Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keske bende diyete baslarken 88 degilde 78le baslasaydim simdi 71yerine 61kgdum
Banada geliyolar ya bazenbiri bana vursun
Ya parteeee ruh halimsin yemin ederim ya bende daha bugün lan ne vardi o kadar yiyip de 80lere cikacak 70 olsan tak diye 60 a inmistin diyip kendi kendime kiziyodum

Hahahhaha moon koptm ya gitmis ispatlamak icin birde gecmise bakmis
Ayy yirim seni yaaa

Ben de yeni üyeyim ama beni niye yazmıyorsunuz yaaaaa

napimmm kiz kendimden suphe edicektim bian erken bunama die

Ayyy sağol canım ya.şimdi hatırladım pis 57 gitttttt bir daha da gelmeee

canim yine okadar disarda olmana ragmen iyi kurtarmışsn gunu tatlim..yarin sabhtanda tartil farkedecegini dusunuyorum
Dışarda uzun süre işim olacaksa sabah iki yumurta yerim mutlaka, akşamı rahatça bekleyebiliyorum bu sayede. Normal kahvaltı yapsam öğlene içim kazınır ama yumurta müthiş bişey tok tutma konusunda. Yarın sabah değil de pazartesi tartılcam, regl tamamen bitmiş olcak, ödemsiz temiz bir rakam yazmak istiyorum buraya

***ADAYLAR LİSTESİ***

Apriori123 ( 62 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 17 Nisan 2016 başlangıç kilo 62 hedef kilo: 55
Meggieee ( 66 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 21 Nisan 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 57

vanimcimm takim kurallari geregi yarin tartilmalisin zaten p.teside tartilioruz aradaki farki hepimiz gormus oluruz tamm mi canimmm

INŞALLAH guzeller 60 kusur olsamda yinede istediklerimi giyeblrmmm yaaa ogun INŞALLAH zayf olurumda utana sıkıla durmam zayfladin derler INŞALLAH banaaaa kizlar heyecan yaptimm
ayyy bende hep oyle diodum simdi gorusmedigimz hangi arladaslarimz varsa goruselim diorum esime nekdr zayifladimi yuzume yuzume soylesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…