- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.201
Bende geçen arkadaşlar citoz almış yiceklerdi ayy ben eve gidiyoruuum yemek yapmam lazım dedim koşa koşa kalktımYarin arkadasa gidicem. Dedimki aman sakin olaaa tatli matli yapayim demehic bisey yapma yemem dedim tatli haricinde atistiririm artik giderken emrivaki yapmakta bize ozel
Evet yaz gelimce iştah azaliyi kaptanımAfiyet olsun kuzuşummm bugünkü menü az gibii ama çokdan iyidir
Çünkü sabah çook erken kalktım midem de kötüydü medenseAaaaaakeyfaltu niden yoohhh amaann Allah imm
bende diorumda artik zayifladn bi iki ye falannn die zorluolar beniiiiiii
hahahahahaha ona alistim ben artk kardesim yermisin yiceeeenmi abla alllsanaaaBende geçen arkadaşlar citoz almış yiceklerdi ayy ben eve gidiyoruuum yemek yapmam lazım dedim koşa koşa kalktım
canim onceden bende oyleydim ne sofralara oturdumda kuru cayimi ictim orta sekerli kahveleri bile icmedim ama simdi saldm biraz galiba..yine dikkat edioyorum dengeliyorum ama eskisi gibi degilim 62i korusam mi bi muddet diye dusunuyorum alirim diye korkuyorummm
hahahahahaha ona alistim ben artk kardesim yermisin yiceeeenmi abla alllsanaaayemedm hic
evetttt kiz demezdin valla ilkkz duyuyorummmmCanm eskiden yedigim yemekleri cekiyooooooooo bugun niye boyle oldum regl yaklasio ondanmi acaba ben boyle seyler demezdim
Ayyyy kendime uyguh baska bi mesaj arasam bulamazdimm aynenn bende o moddayimmm ofuna offf yaani:)))Ne zamaaaaaaan zayiflicaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Eskiden yedigin yemekler nasil yemeklerdi acaba mesela canin ne istiyor ekmeksiz yesen sıkıntı olur muuCanm eskiden yedigim yemekleri cekiyooooooooo bugun niye boyle oldum regl yaklasio ondanmi acaba ben boyle seyler demezdim
Oooo süper bi kombin super bi motivasyon bende mi.böyle biseu düşünsem acabaevetttt kiz demezdin valla ilkkz duyuyorummmmyeme canimmmm bende bu sabah ne hikmetse bi kombin geldi aklima yanip yanip tutustummmm bebe mavisi ipek incecik ip askili blood bi bluz beyaz havuc pantolon altina gümüş bi sandalet aman ALLAH'ımmm bronz ten pedikurlu ayaklar oncecikler kollar falann ouyyyy bugunku motivasyonum bu
Ahahahaha 60 diyorsan 60 olmak zorundasinn2 kilo daha veremde 60 olam bari simdide sorduklarnda 60ım diorummmm
Almazsin eger eger ertesi gun korursan..canim onceden bende oyleydim ne sofralara oturdumda kuru cayimi ictim orta sekerli kahveleri bile icmedim ama simdi saldm biraz galiba..yine dikkat edioyorum dengeliyorum ama eskisi gibi degilim 62i korusam mi bi muddet diye dusunuyorum alirim diye korkuyorummm
pffffffffffevetttt kiz demezdin valla ilkkz duyuyorummmmyeme canimmmm bende bu sabah ne hikmetse bi kombin geldi aklima yanip yanip tutustummmm bebe mavisi ipek incecik ip askili blood bi bluz beyaz havuc pantolon altina gümüş bi sandalet aman ALLAH'ımmm bronz ten pedikurlu ayaklar oncecikler kollar falann ouyyyy bugunku motivasyonum bu
boyle tam beymen club yada yargici styleeeeeeeee
Dahadaaa vermekkk dahadaaaaAy
Ayyyy kendime uyguh baska bi mesaj arasam bulamazdimm aynenn bende o moddayimmm ofuna offf yaani:)))
Peeehhhhhhhhhhh iyi fikirmis2 kilo daha veremde 60 olam bari simdide sorduklarnda 60ım diorummmm
Mesela pilaaaav istiyormm ,sadece sehriye etli guvec pilaviiii,manti,sarma,pizzaa, bana saydirma bence :'(Eskiden yedigin yemekler nasil yemeklerdi acaba mesela canin ne istiyor ekmeksiz yesen sıkıntı olur muu
neden canm acaba yediin biseymi dokundu yoksa yimediklerinin eksikligimiiiiÇünkü sabah çook erken kalktım midem de kötüydü medense
ayyy bu saydiklari i hic cnmm istemiooooooooo o ne oyle yeee sarma ye 4-5 tane yada 3-4 kasik pilav ye yenmick seyler degilki diyetide eziyt haline getirmemk lazm cnm benimmm sıkicı oluo sonraAlmazsin eger eger ertesi gun korursan..
pffffffffff
efkarliyimm bugun
Dahadaaa vermekkk dahadaaaa
Peeehhhhhhhhhhh iyi fikirmisbugun arkadsm sorcak utanc verici
Mesela pilaaaav istiyormm ,sadece sehriye etli guvec pilaviiii,manti,sarma,pizzaa, bana saydirma bence :'(
evet iste hwp oyle yaptim 65 ken 63 diodumAhahahaha 60 diyorsan 60 olmak zorundasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?