- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.601
Kizlar hepinizi çok seviyorum ya valla şurda masallah hepimiz bir aile gibi olduk
Stresimi sizinle atiyorum bi
al bendende okadar ama benim bunyem acliga okdr alismiski yemek yemeye useniorum ben ya inşALLAH sapitmam sonraKarnim bir aç bir aç ki sormayin gitsin kizlar yani yarin cuma olmasa kalkip bi meyve felan yicem ama yarinin cuma olmasndam kaynakli bir meyve dahi yemiyorm
Ohooo daha biz kilo verdikten sonra nasipse Rabbiminde izniyle hamiş bile olcaz kiz sonrada o kilolari nasıl koruyacagz nasi az kilo alacagz diye arastirmalar yapcaz inşaallah ohooo yolumuz uzunAy canimsinnn sizin gibi takim arkdaslarim olduktan sonra basaririz beraberce kuzum destegin icin yuregine saglik
Karnim bir aç bir aç ki sormayin gitsin kizlar yani yarin cuma olmasa kalkip bi meyve felan yicem ama yarinin cuma olmasndam kaynakli bir meyve dahi yemiyorm
citiii pitiyim diosun yaniiiiiBoyum küçük ya senden o yuzden de olabilir minnakim ben senden
hoppp 100 gr oturur sabah kadr valla yimeeeeeeKuzum bitane salatalık yiyeblrsn zararsiz 11 kalori bisicik olmaz
Ohooo daha biz kilo verdikten sonra nasipse Rabbiminde izniyle hamiş bile olcaz kiz sonrada o kilolari nasıl koruyacagz nasi az kilo alacagz diye arastirmalar yapcaz inşaallah ohooo yolumuz uzun
ayyy inşALLAH canim yaa mübarek gecede...biz burdan destek oluruz merak etme 10 kiloyla kapatirsiniz ALLAH'ın izniyleOhooo daha biz kilo verdikten sonra nasipse Rabbiminde izniyle hamiş bile olcaz kiz sonrada o kilolari nasıl koruyacagz nasi az kilo alacagz diye arastirmalar yapcaz inşaallah ohooo yolumuz uzun
Sen zaten bu hafta gayet sapıttın moon yarin bi arti cikda kafana patlatym bi taneal bendende okadar ama benim bunyem acliga okdr alismiski yemek yemeye useniorum ben ya inşALLAH sapitmam sonra
hoppp 100 gr oturur sabah kadr valla yimeeeeee
ayyy inşALLAH canim yaa mübarek gecede...biz burdan destek oluruz merak etme 10 kiloyla kapatirsiniz ALLAH'ın izniyle
kalorisi az agurligi fazlaaaVay kaptanimm
Tam yiyecekken su moonun dedigine bak yaa üfffKuzum bitane salatalık yiyeblrsn zararsiz 11 kalori bisicik olmaz
hoppp 100 gr oturur sabah kadr valla yimeeeeee
Bende 165SekerPancarii cınımmmmm senin biyun kaç idiii benimki 1.69 umuzlardaaa tikkk ya uzun gorunuom eyceeee
Ay kuzum dimi INŞALLAH hayallerimiz gerçek olcak yaaa kuzum hic birbirmizi takimimizi bırakmayalim hamisken bile narin olalimm sonrada hamisten sonrada kilomuzu verelim fitt anne olalim INŞALLAH canim kuzum
Suan bogazim düğüm düğüm oldu..Allah hayalini kurdugumuz seyleri yasamayida nasip et bizlere inşallahayyy inşALLAH canim yaa mübarek gecede...biz burdan destek oluruz merak etme 10 kiloyla kapatirsiniz ALLAH'ın izniyle
Tam yiyecekken su moonun dedigine bak yaa üfff
Kuzum yaaa yat uyu hadi ayy bende daha namazimi kilmadm yaaesmerm91 bizde seniii cok seviozz canim benimm bak bnde oluorum uykusuzluktan ama yatamadim halaaaaaa illa cvp yetistircemmmm
Suan bogazim düğüm düğüm oldu..Allah hayalini kurdugumuz seyleri yasamayida nasip et bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?