Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar esim gecikicek kizim bana kaldi o yuzdn aksam gec dinebilirim mirakkk etmiinnn beni dedim bu arada bu @ParteMoralll marlin18 nerede kesin gezmelerdedir bunlarrrr
Yok kizzz cam sildim perdeleri yıkadım ütüledim. Çamaşır yıka ser derken gün bitti.işimi bitirince yazarım .menümü artık

afieyt olsun canimmm bak ne dicimmmm ben dolma biberi karabigfay ve kiymayla yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde saglikli esimde sevdi yani ailecek yenebilir
Denerim sağol. Şimdilik pirincin yerine bulgur koyuyorum herşeye

Afiyet olsun canim
Teşekkürler :)

ahahhh valla bende oyle anladimmmm hukuka saygim sonsuz adaletin onunde boynumuz kildan ince @Apriori123

:) evet zor ama iyi ki yaptım iki yılım birlikte geçti bebeğimle. 2 ay sonra 2 yaşına girecek ve kreşe verip tekrar çalışcam. İş hayatı kaçmıyor ama ben bu zamanları bi daha bulamam :)

Kizlar menumu soylimmm
Sabah 2 yumurtali kepekli omlet 2 carliston ve 1 kirmizi biber 5 zeytin sekersiz cay
az sonrada haslanmis tavuk ve yogurt yicimmmmmm
Cok guzel kaptanimm

Menun cok guzel tatlim biber dolmasini bulgurla yapman saglikli olmus

Oruçlu olmana ragmen super saglikli bi iftar ve sahur yapmissin ALLAH kabul etsin canimmm

Bugun zor bi gundu kuzum senin icin yinede cok guzel afiyet olsun canimm

Canm cok gecmis olsun Allah sifa versin esine

Bugünkü menüm sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 3 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8 çilek 1 cay bardagi süt
Aksam 1.5 haşlanmış yumurta bol salata 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8-10 çilek 1 bardak süt

Melemenci bacı geldi
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
Yarım bardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı

Öğle Yemeğim
Melemeeen tabikide
Ekmek

Akşam yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
Salata,1-2 kaşık yoğurt

Melemen yan etki yaptı galibaburnuma sosis kokusu geliyor en son 8-9 yaslarında yemoştim iğrenç gelir hep ama burnumda hep kokusu midem alt üst

Gayet güzel ve saglıklı

canimmmm cok gecmis olsunn herseyde vardr bi hayr belki bu olumszluk esinin kendine daha cok dikkat etmesine sebep olucak..cok cok gecmis olsun canim biran once toparlanir esin merak etme bol moral bol destek..
Teşekkür ederim canım.aynen ben de öyle söyledim.bu Allahtan sana bir uyarı, bundan sonra daha dikkat etmelisin dedim
teşekkür ederim
Canm cok gecmis olsun Allah sifa versin esine
sağol esmercim

Nasıl canjm çekti sabah olsun da kahvaltıda menemen yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…