Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah hepinize de canım ben kilo almaya çok elverişli biriyim ama yemicem kararlıyım
Yarın bildirim yapacak mıyım peki canım

canim 2 gun saf protein yapsan ödeme 1e 1 canimm yaaaa ben yakilinca oyle yapiorum hemn farkedio bugun oyle yaotm mesela yatinda oyle yapicam
Diyetisyende detoks yapalm dedi bakalm yarindan itibaren uyguluym dedm ama pazar günü gezmeye gidecegm icn en iyisi sen p.tesi basla dedi

M e g g benim diyetisyene dün asiri tatli krizim tuttugunu söyledim suya tarcin döküp icseydin hemen keserdi dedi aklinda bulunsun tatlm

Teşekkürler tatlım ekstra birşey yemem gerekmez hem o zaman
Ayyyyy yine cok heyvanlandim yaaaa M e g g soyle soyliiimm 42 bedenken simdi 36 bedenim nerdeyse 38ler bol gelio ama hala elim 36 almaya gitmio
Bence al bir tane 36 beden arada girmeye çalış canım

Yaptim bileneeohhh beeeee koyu saç ve kaşlarimla süperimmmmmmm
icine sindiyse nome problemaa canimmmm gule gule kullan bende kuafore ne zamn gitsm bilemedm diplerm cikti biraz pazar gunu esimn atkadaslariyla kahvaltiya gidicz yarinmi gitsem....carsamba kuzenimn kizlarinin doomgunusu var salımi gitsemmm taze taze fonlu falanda olur bilemiorummmm

Teşekkürler tatlım ekstra birşey yemem gerekmez hem o zaman

Bence al bir tane 36 beden arada girmeye çalış canım
aldimm kiz girebiliommmm zaten 38 almam artikk hedefin twist markasinin 36 bedenlerine sığışmadan cukk girebilmek 3-4 kilo sonra tammdr bu iş

Tüm gün dışardaydım bebeği uyutup oğlumun ödevini yaptırıp anca girebildim topiğe.hemen menümü yazayım
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,yeşillik
Ara:2 günkurusu,ceviz-fındık
Öğle:bezelye,1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,salata
Ara: portakal ,elma,leblebi
Akşam:fırında balık,salata,1 kuruincir
40 dk aerobik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…