Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum menülerin harika bir hal almaya basladi tek bir dipnot geçeceğim leblebi yerine baska birsey ye canm 1 avuc leblebi 1 dilim ekmek eder
Sağol canım haftada 2 gün zaten diyetisyenler çok acıkma krizi halinde 1 avuç öneriyorlar ben öyle hiç yapmadım haftada 2 gün ara öğün olarak var ayy kız leblebiyide çok seviyorum yaa

Sağol canım haftada 2 gün zaten diyetisyenler çok acıkma krizi halinde 1 avuç öneriyorlar ben öyle hiç yapmadım haftada 2 gün ara öğün olarak var ayy kız leblebiyide çok seviyorum yaa
Kııız bende bayiliyorum leblebiye hele beyaziii ayy inanirmisin suan düşününce bile bi yutkunasim geldi ta o derece

Canm suan hic bisey yiyemem ya kendimi sıkabildigim kadar sıkıcam inşallah artik bi 6 li rakamlara gecmek istiyorum
İnş canım aynen liste dışına çıktığın zaman resmen vicdanın sızlıyorr sabredelim canımm amann günler çabuk geciyor zatenn 3 ay içinde bütün kilolar gitmiş oluyor

İnş canım aynen liste dışına çıktığın zaman resmen vicdanın sızlıyorr sabredelim canımm amann günler çabuk geciyor zatenn 3 ay içinde bütün kilolar gitmiş oluyor
Ya hem vicdan sızlıyor hemde ne kadar kacamak yapip zaman kaybedersek o kadar cok skiliyorz bu süreçten..o yüzden artik kendime daha cok hakim olmaya çalışacağım Allahn izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…