- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.421
Canım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizicanim sanirim 1 hafta izne cikamiosun en az 2 hafta 3.hafta listeye donebiliyosun..ve 2 aydir listede olmus olman gerekiyor bir arsive bakayim @SekerPancari71 ede danisayim...ama neden boyle yaptin gayet iyi gidiodun bende senin gibiyim bi hafta iyi bi hafta sallaniyorum ama dikkat edioruz bizde insaniz..Izne ayrilmk istersen ayrilabilirsin elbette ama sana + olarak donmesin canim iyi duşün
Ayy öyle deme ağlarım şimdi
Iyi geceler canimkizlar heoinizi opuyorumm iyi gecelerrr
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm miCanım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm miCanım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi
oyle amaaaAyy öyle deme ağlarım şimdi
Aa gerçektenmii
evet canim en az 2 ay listede olmalisinAa gerçektenmii
Yaa bende üzüldüm varya ne kadar çok alışmışım size motivemde geldi
Ha şöyleeeeeeeeeTamam canım ayrılmıyorum boşluğa düşerim bide üstüne kilo alırım kurallarınızı yiyim sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?