- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.341
Sagil kuzumm:))Canım allah yardımcın olsun .hayırlısiyla kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah. Anneciğinle hasret giderirsin ne güzel
Heee yaaa hiç sorma o kızın yüzünden hepNabersiniz mooncuğum gelmedimi hala durduk yerde kız banlandı yaa
Aaa noldu benim haberim yokNabersiniz mooncuğum gelmedimi hala durduk yerde kız banlandı yaa
Ay kızlar benim hic biseyden haberim yokkHeee yaaa hiç sorma o kızın yüzünden hep
Güle güle git canım yolun açık olsunKızlar yolculuğa bir gün kala heycan çöktü malum hazırlıklar yarin daha yoğun bir gün olacakkk dua edin rabbim herkesin yardımcısı olsun
Canım feraceliyle tartıştı ikiside banlandıAy kızlar benim hic biseyden haberim yokk
Saol tatlim darisi sizlere 75 kilodan düştüm ben bu kiloyaAyyy masaaallhh sen bu vucut kitle şeysini yerle bir etmişssin bacım tü tü nazar değmesin :))
Yani her fırsatta kilonu yazıyosun dimiii
Kuru kara seniiiii
Bende memnun oldum fıstığimmMemnun oldum bende 23 yaşındayım bekarım şu an çalışmıyorum boyum 168 kilom 66ydı 64 kusurlarda dolaşıyorum cuma sabahı gerçeği görücem hedefim 57
Yolunuz açik olsun tatlim hayırlı yolculuklarSagil kuzumm:))
Sağol Tatlim Allah razi olsunGüle güle git canım yolun açık olsun
cok cok tebrik ederim seni darisi bizeeeSaol tatlim darisi sizlere 75 kilodan düştüm ben bu kiloyaşimdide korumak icin ayni çabayı gösteriyorum
Tesekkur ederim.bitanemYolunuz açik olsun tatlim hayırlı yolculuklar
Bende memnun oldum fıstığimmen kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah boyun masallahi var zaten mankenn gibisin
Uyuduuu cadiiiGeliiyoomm ahaasenin kiz uyudu mu acik sevimmm onu adi ne senin minişin
ayy ne guzeeeeeeel :) ben mayisin sonunda tatile gidicem iple cekiyorumm yaaKızlar yolculuğa bir gün kala heycan çöktü malum hazırlıklar yarin daha yoğun bir gün olacakkk dua edin rabbim herkesin yardımcısı olsun
Bundan sonra gruptaaaa artistlik yapanin sacini basini yolarimmmm. Sinirlendim bugun ama yazmadjm yoksa yerim bani neyseeeeHeee yaaa hiç sorma o kızın yüzünden hep
oyle diyince kendimi sisko hissettim beeen bu kgdan diyinceSaol tatlim darisi sizlere 75 kilodan düştüm ben bu kiloyaşimdide korumak icin ayni çabayı gösteriyorum
Hadi rast gele tatlimmm insallah güzel sonuç alirsinTeşekkürler balım inşallah takım olarak yaza fit girelim
3 gün lahana çorbası kürünü denicem yarın başlıyorum bakalım işe yarıcek mi
Hadi rast gele tatlimmm insallah güzel sonuç alirsinay ben yaptim o çorbayi tadii
Hadi rast gele tatlimmm insallah güzel sonuç alirsinay ben yaptim o çorbayi tadii
Ayy kuzuşummm ben ilk defa o kilaya geldim o yüzden benim için kötü bi rakam o sen çok guzel ilerliyorsun partişimmmUyuduuu cadiiigel gelll kahve icelim kizzz
ayy ne guzeeeeeeel :) ben mayisin sonunda tatile gidicem iple cekiyorumm yaa
Bundan sonra gruptaaaa artistlik yapanin sacini basini yolarimmmm. Sinirlendim bugun ama yazmadjm yoksa yerim bani neyseeee
oyle diyince kendimi sisko hissettim beeen bu kgdan diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?