- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.081
Aç aç oturuyorum kuzuşummm senden naberNabersiniz kizlarerr
canm detoksmu buTüm menü
nie açsin canisiiii erknmi yedinAç aç oturuyorum kuzuşummm senden naber
Ayy gecmis olsunnn kuzummm((
Yok kiz 6 yedim hatta bisiler de yedim sonra ama reglden midir nedir bu aralar hep açimnie açsin canisiiii erknmi yedin
Yok kiz 6 yedim hatta bisiler de yedim sonra ama reglden midir nedir bu aralar hep açim
Sanirim cogumuz malum gundeyiz
Ayyy spora başlamam lazim çok ara verdim sporane yapsam kiii eglenci olsaa bileklerim hassas onlari incitmese kisa sürse hemen sonuç verse bilmem ki var mi boyle bisey
Zor donemler istah acısından
Afiyet olsun canımSabah
Kepekli peynirli tost
1 bardak ayran
2 adet salatalık
Öglen
Fırında cips patlican(yagsiz)
1 kase yoğurt
1 dilim tahil ekmek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ara öğün
1 tane yeşil elma
Spor
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
Su 2litre
teşekkür ederimhmmmm hatika menu canim afiyet olsunnnn
sağol canımAfiyet olsun canım senin menünde çok güzel
ZumbaaaaaAyyy spora başlamam lazim çok ara verdim sporane yapsam kiii eglenci olsaa bileklerim hassas onlari incitmese kisa sürse hemen sonuç verse bilmem ki var mi boyle bisey
Zumbayi bende cok yaptım o bahsettiginiz 50 dakikalik videoyu flash bellege indirdim televizyona takıp yaptım cok zevkli eglenceli ilk anlarda cok yilginlik geliyor ama yaptikca yapasin geliyor sonralari bana kisa bile.gelmeye başlamıştı vidyoyu başa sarıp 1 saate tamamliyordum bide ben bunu yaparken sauna esofman giyiyordum gerisini sen düşün :))))Zumbaaaaa
şalgam bnde cok severim okdr azmi kalorisi ya androidde cal.sayma programi inerirmisiniz banaM e g g ve SekerPancarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?