- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.581
Pirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyommBen diyete regl iken başlamıştım, yaptığım onca spora rağmen veremedim.tartıda değişiklik bi hafta sonrasında olmaya başlamıştı ama bunyeden de fark eder malum.
dün pirinç lapası detoksunun tam da böyle günler için iyi olacağını okudum.bu ay yapmayı dusunuyorum sen de bi bak istersen canim
Canim sen grubun eski uyelerindenmisin yoksa yeni mi katiliyorsunnAma bu dönemde tatlıya dayanmak çok zor
Hosbuldummerhaba canim hosgeldinnn:))
Ic kuzummm afiyet olsunnn sifa olsunAaaminn insallaj canım evet 5 hurma ve kavunu saymazsak cis yemedimm simdi de vucudumun kaybettigi suyu vermeye çalışıyorum :))
Kuzum evet oyle duydumAaa bunu öğrendiğim iyi oldu yani regl im diye tatlıya yuklenmezsek ve dikkat edersek daha mi cok gidiyormus kilolarr
ohhhh bakik hatika canim afiyet olsunnn yarin sendende süprüzzz bekliommmmm partemmmmm
Koyu kahve saç boyası aldim
Ben de şaşırdım hanı pirinç olunca ama okuyunca ise yarayanları gordum.başka bi topikteydi.bulabilirsem atarim canımPirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm
Pirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm
Bilmiyomuydunuz kizlaral aklima gelmedi soylemek ben soylerdim sizee... Tarcin ve sutu..Ic kuzummm afiyet olsunnn sifa olsun
Kuzum evet oyle duydumtatlilari kenara birakip tarcinli süt elma yeriz atlatiriz krizi kuzum
Bilmiyomuydunuz kizlar bilsem ben soylerdim sizee... Tarcin ve sutu..
Benim tatli cekince tarcinli sutu aklima getiriiyorm tatlidands vazgeciyorm sorunnyok :)
Gruba bugün katildim canım daha önce 2014 eylül annelerindeydimCanim sen grubun eski uyelerindenmisin yoksa yeni mi katiliyorsunn
Ben icmedigim icin sizlere yazmak aklima gelmedi :) neyse artik herkes icsin madem :)krizlerdeCok faydasi var canim Iyiki tarcin var kuzummmm
Hosgeldin cnmGruba bugün katildim canım daha önce 2014 eylül annelerindeydim
Aynenn Teşekkürler kuzumBen icmedigim icin sizlere yazmak aklima gelmedi :) neyse artik herkes icsin madem :)krizlerde
Yarin listedemisin hadi bakalimmmmm gelsinler -ler babysiAynenn Teşekkürler kuzum
Listedeyimmm canimmYarin listedemisin hadi bakalimmmmm gelsinler -ler babysi
Insallah balim yaa hurma da cok işe yaradı iyiki aklima getirdinnIc kuzummm afiyet olsunnn sifa olsun
Kuzum evet oyle duydumtatlilari kenara birakip tarcinli süt elma yeriz atlatiriz krizi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?