- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.561
Ya parteeee ruh halimsin yemin ederim ya bende daha bugün lan ne vardi o kadar yiyip de 80lere cikacak 70 olsan tak diye 60 a inmistin diyip kendi kendime kiziyodumKeske bende diyete baslarken 88 degilde 78le baslasaydim simdi 71yerine 61kgdum
Banada geliyolar ya bazenbiri bana vursun
Hahahhaha moon koptm ya gitmis ispatlamak icin birde gecmise bakmis
kiz senin 75 olmana ne kaldi yarin olmusundr belki sende cok tehlikelisin acaip diyet yapiosumnn
Ben de yeni üyeyim ama beni niye yazmıyorsunuz yaaaaa***14.TAKIM 463. ETAP***
Marlin18(57.9// /%)
Moon8187 (61.8///%)
ParteMoralll ( 71.0///%)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (71.7 // /%)
kova01 ( 66.7///%)
Seydarella(55.3///%)
Masalperisi ( 77.9 // /%)
tubi_klc ( 82.9/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83.5 hedef kilo: 75
Feracelli ( 84// /%)kendi istegi ole gruptan ayrildi
14.takım ortalamasi:%
napimmm kiz kendimden suphe edicektim bian erken bunama dieYa parteeee ruh halimsin yemin ederim ya bende daha bugün lan ne vardi o kadar yiyip de 80lere cikacak 70 olsan tak diye 60 a inmistin diyip kendi kendime kiziyodum
Hahahhaha moon koptm ya gitmis ispatlamak icin birde gecmise bakmis
Ayy yirim seni yaaa
Ayyy sağol canım ya.şimdi hatırladım pis 57 gitttttt bir daha da gelmeee***14.TAKIM 463. ETAP***
Marlin18(57.9// /%)
Moon8187 (61.8///%)
ParteMoralll ( 71.0///%)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (71.7 // /%)
kova01 ( 66.7///%)
Seydarella(55.3///%)
Masalperisi ( 77.9 // /%)
tubi_klc ( 82.9/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83.5 hedef kilo: 75
Feracelli ( 84// /%)kendi istegi ole gruptan ayrildi
14.takım ortalamasi:%
Diyet yapip zayiflayan tiplerden korkacannn onlar kafasina koydunu yapan insanlardirrrgunun sozu ilan ediorummmm
canim sen adaylardasin bu haftada onumuzdeki cuma listede olcaksin tatlimmmmmmmmBen de yeni üyeyim ama beni niye yazmıyorsunuz yaaaaa
Vallaha kizz ne güzel insan o günleri düşününce heycanlaniyor@masalperisi_ canim bendeesmerm91 e katiliorum 12 kilo en kotu seneryo...ayyy 65 yani kizzzz cok tatli
Dışarda uzun süre işim olacaksa sabah iki yumurta yerim mutlaka, akşamı rahatça bekleyebiliyorum bu sayede. Normal kahvaltı yapsam öğlene içim kazınır ama yumurta müthiş bişey tok tutma konusunda. Yarın sabah değil de pazartesi tartılcam, regl tamamen bitmiş olcak, ödemsiz temiz bir rakam yazmak istiyorum burayacanim yine okadar disarda olmana ragmen iyi kurtarmışsn gunu tatlim..yarin sabhtanda tartil farkedecegini dusunuyorum
Hahahahhanapimmm kiz kendimden suphe edicektim bian erken bunama die
ikiside ailesinin yanina gitti ya kafami karistiriosunuz heeee
Canm her vücut farklidir ama ortalama cok sıkı bir şekilde ilerlersen 12-15 kilo araliginda verirsin canm
@masalperisi_ canim bendeesmerm91 e katiliorum 12 kilo en kotu seneryo...ayyy 65 yani kizzzz cok tatli
vanimcimm takim kurallari geregi yarin tartilmalisin zaten p.teside tartilioruz aradaki farki hepimiz gormus oluruz tamm mi canimmmDışarda uzun süre işim olacaksa sabah iki yumurta yerim mutlaka, akşamı rahatça bekleyebiliyorum bu sayede. Normal kahvaltı yapsam öğlene içim kazınır ama yumurta müthiş bişey tok tutma konusunda. Yarın sabah değil de pazartesi tartılcam, regl tamamen bitmiş olcak, ödemsiz temiz bir rakam yazmak istiyorum buraya
ayyy bende hep oyle diodum simdi gorusmedigimz hangi arladaslarimz varsa goruselim diorum esime nekdr zayifladimi yuzume yuzume soylesinler diyeINŞALLAH guzeller 60 kusur olsamda yinede istediklerimi giyeblrmmm yaaa ogun INŞALLAH zayf olurumda utana sıkıla durmam zayfladin derler INŞALLAH banaaaa kizlar heyecan yaptimm
Ben sorarim herşelleriiiKkizz bendemi o yolu denesemsende nerden biliyisin nerden biliyisin
iyi geceler marlinimmmmmKizlar yatıyorum ben hepinize iyi geceler
Sizin muhabbete doyum olmaz ama uykuuuuu daha tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?