- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.041
Kiskanc
kiz sen yardimcimi oldun2. Takima da bildirip bu durumu gelebilirsin canimkaptanimiz Moonlii bende kaptan yardımcısıym hosgeldinnn
Canm bgn ki menüm buydu malesef
heeeh seninki cok guzeldi sankibu ne moon
Hosgeldin cnmm bende yeni birileri gelse diyodumTamamdır kaptanım ben 34 yaşında 160 boyunda 74.6 kiloyum.evli ve 1 çocuk annesiyim.herkes gibi üstüme yapışan bu kilolardan kurtulmak için destek almaya ve tabii ki destek vermeye geldim.başlangıç olarak 65 kilo olmak istiyorum.umarım bir an önce hedefime ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldin canm aramiza
Menüyü düzeltmeye çalıştım yarında yürüyüşe başlıyorumCok güzel masallah spor mu yok mu cnm
Bende daha motive bir takım ararken sizi buldum böyle bir isteği görmezden gelemezdim çok hoşuma gitti işte burdayımHosgeldin cnmm bende yeni birileri gelse diyodum
Hoşbuldum inşallah oluruz :)Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Hep beraber zayıflayıp, fit olarak mezun olucaz inşallah
hosgeldim canimmmmTamamdır kaptanım ben 34 yaşında 160 boyunda 74.6 kiloyum.evli ve 1 çocuk annesiyim.herkes gibi üstüme yapışan bu kilolardan kurtulmak için destek almaya ve tabii ki destek vermeye geldim.başlangıç olarak 65 kilo olmak istiyorum.umarım bir an önce hedefime ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim
ne varrr gayet guzl bencebu ne moon
Hoşbulduk kaptanım çıkmadan merhabalaştık sevindim:)hosgeldim canimmmm
vallahi oyle dediiiiiiHosgeldin cnmm bende yeni birileri gelse diyodum
Merhabaaa canimm takim kurallarinida iceren kisacik bir hosgeldin msjim var sana az sonraHoşbulduk kaptanım çıkmadan merhabalaştık sevindim:)
Merakla bekliyorumMerhabaaa canimm takim kurallarinida iceren kisacik bir hosgeldin msjim var sana az sonra
ouuuu kiyamam canimm arkadasim bian once iylessin kuzun inşALLAH...uyusaydin keske..sorma o bicirlari sen bide menimmmkini goresennnnnn her yerdeeee mutfakta antrede banyoda ayy heryerde isteeee emeklio bide daha yuruse kimbilir napcaz..bi yere carpmasin die hep pesindeyim bide ust yan dislerimiz cikio hep bi miy miy yavrucum huzursuzKizlar hepinize iyi geceler. Bugün uğrayamadım hiç.Moonlii valla uyumadım kız. Benim cadı bırakırmı kiii bi uyku çekemedim. Evde dokmedik, karistirmadik yer bırakmıyor. Hızına yetişemiyorum .çok yoruyor beni birazda rahatsız aglaya ağlaya yenice uyudu.
hosgeldinnn canimmm merak etme beraberce kurtulucaz bu kilolardan bak banaaa bende 80.5 ile basladim takima 61 kiloyum simdi son 3 kilom icin ugrasiorum..42 bedenden 36 bedene düştüm darisi basina tatlimmm..Merhabalar bende kendimi anlatmak isterim.28 yasindayim evliyim 20 aylik bir oglum var ve bir bankada calisiyorum.agustos ayinda kilo vermeye karar verdim ve 3 ayda 94.2 den 82.8 kadar dustum ama sonra ne kendime hakim olabildim nede kilo verebildin.suan 82.6 dayim.1 agustosta tatile gidicem ve kilo vermek istiyorum kizlarrr
eheh bende her sabah tartiliorum canimmmHepinize iyi geceler hanımlar ben her sabah tartılırım elimde değil yarın kaç çıkıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?