen benden zayifsin ahh altimda 38oldummu ben tamamim baby kiskandm seni simdi
heee yiyimde sen bana yitişş dimiiiii
kiskanc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…