Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi[/QUOTE]
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm mi kardesinle guzl guzl vakit gecir bizide unutma firsat buldukca ugra

peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm mi kardesinle guzl guzl vakit gecir bizide unutma firsat buldukca ugra[/QUOTE]
Ca
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm mi kardesinle guzl guzl vakit gecir bizide unutma firsat buldukca ugra[/QUOTE]
Canım hiç unuturmuyum desteğinize herzaman ihtiyacım var öpüyorum hepinizi görüşmek üzere iyi geceler

Canim yarin Selinle konusmaliyiz karat defterinde boyle dio ama sen 17 subatta baslamişsin listeye 4 martta girmişsin yani henuz 2 ay olmamis hangisi baz aliniyor yada yapilabilck bisey varmi onu kinusmaliyiz..kurallar bile gitmwni istemioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…