- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.361
Yok kizzz cam sildim perdeleri yıkadım ütüledim. Çamaşır yıka ser derken gün bitti.işimi bitirince yazarım .menümü artıkKizlar esim gecikicek kizim bana kaldi o yuzdn aksam gec dinebilirim mirakkk etmiinnn beni dedim bu arada bu @ParteMoralllmarlin18 nerede kesin gezmelerdedir bunlarrrr
Sagol kaptanimmm cok tesekkur ederim elimden geldigince takima layik olmaya çalışıyorumAyyy süper gidiyosun periiimmm masallah
bende cok heycanliyim canim listede olucagin icin cok iyisin sende bizim kizlarin hepsi oyle zatiiiiiiiiiSagol kaptanimmm cok tesekkur ederim elimden geldigince takima layik olmaya çalışıyorum
Denerim sağol. Şimdilik pirincin yerine bulgur koyuyorum herşeyeafieyt olsun canimmm bak ne dicimmmm ben dolma biberi karabigfay ve kiymayla yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde saglikli esimde sevdi yani ailecek yenebilir
Teşekkürler :)Afiyet olsun canim
ahahhh valla bende oyle anladimmmm hukuka saygim sonsuz adaletin onunde boynumuz kildan ince@Apriori123
:) evet zor ama iyi ki yaptım iki yılım birlikte geçti bebeğimle. 2 ay sonra 2 yaşına girecek ve kreşe verip tekrar çalışcam. İş hayatı kaçmıyor ama ben bu zamanları bi daha bulamam :)bende hamile kalmak isteyince isimi biraktim simdide kendim buyutmek istedigim icin calismiyorum ama bazn cok icpeniorum arkadaslarimi seyehatlerde gorunce calişsaydkm bende simdi bilmem nerde olurdummm pof pof diorum sonra yabruma sariliorum ve iyki butun zamanimi onunla geciriorum diorum cok sukurrr
Tesekkur ederim balımmmm hep beraber zayiflicaz INŞALLAH sonrada basari öykümüzü yazıcazbende cok heycanliyim canim listede olucagin icin cok iyisin sende bizim kizlarin hepsi oyle zatiiiiiiiii
Kizlarrrr yarin persembeeeeeeeeeeeeeeebugunu ve yarini hafif gecirenler mükafatini Cuma alirlarrrr
Cok guzel kaptanimmKizlar menumu soylimmm
Sabah 2 yumurtali kepekli omlet 2 carliston ve 1 kirmizi biber 5 zeytin sekersiz cay
az sonrada haslanmis tavuk ve yogurt yicimmmmmm
Menun cok guzel tatlim biber dolmasini bulgurla yapman saglikli olmusMenümü yazıp bi saat sonra dükkanı kapatıcam akşam yemeğimle
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 havuç 1 dilim kaşar 1 tb ekmeği 1 bardak 5i1 arada çay
Öğle : 2 porsiyon çilek (abarttım ama ben normalde meyve hiç yemem, bugün semt pazarımız vardı, geçen haftadan kalan çilekleri yazık olmasın diye yedim)
Akşam : iki tane biber dolması (pirinç değil az bulgur ve bol kıyma işe yapıyorum) ve bi kase yoğurt (zencefil zerdeçal tarçın karışımlı) bi dilim de tb ekmeği
Oruçlu olmana ragmen super saglikli bi iftar ve sahur yapmissinSelam kızlar bugün pek gelemdm buraya biraz temizliğe daldım neyse bugün orucluyum ben o yüzden yazicak menüm yok sahurda bi tane yumurtadan omlet bi tane domates bi dilim ekmek yedim akşam ise taze fasulye yoğurtlu makarna ben yemem onu eşime yapıyorm istediği için tarhana çorbası ve boool booool şusporum yok bugün malesef kalori hesaplamaya devam ise yricak hissediyorum
Bugun zor bi gundu kuzum senin icin yinede cok guzel afiyet olsun canimmBen de bildireyim menümü
Sabah: 1 yumurtadan menemen,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmeği,1 tatlı kaşığı kb pekmezi tahin
Ara:az sütlü nescafe
Öğle:fırın karnıyarık, yoğurt
Ara:erik,çilek,1 hurma,badem
Akşam:mercimekli köfte,marul
Ara:70 kalorilik buzzy dondurma
1 saat aerobik.akşam komşum mercimek köftesi yapıp getirmişti onu yedim hastane yemeği yerine.dondurmayı da oğluma alırken kantinden Can'ım çekti bari en az kalorili olandan alayım dedim.bugünlük böyle oldu artık.
Canm cok gecmis olsun Allah sifa versin esineEvet ardından gerçek anjio yaptılar.3 damarında %50 tıkanıklık varmış.stent takmaya gerek görmediler ilaç tedavisi verdiler.şuan hastanedeyiz akşam 10 gibi taburcu olacağız.artık sağlıklı yaşama o da adım atacak, sigara bırakılacak, sağlıksız beslenme bırakılacak onu konuştum eşimle.çok üzgün
Sorma bendeTatli krizimden şimdi çatlayıp ölebilirim
Gayet güzel ve saglıklıBugünkü menüm sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 3 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8 çilek 1 cay bardagi süt
Aksam 1.5 haşlanmış yumurta bol salata 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8-10 çilek 1 bardak süt
Teşekkür ederim canım.aynen ben de öyle söyledim.bu Allahtan sana bir uyarı, bundan sonra daha dikkat etmelisin dedimcanimmmm cok gecmis olsunn herseyde vardr bi hayr belki bu olumszluk esinin kendine daha cok dikkat etmesine sebep olucak..cok cok gecmis olsun canim biran once toparlanir esin merak etme bol moral bol destek..
teşekkür ederimCok guzel kaptanimm
Menun cok guzel tatlim biber dolmasini bulgurla yapman saglikli olmus
Oruçlu olmana ragmen super saglikli bi iftar ve sahur yapmissinALLAH kabul etsin canimmm
Bugun zor bi gundu kuzum senin icin yinede cok guzel afiyet olsun canimm
sağol esmercimCanm cok gecmis olsun Allah sifa versin esine
Nasıl canjm çekti sabah olsun da kahvaltıda menemen yapayımMelemenci bacı geldi
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
Yarım bardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı
Öğle Yemeğim
Melemeeen tabikide
Ekmek
Akşam yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
Salata,1-2 kaşık yoğurt
Melemen yan etki yaptı galibaburnuma sosis kokusu geliyor en son 8-9 yaslarında yemoştim iğrenç gelir hep ama burnumda hep kokusumidem alt üst
Yap yap melemen candırNasıl canjm çekti sabah olsun da kahvaltıda menemen yapayım
Afiyet olsun rakibemm :)) menun cok güzel kiz biz ne.zaman bu hatunlar gibi 60 70 kilo olacazz
Oluruz kanka raat ol sen o is bendeAfiyet olsun rakibemm :)) menun cok güzel kiz biz ne.zaman bu hatunlar gibi 60 70 kilo olacazz
Ya offf ya yemeyince de kilo veremiyoz yiyincede veremiyoz bu nedir yaaaaSorma bendebabamın dükkanı var abur cubur en vay çeşit en son ne zaman oturup yedim bilmiyorum o kadar olduki ama hala kilo veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?