- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.541
Yaptim bileneeyapmaa etmee beni dinlee bende aynisi i yaptim sonra haftalarca aksin die bekledimm etme eylemeeee
canimmm bize bak iste veriliyor yeterki iste..9 kilo cok degil canim once 60ı hedefle sonra gelsin 57 ohhh oh..ben once 75 sonra 70 sonra 65 simdide 60ı hedefliyorum canimmm kirilma noktalari var vücudun direnc gosterdigii...hem sen bekarsin hnz dogum yok 57 olsan bendn cok daha fit gorunursun canimmm
Diyetisyende detoks yapalm dedi bakalm yarindan itibaren uyguluym dedm ama pazar günü gezmeye gidecegm icn en iyisi sen p.tesi basla dedicanim 2 gun saf protein yapsan ödeme 1e 1 canimm yaaaa ben yakilinca oyle yapiorum hemn farkedio bugun oyle yaotm mesela yatinda oyle yapicam
bizzzzz hicc elverisli degiliizzzzzzz canim yiyoz yiyoz almiozzzMaşallah hepinize de canım ben kilo almaya çok elverişli biriyim ama yemicem kararlıyım
Yarın bildirim yapacak mıyım peki canım
Nasıl yokesmerm91 maşALLAH cicimmmmmm maşALLAH ama seninde cok kilon yokkiii
M e g g benim diyetisyene dün asiri tatli krizim tuttugunu söyledim suya tarcin döküp icseydin hemen keserdi dedi aklinda bulunsun tatlm
Bence al bir tane 36 beden arada girmeye çalış canımAyyyyy yine cok heyvanlandim yaaaaM e g g soyle soyliiimm 42 bedenken simdi 36 bedenim nerdeyse 38ler bol gelio ama hala elim 36 almaya gitmio
icine sindiyse nome problemaa canimmmm gule gule kullan bende kuafore ne zamn gitsm bilemedm diplerm cikti biraz pazar gunu esimn atkadaslariyla kahvaltiya gidicz yarinmi gitsem....carsamba kuzenimn kizlarinin doomgunusu var salımi gitsemmm taze taze fonlu falanda olur bilemiorummmmYaptim bileneeohhh beeeee koyu saç ve kaşlarimla süperimmmmmmm
aldimm kiz girebiliommmmTeşekkürler tatlım ekstra birşey yemem gerekmez hem o zaman
Bence al bir tane 36 beden arada girmeye çalış canım
Hosgeldin canimmm
Bu chia tohumu ne ise yarıyorcanım ne zamandır sorim diyorum firsat olmuyor
afiyet olsun canimm yine guzelll yine çiçekkkkkkk
Allah ALLAH daha neler öğreneceğizz marketlerde görüyorum ama hic ilgimi cekmemisti bide keten tohumu var onu denedin mi ise yarar mi kiCanim bi cok vitanimi iceriyor ve xhai tohumu yedikten sonra vucutta sisiyomus ve tok tutuyomus aciktirmiyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?