Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok guzelllllll rakibemmm

Kızlar benim regl olmama 1 gün var takvimime göre inşallah yarin tartiya yansimaz sizlerde de regl öncesi yada regl dönemi tartida oynama oluyor mu

Bugun oruçluydum sahurda hic biseu yemedim çünkü alarma uyanamadim gece niyetlenp yatmıştm o yüzden sadece akşam yemegimi paylaşayim 2 bardak su ve 5 tane hurma ile orucumu açtm 4 kaşik zeytinyagli taze fasulye yedim 1 dilim ekmekle.1 bardak süt içtim 1 dilim kavun yedim biraz önce de türk kahvemi içtim sahur yapmadam tuttuğum için cok bitkin düştüm kizlar anca gözüm açıldı

Kızlar benim regl olmama 1 gün var takvimime göre inşallah yarin tartiya yansimaz sizlerde de regl öncesi yada regl dönemi tartida oynama oluyor mu

Kuzum benim.1 2 kilo.oynuyor neyazikki cok siskinlik oluyor benimde 3 4 gune olucam.agrim basladi simdiden

Sahursuz cok zorlanmissindir kuzum sahur yapamamana ragmen hic ciss yenmemis super

ALLAH kabul etsin kuzummm

Kuzum benim.1 2 kilo.oynuyor neyazikki cok siskinlik oluyor benimde 3 4 gune olucam.agrim basladi simdiden
Bencede oynuyor çünkü regl kanamasi önce rahim duvarında birikirmis öyle okumustum e haliyle bi fazlalik olmus oluyor çünkü ben bi kac gündür yememe cok dikkat etsemde sabah eksi goremiyorudm karnim şişti demekki o yüzden

Tabi balim heryerimiz sisiyor hemde rengiyliyken dikat edince cok daha _ye dusebiliomussun bunu değerlendirelimmm bende haftaya tarti sanrm regli.olcam

Ben diyete regl iken başlamıştım, yaptığım onca spora rağmen veremedim.tartıda değişiklik bi hafta sonrasında olmaya başlamıştı ama bunyeden de fark eder malum.
dün pirinç lapası detoksunun tam da böyle günler için iyi olacağını okudum.bu ay yapmayı dusunuyorum sen de bi bak istersen canim

Kizlarrr ben geldim ;-) önce bi yazılanları okuyayim didim ammaa oku oku bitmiyor masallah:-D yaş 29, boy155 kilo 65. Doğum kilolarim diyeceğim ama dogurali baya oldu 20. Aylik oğlum ve artık
merhaba canim hosgeldinnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…