Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm eskiden yedigim yemekleri cekiyooooooooo bugun niye boyle oldum regl yaklasio ondanmi acaba ben boyle seyler demezdim

hahahahahaha ona alistim ben artk kardesim yermisin yiceeeenmi abla alllsanaaa yemedm hic
canim onceden bende oyleydim ne sofralara oturdumda kuru cayimi ictim orta sekerli kahveleri bile icmedim ama simdi saldm biraz galiba..yine dikkat edioyorum dengeliyorum ama eskisi gibi degilim 62i korusam mi bi muddet diye dusunuyorum alirim diye korkuyorummm

Canm eskiden yedigim yemekleri cekiyooooooooo bugun niye boyle oldum regl yaklasio ondanmi acaba ben boyle seyler demezdim
evetttt kiz demezdin valla ilkkz duyuyorummmm yeme canimmmm bende bu sabah ne hikmetse bi kombin geldi aklima yanip yanip tutustummmm bebe mavisi ipek incecik ip askili blood bi bluz beyaz havuc pantolon altina gümüş bi sandalet aman ALLAH'ımmm bronz ten pedikurlu ayaklar oncecikler kollar falann ouyyyy bugunku motivasyonum bu

Oooo süper bi kombin super bi motivasyon bende mi.böyle biseu düşünsem acaba

Almazsin eger eger ertesi gun korursan..
pffffffffff
boyle tam beymen club yada yargici styleeeeeeeee
efkarliyimm bugun
Ay

Ayyyy kendime uyguh baska bi mesaj arasam bulamazdimm aynenn bende o moddayimmm ofuna offf yaani:)))
Dahadaaa vermekkk dahadaaaa
2 kilo daha veremde 60 olam bari simdide sorduklarnda 60ım diorummmm
Peeehhhhhhhhhhh iyi fikirmis bugun arkadsm sorcak utanc verici
Eskiden yedigin yemekler nasil yemeklerdi acaba mesela canin ne istiyor ekmeksiz yesen sıkıntı olur muu
Mesela pilaaaav istiyormm ,sadece sehriye etli guvec pilaviiii,manti,sarma,pizzaa, bana saydirma bence :'(

ayyy bu saydiklari i hic cnmm istemiooooooooo o ne oyle yeee sarma ye 4-5 tane yada 3-4 kasik pilav ye yenmick seyler degilki diyetide eziyt haline getirmemk lazm cnm benimmm sıkicı oluo sonra

@ParteMoralll dukan manti yapsana ben yapiodum cok lezzetli oluo ve kesio gercktn ince krep yap serit serit dogra ustune bil soganli maydonozlu harc yap dok ustunede sarmisakli yogurt ve pulbiber nana yada azck salca kavurrrr harikaaa yarin yapiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…