Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta yeşillik domates salatalık 5 zeytin 1 üçgen peynir light 1 dil tam tahıllı ekmek
Ara yarım muz yeşil çay
Öğlen brokolili az kepekli makarna ve tavuktan oluşan salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim 1 su bar ayran
Ara 1 prebiyotik yoğurt 2 ceviz
Akşam 4 yağsız tavuk köfte mevsim salata
Bu kadar...

Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurtalı omlet 1 tatlı kaş zeytinyağlı 1 dilim ekmek tahıllı 5 tuzsuz zeytin yeşillik çay
Ara yarım muz
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt chialı mevsim salata
Ara 1 çay bar sarı leblebi 2 ceviz
Akşamda 4 tavuk köfte yağsız 1 su bar ayran mevsim salata
Rezene çayı bugünlük bu kadar artık cıs yok kardeşim burda akşam gitemeyebilirim erken yazdım o yüzden hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Kuzum demekki kalbimiz birmis sende bebek icin kilo veriyosun balimmmm bende ayni dusuncelerdeyim kuzum iyi fikir bende diyestiyene gidiyim ozaman en sagliklisi hamileyken kuzum o dengeli beslenmemize yardimci olur buarada burdanda birbirmizee yardim edelim kuzumm destek olup kilo almadan bebegimize kavusalim

Kuzum 10 kilo alirsak super 4 kilosu dogumda gider sadece 5 6 kilo kalir ozaman harika olur ya INŞALLAH kuzum

AMIN balim INŞALLAH bizimde yuvamizda cocuk nesesi olucak cıvıl civil hemde fitt anneler olucaz INŞALLAH

Ben sende bebek icin zayiflayacagini bilmiyordum kuzum beraberce zayflayalim sonra mujdeleri birbirmize verelimmmmmm

Süper olmuş menü afiyet olsun
böyle devam edersen eminim bol eksi görürsün bu hafta

Sabah iki yumuurtadan peynirli omlet domates, zeytin, salatalik, fume, cay..

Aksam antrkot izgara ,
biraz tavuk izggara bol salata,
yulaflarimmm ve ayran...

3lt suu...
Bir saat yuruyus..
300ip atladim..

ALLAHIM bagislasin kuzucuklarini canimmm aynen sagliklica bilinclice olalim ki 20 kilo almayalimmm kuzum diyetisyene gitmek ise yarayacak

AMINN bitanem cok sagol caniminici aynen kuzum hamileyim diye ne varsa yemicem saglikli beslencem hatta burdanda ayrilmicam kuzum menumu paylasirim sizi cok sevdim burdan kopmak istemiyorum ilgin icn cok tesekur ederim ALLAHIM bebek isteyen herkese nasip etsin sagliklca INŞALLAH kuzummm

Sabah
Lor peynirli maydonozlu omlet
Çeri domates (3 tane)
Salatalik (1 tane)
1 yeşil çay

Öglen
Yumurtalı ıspanak( 3 yemek kaşığı)
2 adet çeri domates
1 bardak ayran
1 dilim tahil ekmek

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yesillik salatasi (yağsız)

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
1 avuç kuru üzüm

Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet

Su 3litre

Afiyet olsun canım

Eşim az önce benden diyet kek istedi.instagramdan fit browni tarifi bulup yaptım, şeker yağ yok.kb pekmezi tam buğday unu %80 kakaolu bitter fındık var.çok güzel oldu.1 dlm yedim
Bizzzde tariff isteriizz o zamannn ellerine sağlık canim

Kızlar bugün regl lekelenmelerim başladı o yüzden vücudumda bana ait olmayan bi şişlik hissediyorum. Bu nedenle yarın ve bir hafta tartı kullanmayacağım ve dolayısıyla kg bildirimi yapanayacağım. Çünkü acayip moralim bozuluyor. Ama regl sonrası 5 ile başlayan rakamlarla karşınızda olacağım. Henüz aday üyeyim ama bunu yapabilir miyim SekerPancarii @masalperisi_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…