- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.541
Bende tarif vereyim kizlar
Patlıcan, kabak , patates , domates , biber, soğan, sarımsak,(sevdiğiniz herhangi bir sebze olabilir)çok küçük olmayacak şekilde doğrayın. bir kasik salca ,kuşbaşı doğranmış et (tavuk , hindi ne olusa) tavuk but veya kalca ,köfteyle bile olur. tuz istediğin iz baharatlar, azıcık yağ ve bir küçük çay bardağı su. Hepsini büyük bir kabın içine koyup güzelce karıştırın. Sonra fırına.yanlız pişerken hiç karıştırmayın. Sebzeler eziliyor yoksa
.Hepsi bu. Tembel yemeği ve çok lezzetli oluyor.
cınımmmmmmmmmm ne dio bu kuruuu @SekerPancari71
61 de olursun canım moralini bozmaKeske bende diyete baslarken 88 degilde 78le baslasaydim simdi 71yerine 61kgdum
Banada geliyolar ya bazenbiri bana vursun
Keske bende diyete baslarken 88 degilde 78le baslasaydim simdi 71yerine 61kgdum
kizzz 61 de olursun sennnn senden korkuorum sen olursun benide yakalarsin 61 deKeske bende diyete baslarken 88 degilde 78le baslasaydim simdi 71yerine 61kgdum
Ayyy yay utandım şimdi
kiz senin 75 olmana ne kaldi yarin olmusundr belki sende cok tehlikelisin acaip diyet yapiosumnnBende hep aynisini düşünüyorum 75ken baslasaydim ah ah
kiyamammmnmnmAyyy yay utandım şimdi
Benimde belim kalın yaaa@SekerPancari71 kizzz ölçülerin cok eyyymisss ben senden kalinimmm
kalca 96 bel 73 gogus kucuk bnm anammmm
Canm her vücut farklidir ama ortalama cok sıkı bir şekilde ilerlersen 12-15 kilo araliginda verirsin canmBende azda olsa biraz farkk ettimmm en azından cok siş hissetmiyorum buda mutluluk veriyor yarinki kilomu merak ediyorumkuzenimede kkdaki yarismalardan bahsettim INŞALLAH oda zayflamak istiyor artik hepimiz fitt olcaz belki bu yaza zayf olamadim ama eylule kadar zayf olurum diye düşünüyorum eylulde kurban bayramı tatilinde esimjn ailesinin yanına gidicez zayf gtmek istioyrum ya kizlar sizce eylulun 14ne yani 4 bucuk ayda sizce kac olurum?
benimde canim kalinki ne kalinBenimde belim kalın yaaa
Ben begendimmmmmDiyet yapip zayiflayan tiplerden korkacannn onlar kafasina koydunu yapan insanlardirrrgunun sozu ilan ediorummmm
canim yine okadar disarda olmana ragmen iyi kurtarmışsn gunu tatlim..yarin sabhtanda tartil farkedecegini dusunuyorumAyyy geldim. İzmir değil benim ailem de aynı şehirde ama benim şehir dışında duruşmam vardı, çocuğu bizimkilere bırakmam gerekiyor diye annemlere geliyorum birkaç gün öncesindenbu sabah şehir dışına gittim yeni geldim tüm günüm otobüslerde geçti
Sabah iki haşlanmış yumurta yedim yollarda acıkmayayım diye. Öğlen yemedim. Akşam da fırın poşetinde pişmiş tavuk ve patates (yarım) yedim ayran içtim.
Dün tartıldım açıkçası bugün tartılamadım. 60,3 tüm ama bu regl halim yani istemeye istemeye tartıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?