- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.801
Ahhh ahhh o beyin yok mu o beyinnn yaa bugün çarşıya gittim kiyafetleri denedimm kendimi hic mutlu hissetmedimm o anki kararlilikta kalsam ne süper olurdu ama karnim acikinca hepsini unuttummmEki Görüntüle 1818941Moonlii @marlin18 @ParteMoralll Feraceli @masalperisi_ @Ayferelif @kova01 tubi_klc ve diger kizlar bizi bizden baska durdura bilecek kimse yok o yüzden durmak yok yola tam gaz devam
Doğru söze ne denir haklısın kuzumEki Görüntüle 1818941Moonlii @marlin18 @ParteMoralll Feraceli @masalperisi_ @Ayferelif @kova01 tubi_klc ve diger kizlar bizi bizden baska durdura bilecek kimse yok o yüzden durmak yok yola tam gaz devam
Iste unutmamak lazım tatlm nefsimizi terbiye etmeliyiz ha bende ara ara kaciriyorm ama bi sürekliligi tutturmak lazm kaçamak yapmak yok bize taa ki istedigimz kiloya ulasana dek..Ahhh ahhh o beyin yok mu o beyinnn yaa bugün çarşıya gittim kiyafetleri denedimm kendimi hic mutlu hissetmedimm o anki kararlilikta kalsam ne süper olurdu ama karnim acikinca hepsini unuttummm
Ya benim bu konuda aslında cok yardıma ihtiyacim var ne bileyim bu kararlilik işi pratikte beni yari yolda bırakıyor kilo almasamda veremiyorum motivem düşüyor mesela artk 8 li rakamlardan midem bulandi kurtulamadim bir türlü yani nasildesem.nasil bi ruh haline girmeliuim ne dusunmeliyim bu düşünceler sadece havada kalmamali amauygularken de ayni kararlilik lazimm 3 tane küçük cocugum var ister istemz bir sürü abur cubur aliniyor oofff dertlndim yineIste unutmamak lazım tatlm nefsimizi terbiye etmeliyiz ha bende ara ara kaciriyorm ama bi sürekliligi tutturmak lazm kaçamak yapmak yok bize taa ki istedigimz kiloya ulasana dek..
Ha arada ödül olarak sevdigimiz bir seyi yemek olabilir ama yemegi cok kacirmak suan bize göre değil
uzmanlik alanimdasin cnm seninle ilgilenicemmmmYa benim bu konuda aslında cok yardıma ihtiyacim var ne bileyim bu kararlilik işi pratikte beni yari yolda bırakıyor kilo almasamda veremiyorum motivem düşüyor mesela artk 8 li rakamlardan midem bulandi kurtulamadim bir türlü yani nasildesem.nasil bi ruh haline girmeliuim ne dusunmeliyim bu düşünceler sadece havada kalmamali amauygularken de ayni kararlilik lazimm 3 tane küçük cocugum var ister istemz bir sürü abur cubur aliniyor oofff dertlndim yine
Ayyy nolur yap bunu bana yalvariyorummm 10 kilo verms olsamda bugun çarşıda hic bi kiyafet uatumde güzel durmadı cok canim sıkıldıuzmanlik alanimdasin cnm seninle ilgilenicemmmm
[/QUOTE]@masalperisi_ bireysel derecelerde 2.oldun tatlimmm
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 462. ETAP SONUC LİSTELERİ
15_22 Nisan 2016
TAKIM DERECELERİ
1. Takım .................. 1.400%
10. Takım ................. %1,322
3. Takım .................... 1,214%
BİREYSEL DERECELER
9.TAKIMDAN===== narcicegi-21 %3,90
14.takımdan ========== Masalperisi %2,62
2. takımdan ----------------- rukgus %2,61
[/QUOTE]@masalperisi_ bireysel derecelerde 2.oldun tatlimmm
15_22 Nisan 2016
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
ayyy bu cok dogru ya bende aynen boyle olduuuuu hersey 8 hafta sonra oldu
Kizlar 5.olduk bu hafta ama bireyselde @masalperisi_ 2.oldu Canim cok tebrik ediyorummmm seni ve bu basarinin devamini diliyorum tatlimmm dikkatinin mükafatini aldinnn
Kuzummmmm yaaa cok mutlu oldummmm bin şükür guzel sözlerin icin cok tesekkur ederim canim kaptanim sizin desteginizle basardim cok sagolun iyiki bu takima gelmisim cok sevindim@masalperisi_ bireysel derecelerde 2.oldun tatlimmm
15_22 Nisan 2016
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Çok teşekkür ederim tubisimmm
Ahh canim yaa cok.gecmis olsun üsüttüun mu acaba sürekli hareketlisin acaba terinle kaldinda üsüttunmu yediklerindede bisey yok yAni oyle mide bulandiracakFelaket bi baş ağrısı,Mütiş bi yorgunluk,berbat bi mide bulantısı yarın bütün gün yatıcam
Kahvaltım
3 kaşık pismiş yulaf
Yarım vardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı
Öğle Yemeğim
2 tane lahmacun(ismini bile yazarken modem kalkiyi)
Ara Öğün
1 yeşil elma
Kızlar ben iki gündür bi çay yapıyorum bagirsaklara cok iyi geldi simdide ictm ve yaticam tarifini vereyim.yapmak iateyene ama mutlaka deneyin cok lezzetli 2 elma dograyin tencereye 1 limon ama hic biyerini ayirmayin öylece dograyin bi tutam tane karabiber 1 tutam karanfil 2 kabuk tarcin 2 litre su elmalar yumusayana kadar kaynatin 2 gün yetiyor aç tok nasil isterseniz için üşenmeyin mutlaka deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?