- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.181
Sağol canım haftada 2 gün zaten diyetisyenler çok acıkma krizi halinde 1 avuç öneriyorlar ben öyle hiç yapmadım haftada 2 gün ara öğün olarak var ayy kız leblebiyide çok seviyorum yaaKuzum menülerin harika bir hal almaya basladi tek bir dipnot geçeceğim leblebi yerine baska birsey ye canm 1 avuc leblebi 1 dilim ekmek eder
Canım benim gecicem senii hahaha ama seninde az kaldı hedefine benim 55 daha çokkkkkayyyyy dimiii bence gecicek beniii bende toparlaniyim hemem rakibem ipleri sıkı tuttu vallahhhhh
Kııız bende bayiliyorum leblebiye hele beyaziii ayy inanirmisin suan düşününce bile bi yutkunasim geldi ta o dereceSağol canım haftada 2 gün zaten diyetisyenler çok acıkma krizi halinde 1 avuç öneriyorlar ben öyle hiç yapmadım haftada 2 gün ara öğün olarak var ayy kız leblebiyide çok seviyorum yaa
Yarında benim için koca bir dilim pasta ye ne olurver tabiki canm bnde cok kizdim valla ama iste bende aylardr dayaniorum bikiosunz ne sofralardan agzima lokma surmedn kalktim bu aralar az biraz şimardm galiba ama toparlicm cnm aksma ac kaldim onun icin ne sagliksiz
Balım sende haftada 1 gün ara öğün olarak yee bişi olmazzKııız bende bayiliyorum leblebiye hele beyaziii ayy inanirmisin suan düşününce bile bi yutkunasim geldi ta o derece
Canm suan hic bisey yiyemem ya kendimi sıkabildigim kadar sıkıcam inşallah artik bi 6 li rakamlara gecmek istiyorumBalım sende haftada 1 gün ara öğün olarak yee bişi olmazz
İnş canım aynen liste dışına çıktığın zaman resmen vicdanın sızlıyorr sabredelim canımm amann günler çabuk geciyor zatenn 3 ay içinde bütün kilolar gitmiş oluyorCanm suan hic bisey yiyemem ya kendimi sıkabildigim kadar sıkıcam inşallah artik bi 6 li rakamlara gecmek istiyorum
Ya hem vicdan sızlıyor hemde ne kadar kacamak yapip zaman kaybedersek o kadar cok skiliyorz bu süreçten..o yüzden artik kendime daha cok hakim olmaya çalışacağım Allahn izniyleİnş canım aynen liste dışına çıktığın zaman resmen vicdanın sızlıyorr sabredelim canımm amann günler çabuk geciyor zatenn 3 ay içinde bütün kilolar gitmiş oluyor
Evet bende merak ettim halbuki Feraceli hep sitede yani neden gelmiyor acaba
İnş canım Allah yardımcımız olsunYa hem vicdan sızlıyor hemde ne kadar kacamak yapip zaman kaybedersek o kadar cok skiliyorz bu süreçten..o yüzden artik kendime daha cok hakim olmaya çalışacağım Allahn izniyle
Canı yazmak istemiyor galiba yada fırsat bulamıyorEvet bende merak ettim halbuki Feraceli hep sitede yani neden gelmiyor acaba
Bilmem kiCanı yazmak istemiyor galiba yada fırsat bulamıyor
Hayirli geceler canmHerkese iyi geceler kızlar
@SekerPancari71 biliyorim ayrıldım gruptanEvet bende merak ettim halbuki Feraceli hep sitede yani neden gelmiyor acaba
sevmednmi bizi:)))@SekerPancari71 biliyorim ayrıldım gruptan
canm keske bizede bir veda etseydin okdr burda destk olmaya calistik birbirimize bir aciklamayidami cok gordun@SekerPancari71 biliyorim ayrıldım gruptan
galiba:))Canı yazmak istemiyor galiba yada fırsat bulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?