Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel planlar yapilmis miss yaz geldi ah o eski elbiseler tam motive kaynağı kayla ne kuzummmm bende yapam

Ne guzel planlar yapilmis miss yaz geldi ah o eski elbiseler tam motive kaynağı kayla ne kuzummmm bende yapam
Kayla itsines diye bi kadın. Dünya çapında bi kitabı var bikini body guide isminde. internetten beleşe insirilebiliyor 12 haftalık egzersiz programı var 28 dk 4 set yapılıyor kitaptaki hareketler. Kamyon çarpmışa döndürüyor insanı ama acayip etkili. İnstagramın varsa kadını takip et before after lara bak şok olursun. Hayatlar ve hayaller

Selam kuzular ben bugün bi karar aldım kalori hesaplyrak kilo vericem basladimda yapmaya indirdim telefonuma hesaplamayi neyse geleyim menüye bugün sabah 1 taş havuç ve Light süt içtim öğlen ise bi kase çorba bi kase yoğurt akşam ise bi kase çorba bi kase yoğurt bi tabakta ıspanak yedim bide şey içtim coca cola zero içtim çok içim yandı 1 saat spor 2.5 litrede su

4 seti bigundemi yapiyoruz kuzunm benim yoksa sadece 28 dklik mi merak ettim bakacam şimdi tesekkur ederim canimmmm

Ni dimek istiyisin ben çakma sarısınım diye yaniii niiiolllmuş
Evett cakmaaaaaaa kara kiz..
Ciisss yerseeennn
sanane yerim hep sizmi yiceksiniz
evet atma partişşş goz kırp sen yeter yesilll yesillll al sana yesil balonnnn
ayy kiskanmaaaa gozlerimi kara kizzz ay pardon sari dicektim
Hani ciss yoktu @ParteMoralll partikoo yetissss mezun olduktan sonra izin var büyle kacamakli menulereyani bana izin var sene yoohh
anaaaaammmmmmmm kizz Moonlii neyse kankime torpil geciyorum birsey demicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…