Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim t.buğday ekmek
Öglen izgara tavuk 3 kaşık makarna salata ve soda
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 kasik kabak yemeği ve yoğurt
Ara yarim elma 1 türk kahvesi
Su 2 litre spor 10 bin adim

Ciddimi kendimi öpmüsum ozamann

Afiyet olsun canım çok güzel

Ayy bende bayilirimmmm icine de sari leblebii sokuşturur yirim ben onuuuuuuen fazla iki tane tabi
Leblebiyi ilk defa duydum güzel mi oluyor?
Bugün çok çılgın temizlik yaptım spor niyetine kesmedi az evvel yürüyüşe çıktım ama geç olduğu için çok uzaklaşamadım 5000 adım işte yaklaşık 3,5 km yürümüşüm
süpersin
Kahvaltım
1 fincan kahve

Ögle yemeğim
Biraz sarma
1 kase ayran corbası

Akşam Yemeğim
Melemen
Kepek ekmeği
1 kase corba

3 saat yürüyüş
afiyet olsun Can'ım bu ara sarma yiyor herkes

Benden duymuş olma anasıgillerdeymiş (kulağa fısıldayan smiley neden yoookk) gezmiş yaniii belki çok da yemiştir orasi hiiiç belli olmaz meçhul yanii ben dedikoducu kuru sari teyze
Yarin arkadasa gidicem. Dedimki aman sakin olaaa tatli matli yapayim deme hic bisey yapma yemem dedim tatli haricinde atistiririm artik giderken emrivaki yapmakta bize ozel
ben de öyleyim gitmeden söylüyorum Sak'ın birşey yapmayın sadece meyve yerim diyorum.sonradan yok çok uğraştım yok senin için hazırladım yok arkandan ağlar yapmasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…