- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.821
Benim midem çok hasass ya bıktım zati ondan sağol canım vallaha oda olabilir bi çözemedim 2 lahmacun bütün gün mahvetti beni bir daha ömrümde yememAy
Ahh canim yaa cok.gecmis olsun üsüttüun mu acaba sürekli hareketlisin acaba terinle kaldinda üsüttunmu yediklerindede bisey yok yAni oyle mide bulandiracak
Ben de dışardan yemek yiyemiyorum ya mahvediyor beniBenim midem çok hasass ya bıktım zati ondan sağol canım vallaha oda olabilir bi çözemedim 2 lahmacun bütün gün mahvetti beni bir daha ömrümde yemem
Çok hasas en ufak birşeyden huy kapıyor kışın fıstık ezmesi yapmıştım evde o beni öyle kötü yaptiki az daha gidiyordumBen de dışardan yemek yiyemiyorum ya mahvediyor beni
canm ben yaptim bunu kis cayi gibi hemde metabolizma hizlandiricidr afiyet olsunKızlar ben iki gündür bi çay yapıyorum bagirsaklara cok iyi geldi simdide ictm ve yaticam tarifini vereyim.yapmak iateyene ama mutlaka deneyin cok lezzetli 2 elma dograyin tencereye 1 limon ama hic biyerini ayirmayin öylece dograyin bi tutam tane karabiber 1 tutam karanfil 2 kabuk tarcin 2 litre su elmalar yumusayana kadar kaynatin 2 gün yetiyor aç tok nasil isterseniz için üşenmeyin mutlaka deneyin
Çok hasas en ufak birşeyden huy kapıyor kışın fıstık ezmesi yapmıştım evde o beni öyle kötü yaptiki az daha gidiyordum
Haftanin En iyi Menusu Oylama
@masalperisi_
@ParteMoralll
esmerm91
marlin18
Moonlii
Feraceli
S seydarella
K kova01
A Ayferelif
kizlar herkes alintilayip menusunu begendigi kisinin adinin karşisinayapsin0 son olarak kim daha cok begeni aldiysa onu secerek menusunu inceler ornek aliriz...
YouTube a zumba yaz 50 dk lık tek video var bir erkek yaptırıyor.diğer videolar daha kısa.Kuzum kuzenim var zumbaya gidiyo ayda 7 kilo verdi hemde agir diyet yapmadan kuzu ne yazdinda cikti hangi video kuzum
Marliiinnncim 57 yi gördünHerkese günaydın kızlar
@masalperisi_ canım tebrikler
Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta sonu dilerim kizlar
14.Takim 462. Etap Takim İçi Dereceler
1. @masalperisi_ %2.62 ile
2. @ParteMoralll %2.07 ile
3.esmerm91 %1.65 ile
4.marlin18 %0.86 ile
5.Moonlii %0.80 ile
6.Feraceli %0.59 ile
7. S seydarella %054 ile
8. K kova01 %0.45 ile
9. A Ayferelif kilosu sabit
Haftanin En iyi Menusu Oylama
@masalperisi_
@ParteMoralll
esmerm91
marlin18
Moonlii
Feraceli
S seydarella
K kova01
A Ayferelif
kizlar herkes alintilayip menusunu begendigi kisinin adinin karşisinayapsin0 son olarak kim daha cok begeni aldiysa onu secerek menusunu inceler ornek aliriz...
canim sen adaysin ya henuz ana listede degilsin kiyamam yoksa atlarmiyum seni ve
canim bn senle masalperisi arasinda kaldm ama K kova01 inde menulerini begeniorum..boyle kafamdaki ilk 3 masalperisi sen ve kova01 idiHaftanin En iyi Menusu Oylama
@masalperisi_
@ParteMoralll
esmerm91
marlin18
Moonlii
Feraceli
S seydarella
K kova01
A Ayferelif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?