Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Memnun oldum bende 23 yaşındayım bekarım şu an çalışmıyorum boyum 168 kilom 66ydı 64 kusurlarda dolaşıyorum cuma sabahı gerçeği görücem hedefim 57
Bende memnun oldum fıstığimm en kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah boyun masallahi var zaten mankenn gibisin

Ayy cok üzüldüm yaa kizlr bu banlanmak ne oluyor yani ne kadar süre bu ceza biriniz bi anlatın

Bende memnun oldum fıstığimm en kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah boyun masallahi var zaten mankenn gibisin

Teşekkürler balım inşallah takım olarak yaza fit girelim
3 gün lahana çorbası kürünü denicem yarın başlıyorum bakalım işe yarıcek mi

Geliiyoomm ahaa senin kiz uyudu mu acik sevimmm onu adi ne senin minişin
Uyuduuu cadiii gel gelll kahve icelim kizzz
Kızlar yolculuğa bir gün kala heycan çöktü malum hazırlıklar yarin daha yoğun bir gün olacakkk dua edin rabbim herkesin yardımcısı olsun
ayy ne guzeeeeeeel :) ben mayisin sonunda tatile gidicem iple cekiyorumm yaa
Heee yaaa hiç sorma o kızın yüzünden hep
Bundan sonra gruptaaaa artistlik yapanin sacini basini yolarimmmm. Sinirlendim bugun ama yazmadjm yoksa yerim bani neyseeee
Saol tatlim darisi sizlere 75 kilodan düştüm ben bu kiloyaşimdide korumak icin ayni çabayı gösteriyorum
oyle diyince kendimi sisko hissettim beeen bu kgdan diyince

Ayy kuzuşummm ben ilk defa o kilaya geldim o yüzden benim için kötü bi rakam o sen çok guzel ilerliyorsun partişimmm hadi koy kahvee suyunu geliiiyoooreeaz sütlü sekersiz ossun menimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…