- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.061
Canim inan bu durumda napilir bilemiorum ama dr.un ne diosa onu yap ama iştahin psikolojik bnece canim nede guzl jilloan falan yapiodun aguz yaralari icinde karbonatla agzini valkalayabilirsin canim aft gibimi acaba:*Bendeeee eee eee. Sanki midem delindi yediklerim başka bir yere gidiyor
Kızlar yine regl oldum.daha 10 gün olmadı. Bende de bir iştah ,evde ne bulduysam yedim.tam kilo vermeye basliyom regl oluyom.verdiklerimi hoop geri aliyom ayy bıktım. Kullandığım doğum kontrol hapı ters etki yapıyor. 10 gün demeden regl oluyom.geçenlerde 1 buçuk ay olmadım. Doktorum Emzirdiğim için hapimi değiştirmiyor.ne yapcam şaşırdım. Kansızlık yapıyor artık halsiz kalıyorumarım. Ağzımın içinde yaralar doldu.ruh halimide etkiliyor. Ne yapsam bilemedim. kizlar fikri olan varmı .
afiyet olsun canim ne guzl bi menu boyleeeSlm kızlar diyete tam gaz devam
Sabah 2 light üçgen peynir 1 dilim ekmek 1 bardak light süt bol yeşillik
Ara 3 hurma yeşil çay
Öğlen 4 domates soslu köfte yağsız 1 kase cacık mevsim salata
Ara 1 prebiyotik yoğurt 2 diyet bisküvi
Akşam fırında kabak mücver çoban salata yarım kase yoğurt
Ara rezene çayı
Artık doyuyorum kızlar
hmmmm hatika menu canim afiyet olsunnnnSabah:muzlu çilekli chialı yulaf lapası
Ara:1 ceviz
Öğle:barbunya,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:erik,1 dlm fit browni
Akşam:ıspanak,yoğurt, tavuk köfte
70 dk aerobik
hmm ne degisik bi menu olmus boyle zararli bisey yok ama yemk yok icindee hayret biseySelam kizlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt 10 adet çilek 1 tatlı kaşığı keten tohumu 8 adet cig badem
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Öglen 1 yeşil elma 1 bardak süt 5 badem 1 t.kaşıgı keten tohumu
Aksam 1 kase yoğurt 1 cay kaşığı pul biber 1 avuc maydonoz yarim limon ve 1 yemek kasigi yulafla yaptigim karisim
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
tesekkur ederim canimmmKuzum 1200 kalori en normali cok aşmamışsın tatlım
Kuzum menun cok guzel
Cok guzel menunde sporunda kuzum
Kuzum ya ne kadar guzel bi duygu bende yasamak istiyorummmmcani gönülden tebrik ediyorum balim
senii
Şalgam cok saglikli kuzummm hemde kalorisi az afiyet olsunn
şalgam bnde cok severim okdr azmi kalorisi ya androidde cal.sayma programi inerirmisiniz bana @Meggieee veKuzum benim 750 kalori az en azndan 1000 kalori al balim herseyden onemlisi saglik ki 1000 kaloride az zaten kilo verirsinnn kuzucum
Rica ederim balim salgam cok kiymetli 2 bardak bile icsek cok az kalorili bende uzun zamandır icmeyi unutmustum hatrlattin canim tesekkurler
hangisi o ya pulbiberli yogurt mu??Ayy ne biliym diyetisyen verdi bnde yaptim el mecbur
Tüm menühangisi o ya pulbiberli yogurt mu??
Fatsecret programindan sayıyordum ben kuzuşummmşalgam bnde cok severim okdr azmi kalorisi ya androidde cal.sayma programi inerirmisiniz bana @Meggieee veSekerPancarii
Tşklr canımHarika bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım senin menünde çok güzelSabah:muzlu çilekli chialı yulaf lapası
Ara:1 ceviz
Öğle:barbunya,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:erik,1 dlm fit browni
Akşam:ıspanak,yoğurt, tavuk köfte
70 dk aerobik
Canım bu menüyü diyetisyenmi verdi detoks gibiSelam kizlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt 10 adet çilek 1 tatlı kaşığı keten tohumu 8 adet cig badem
Öglen 1 yeşil elma 1 bardak süt 5 badem 1 t.kaşıgı keten tohumu
Aksam 1 kase yoğurt 1 cay kaşığı pul biber 1 avuc maydonoz yarim limon ve 1 yemek kasigi yulafla yaptigim karisim
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Afiyet olsun canım menün herzamanki gibi güzelSabah
Kepekli peynirli tost
1 bardak ayran
2 adet salatalık
Öglen
Fırında cips patlican(yagsiz)
1 kase yoğurt
1 dilim tahil ekmek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ara öğün
1 tane yeşil elma
Spor
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
Su 2litre
Tesekkur ederim canımAfiyet olsun canım menün herzamanki gibi güzel
Tşkler canım ayy şimdiye kadar eziyet etmişim kendime çok şükür yolafiyet olsun canim ne guzl bi menu boyleee
İyiyiz canım diyet filan yuvarlanıp gidiyoruz işte senden naberNabersiniz kizlarerr
Ayy gecmis olsunnn kuzummmDisim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?