- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.941
Canım senin kız erken yatıyor o yüzden böyle daha iyi bizimki 11 de kalkıyorAynen canim benimm kizz 7 de kalkiyo heeppbi kahve iş görüyor en azindan gözüm açık kalabiliryor
Hadi insallah canmSlm kızlar nasılsınız 2 gündür çok pis diyetteyim hiç cıss yok bu hafta şeytanın bacagını kırıcam inş
Kuzum demekki kalbimiz birmis sende bebek icin kilo veriyosun balimmmm bende ayni dusuncelerdeyim kuzum iyi fikir bende diyestiyene gidiyim ozaman en sagliklisi hamileyken kuzum o dengeli beslenmemize yardimci olur buarada burdanda birbirmizee yardim edelim kuzumm destek olup kilo almadan bebegimize kavusalimTatlm yaaaa ayni ben gibisin yemin ederim bende ayni sen gibi yaa simdi bu kadar ugrasiyorum ama yarin birgün hamile kalirsam ya yeniden 20 kilo felan alirsam diyorum o zaman naparm diyip duruyorm.
Ama ben hamile kalirsam da yine diyetisyene gtmeyi düşünüyorum onlar kisiye göre degismekle beraber en fazla 10 kilo alacak sekilde düzenliyorlar herseyi.
Ee dogumlada baya bi atarsam kiloyu heralde sonrasinda pek bsy kalmaz diye düşünüyorum..yinede bilemiyorum ya insallah hamile kaliriz da cok kilo da almadan yavrularimiza kavusuruz.bazen öyle cok düşünüyorum ki ya cok kilo alirsam diye sonra da amaaan ben zaten evlat sahibi olmak icin zayifliyorum o kadar seyin kahrini bosa mi cekiyorum alirsam da yine veririm yeterki Rabbm benide bi evlat sahibi yapsin diyorm
Süper olmuş menü afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 1 yumurta yeşillik domates salatalık 5 zeytin 1 üçgen peynir light 1 dil tam tahıllı ekmek
Ara yarım muz yeşil çay
Öğlen brokolili az kepekli makarna ve tavuktan oluşan salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim 1 su bar ayran
Ara 1 prebiyotik yoğurt 2 ceviz
Akşam 4 yağsız tavuk köfte mevsim salata
Bu kadar...
böyle devam edersen eminim bol eksi görürsün bu haftaBugünkü menüm
Sabah 1 yumurtalı omlet 1 tatlı kaş zeytinyağlı 1 dilim ekmek tahıllı 5 tuzsuz zeytin yeşillik çay
Ara yarım muz
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt chialı mevsim salata
Ara 1 çay bar sarı leblebi 2 ceviz
Akşamda 4 tavuk köfte yağsız 1 su bar ayran mevsim salata
Rezene çayı bugünlük bu kadar artık cıs yok kardeşim burda akşam gitemeyebilirim erken yazdım o yüzden hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
İnş canım hep birlikte inşSüper olmuş menü afiyet olsun
böyle devam edersen eminim bol eksi görürsün bu hafta
Afiyet olsun canımBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:kuruincir arası ceviz, cafe latte
Ara:çilek
İkindi:yoğurtlu brokoli,fırında ton balığı köftesi
Ara: kurukayısı, portakal
Afiyet olsun canımSabah iki haşlanmış yumurta üç dilim füme et bir dilim kaşar
Öğlen bi küçük ton balığı
Akşam bi saat sonra yiycem düdüklüde yağsız buharda tavuk
ALLAHIM bagislasin kuzucuklarini canimmmHayir tabikidr her sekildr kilo alinmazz brn ilk kizimda o kadar bilincsizdimki 15 20 kilo aldim 2.kizim çok ustu üste geldi o kadar bunalimdaydim ki doğru düzgün yemiyordum koca hamilelik boyunca 7 kilo aldim kızım 4 kilo doğdu :) 3. Kizimda gayet dengeli ve bilinçli beslendim 4. Ve 5.aydaki istah krizlerini atlatirsan gerisi gelir zaten ilk aylarda aş donemi ben baya kilo verdim sonrasinda ilk hamilr kaldigim kilo 82 idi 87 ile dogim yaptim ben senin dedigun seyi hamileyken beceriyorim ama sonrasında alıyorum emzirirken cevre baskisi yemezsen sütün olmaz olaylari ama Allah izin verirde zayiflayip 4. Yü dogurursam tamamen her dönemde bilincli geçirecem ekmek ağzıma koymuycm
Kuzum hiç korkma hamilelikde de gayet sağlıklı bir diyet uygulayabilirsin hatta doktoruna da danişirsin yoga pilates yürüyüş bunlari da yaparsin az kilo ile sağlıcakla geçirirsin hamileliği Allah nasip ederse canim şimdiden sikma caniniAllah im hayirli evlat nasip etsin bitanem
Çok iyi Can'ım afiyet olsunSabah iki haşlanmış yumurta üç dilim füme et bir dilim kaşar
Öğlen bi küçük ton balığı
Akşam bi saat sonra yiycem düdüklüde yağsız buharda tavuk
teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSabah
Lor peynirli maydonozlu omlet
Çeri domates (3 tane)
Salatalik (1 tane)
1 yeşil çay
Öglen
Yumurtalı ıspanak( 3 yemek kaşığı)
2 adet çeri domates
1 bardak ayran
1 dilim tahil ekmek
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yesillik salatasi (yağsız)
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
1 avuç kuru üzüm
Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet
Su 3litre
Bizzzde tariff isteriizz o zamannnEşim az önce benden diyet kek istedi.instagramdan fit browni tarifi bulup yaptım, şeker yağ yok.kb pekmezi tam buğday unu %80 kakaolu bitter fındık var.çok güzel oldu.1 dlm yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?