- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.001
Yaaa ciiddiii msnnnnnn@ParteMoralll artikk aciklamanin vakti geldi oarte benim üst komsum ciktiiii evet bizde sok olduk ama bir kk gercegi iste bu
konusurken baktim bu çok uyuzzzz dedim acaba bizim ustteki olabilir miiiiYaaa ciiddiii msnnnnnnnerden anladiniz bunu
konusurken baktim bu çok uyuzzzz dedim acaba bizim ustteki olabilir miiii
Teşekkür ederimmmm
Bir-weasley
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
Öncelikle çok ama çoook teşekkür ederimBuraya girmek istemeden önce epey araştırdım. Hatta kk ya sırf bu yüzden kayıt oldum bile diyebilirim. Mesajları okudum ve birbirinize verdiğiniz motive ve destekleri gördüm ve en önemliside bir birinize olan samimiyetinizdi. He birde akşam buraya ne yediğimi yazacağım içinde fazla abur cubura dalmıyorum çünkü çikolataya hayır diyemeyen bir yapım var Yaşım 18 yani aslında biraz yeni yetmeyim. yaş farkımızı bilmiyorum ama size abla diyebilirmiyim Kilom 66 çoğunuz benden fitsiniz sizi ne kadar tebrik etsem az. Boyumda 168. İşte böyle Sormak istediğiniz başka soru varsa bendeniz burdayım. ( Çok resmi konuştum aştım kendimi yine )
heee ip atlio tepemde densizzzzPartiş çok ses yapıyo mu yukarda
aaa niekiii
SananeeNiye uyyon gı
ben bilirim o benim kankiliskomNerden biliyisiiiin
benn ona didim misafirom var meşgilll etmiiinnn biniii didimmmmm
@ParteMoralll artikk aciklamanin vakti geldi oarte benim üst komsum ciktiiii evet bizde sok olduk ama bir kk gercegi iste bu
Yaaa ciiddiii msnnnnnnnerden anladiniz bunu
Partiş çok ses yapıyo mu yukarda
heee ip atlio tepemde densizzzz
Ay partikoo çok alemsinOyle gunleri belirsiz oluyo bazen
Sananee
ben bilirim o benim kankiliskom
ee baska
kahveyi unut
densizmiiiii
Merdaneyle in kiz aşşa
canim cagrida bulundum bendeee..ben ugursuz geldim gruba yaa ben kaptan olunca kilo vermemiz durdu:*Gruba yeni birilerimi gelse ya
Yok kuzum yaz geldi boşladi herkescanim cagrida bulundum bendeee..ben ugursuz geldim gruba yaa ben kaptan olunca kilo vermemiz durdu:*
canim cagir tabee bende yazdim ama buyursun gelsinler
canim cagir tabee bende yazdim ama buyursun gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?