Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm

Aaaminn insallaj canım evet 5 hurma ve kavunu saymazsak cis yemedimm simdi de vucudumun kaybettigi suyu vermeye çalışıyorum :))
Ic kuzummm afiyet olsunnn sifa olsun

Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu yani regl im diye tatlıya yuklenmezsek ve dikkat edersek daha mi cok gidiyormus kilolarr
Kuzum evet oyle duydum tatlilari kenara birakip tarcinli süt elma yeriz atlatiriz krizi kuzum

Pirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm
Ben de şaşırdım hanı pirinç olunca ama okuyunca ise yarayanları gordum.başka bi topikteydi.bulabilirsem atarim canım

Ic kuzummm afiyet olsunnn sifa olsun

Kuzum evet oyle duydum tatlilari kenara birakip tarcinli süt elma yeriz atlatiriz krizi kuzum
Bilmiyomuydunuz kizlaral aklima gelmedi soylemek ben soylerdim sizee... Tarcin ve sutu..
Benim tatli cekince tarcinli sutu aklima getiriiyorm tatlidands vazgeciyorm sorunnyok :)

Selamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…