Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım bide karnıbaharla brokoli nasıl kolay yiyebilirim yerken kusuyordum nrdeyse

Kuzum ben karnabahardan pizza yapiyodum bak aklima geldi simdi kuzum taban olarak karnabahardan yapıyorum uzerinide peynir domates ne koyarsam koyuyuorum pizza gibi oluyor cok nefis lezzetle yiyeblrsn

Bende deniyim diyet yemeklerinden tiksindim resmen haşlaya haşlaya sebze yemekleriyle ilgili tarif verin kızlar bana nasıl lezzetlendirebilirim
Bende tarif vereyim kizlar
Patlıcan, kabak , patates , domates , biber, soğan, sarımsak,(sevdiğiniz herhangi bir sebze olabilir)çok küçük olmayacak şekilde doğrayın. bir kasik salca ,kuşbaşı doğranmış et (tavuk , hindi ne olusa) tavuk but veya kalca ,köfteyle bile olur. tuz istediğin iz baharatlar, azıcık yağ ve bir küçük çay bardağı su. Hepsini büyük bir kabın içine koyup güzelce karıştırın. Sonra fırına.yanlız pişerken hiç karıştırmayın. Sebzeler eziliyor yoksa
. Hepsi bu. Tembel yemeği ve çok lezzetli oluyor.

canim bende cok sik yaoiorum kabak kirmizi biber domates ve kofteyle tavuklada en sevdiim yemekkkkk firin yemeklerinin bence hepsi cok guzellll

alin sizeeeee marlin18 ve SekerPancarii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…