- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.181
Gunaydnn cnm
al bendende okadarrŕGünaydın kızlar ayy çok uykum vaaaaar
hmmm onlarida yidim cnm yalan yok ama oglen yedim sonra hicc bisey yemedimmmmmmm dengeledimmmKisirdan bisi olmaz da ben taliyla pizzayi gormemistim
Ciddimi kendimi öpmüsum ozamann
Afiyet olsun canım çok güzelKahvaltim; 1. 5 yumurta , peynir, 1 domates, 1 dilim ekmek, bir avuc badem findik
Ögle, 3 yaprak sarma bir kase yogurt , yarim dilim ekmek
Aksam, bir kase corba , yogurt , haslanmis brokoliyi
Spor , 1 bucuk saat yürüdüm. Bugün kizim uyumadi yolda huysuzluk etti.az yürüyebildim.aksam da jiilian yaparim insallah
Leblebiyi ilk defa duydum güzel mi oluyor?Ayy bende bayilirimmmm icine de sari leblebii sokuşturur yirim ben onuuuuuuen fazla iki tane tabi
süpersinBugün çok çılgın temizlik yaptım spor niyetine kesmedi az evvel yürüyüşe çıktım ama geç olduğu için çok uzaklaşamadım 5000 adım işte yaklaşık 3,5 km yürümüşüm
afiyet olsun Can'ım bu ara sarma yiyor herkesKahvaltım
1 fincan kahve
Ögle yemeğim
Biraz sarma
1 kase ayran corbası
Akşam Yemeğim
Melemen
Kepek ekmeği
1 kase corba
3 saat yürüyüş
Benden duymuş olma anasıgillerdeymiş(kulağa fısıldayan smiley neden yoookk ) gezmiş yaniii belki çok da yemiştir orasi hiiiç belli olmaz meçhul yanii ben dedikoducu kuru sari teyze
ben de öyleyim gitmeden söylüyorum Sak'ın birşey yapmayın sadece meyve yerim diyorum.sonradan yok çok uğraştım yok senin için hazırladım yok arkandan ağlar yapmasınlar diyeYarin arkadasa gidicem. Dedimki aman sakin olaaa tatli matli yapayim demehic bisey yapma yemem dedim tatli haricinde atistiririm artik giderken emrivaki yapmakta bize ozel
Naaaaaaaayirrrrrrrrr nolaaaamaaaaaaazben de öyleyim gitmeden söylüyorum Sak'ın birşey yapmayın sadece meyve yerim diyorum.sonradan yok çok uğraştım yok senin için hazırladım yok arkandan ağlar yapmasınlar diye
bende diorumda artik zayifladn bi iki ye falannn die zorluolar beniiiiiiiNaaaaaaaayirrrrrrrrr nolaaaamaaaaaaaz
gunaydinnn canimmHepinize günaydın kızlar, neşeniz bol olsun
Sarma sezonu açıldıLeblebiyi ilk defa duydum güzel mi oluyor?
süpersin
afiyet olsun Can'ım bu ara sarma yiyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?