- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.221
Ayy canım benim bende yoktum 2 gündür nadir girebildim canım birde regl filan hastayım dedinya dinleniyorsundur diye düşünmüşlerdirr üzülme sakınBiraz geçmişi okudum kimse beni sormamış kiiii.boşuna gelmişim ben , yokluğumu kimse fark etmemiş zaten
Ayy yatili misafirim var benim kaynanam evde diil de kayinbabam bizde kaliyo 2 gün falan kalicak bende ev isi yemek oturmuyorum bileee hiiccNiyeyse bu ara grupta acayip bi harektsizlik var cok sakin felannerdesinz kizlar
peki güle güle yinedeHayır canım sizle alakalı diil
Pek beceremem vedaları
Hersey ocin tesekkürler canmpeki güle güle yinede
banada oyle gelio canim...ama bende ihmal edebiliorum bazen kizim cok hareketlendi ve oesinde kosturmaktan firsat bulamiorum bide bu aralar ozel gunler falan kosturmacaNiyeyse bu ara grupta acayip bi harektsizlik var cok sakin felannerdesinz kizlar
işte bukadar. yalnz canm Cuma yarişmalarinda banlandini dusunuorum daha once 7.takimdada ayni seyi yapmışsin bizdede aynisi oldu...Kendine dikkat et ALLAH'a emant ol...Hersey ocin tesekkürler canm
Biliyorimişte bukadar. yalnz canm Cuma yarişmalarinda banlandini dusunuorum daha once 7.takimdada ayni seyi yapmışsin bizdede aynisi oldu...Kendine dikkat et ALLAH'a emant ol...
Sacmalıyosun bence sen suan bak benim bi sabrım var biraz düzgün seviyeli konuşFeraceli canim ayrica sekerpancari ozel sebepler dediginde tabiki anlayisla karsiladim ama surekli kk da olupta bizim takima ugrayamaman nasl ozel bi sebeptn acaba cok merak etmemekle birlikte sadece bizimle zayiflamaktn vazgectigini dusunuyorum.
Bence sen düzgun konus senin sabrini bilmem ama benimki suan ayyukta!!Sacmalıyosun bence sen suan bak benim bi sabrım var biraz düzgün seviyeli konuş
Umrumda bile degil sen önce dikkat et sözlerine kendimi tutuyorum ama sabrım bi yere kadar bişe bilmeden konuşman cok ayıpBence sen düzgun konus senin sabrini bilmem ama benimki suan ayyukta!!
Canim uzatmaya gerek yok takim icindede hele biyle konusmalara hic gerek yok soylicegin bisey varsa ozele beklerim canimmm kimsenin motivasyonunu zedelemene musade etmem..burda tartismalari degil menulerimizi konusuoruz ha buna sebep olduysamda bosver beni:)Umrumda bile degil sen önce dikkat et sözlerine kendimi tutuyorum ama sabrım bi yere kadar bişe bilmeden konuşman cok ayıp
Sen bence dikkat et sen baslattın sivri konuşursan cevabını alırsın güzel konusmayı öğren ömce neyse kapatalım konuyu...Canim uzatmaya gerek yok takim icindede hele biyle konusmalara hic gerek yok soylicegin bisey varsa ozele beklerim canimmm kimsenin motivasyonunu zedelemene musade etmem..burda tartismalari degil menulerimizi konusuoruz ha buna sebep olduysamda bosver beni:)
Ayy canım benim bende yoktum 2 gündür nadir girebildim canım birde regl filan hastayım dedinya dinleniyorsundur diye düşünmüşlerdirr üzülme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?