- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.521
Bende deniyim diyet yemeklerinden tiksindim resmen haşlaya haşlaya sebze yemekleriyle ilgili tarif verin kızlar bana nasıl lezzetlendirebilirim
Mmm nefisyarın deniyorum balım
Kız o gidencanim @Apriori123 ailesinin yanina gitti izmirr bildirim yapicak canim
Sağol canım bide karnıbaharla brokoli nasıl kolay yiyebilirim yerken kusuyordum nrdeyseKuzum aklima geldikçe yazarim afiyet olsun
He kiz bende onu dicektim o tubişdi
Sonuç inş eksi başka ne olucak canım herşey bizim elimizdeKizlar bir incecik dilim muz , bir incecik dilim elma ve 3 ceviz yedim.üstündeesmerm91 in tavsiyesi üzerine limonlu pul biberli yoğurt yedim saat 8 de.sonrada jillian yaptım
Yarın ki sonucu çok merak ediyorum
Sağol canım bide karnıbaharla brokoli nasıl kolay yiyebilirim yerken kusuyordum nrdeyse
ikiside ailesinin yanina gitti ya kafami karistiriosunuz heeeeHe kiz bende onu dicektim o tubişdi
Tşkler canım bunuda denerimKuzum ben karnabahardan pizza yapiyodum bak aklima geldi simdi kuzum taban olarak karnabahardan yapıyorum uzerinide peynir domates ne koyarsam koyuyuorum pizza gibi oluyor cok nefis lezzetle yiyeblrsn
Rica ederim canımTşkler canım bunuda denerim
Bende tarif vereyim kizlarBende deniyim diyet yemeklerinden tiksindim resmen haşlaya haşlaya sebze yemekleriyle ilgili tarif verin kızlar bana nasıl lezzetlendirebilirim
Kkizz bendemi o yolu denesemKurular kiskanç olurrrkiskandikça daha da kurur bu benim zayiflama metodum
sende nerden biliyisin nerden biliyisinAy nerden biliyisiiiin
canim bende cok sik yaoiorum kabak kirmizi biber domates ve kofteyle tavuklada en sevdiim yemekkkkk firin yemeklerinin bence hepsi cok guzellllBende tarif vereyim kizlar
Patlıcan, kabak , patates , domates , biber, soğan, sarımsak,(sevdiğiniz herhangi bir sebze olabilir)çok küçük olmayacak şekilde doğrayın. bir kasik salca ,kuşbaşı doğranmış et (tavuk , hindi ne olusa) tavuk but veya kalca ,köfteyle bile olur. tuz istediğin iz baharatlar, azıcık yağ ve bir küçük çay bardağı su. Hepsini büyük bir kabın içine koyup güzelce karıştırın. Sonra fırına.yanlız pişerken hiç karıştırmayın. Sebzeler eziliyor yoksa
.Hepsi bu. Tembel yemeği ve çok lezzetli oluyor.
Allah allah bak senñikiside ailesinin yanina gitti ya kafami karistiriosunuz heeee
ahahahahhahhhKkizz bendemi o yolu denesemsende nerden biliyisin nerden biliyisin
ahahahahhahhh
alin sizeeeeeAnnelere geldim bi haftalığına da burda Karabuğday bulamadımama menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta bi yemek kaşığı tulum peyniri
Öğlen aktivia yoğurt ile iki yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırdım yedim
Akşama da kurufasülye yapmış annem 4-5 kaşık ekmeksiz yerim
Bizimkilerde akşam yemeğini 5 tr yiyor allahtan sorun yaşamıyorum burda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?